6 zodii care nu știu să spună NU

Ți s-a întâmplat să fii rugată sau întrebată ceva și să nu poți să spui nu, chiar dacă știai că ceea ce va urma după acceptul tău nu îți va conveni deloc?

Tu spui da cu seninătate, dar ești îngrozită știind că situația respectivă te va scoate din minți. Aceasta este o realitate comună pentru anumite semne zodiacale.

Oamenii care nu pot spune NU fac acest lucru din mai multe motive, dar cel mai important este frica de a fi respinși. Acest NU poate provoca dezamăgire și resentimente celui căruia i-l spui, ajungând astfel să nu te mai placă sau chiar să te urască și să te înlăture din viața lui. Nu toată lumea reacționează bine în fața unui refuz.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Dacă teama de confruntare este principala ta îngrijorare, atunci ești predipusă să spui da, chiar și atunci când vrei să spui nu.

Care sunt zodiile care nu știu să spună NU?

 

Berbec

Berbecul vrea să facă pe plac tuturor. Da-ul este un cuvânt perfect pentru el, deoarece este un semn foarte ambițios și pozitiv. Suferă enorm când e nevoit să spună nu, chiar dacă știe că e singurul răspuns pe care îl poate da. Nu va risca să fie respins, așa că va încerca și mai mult să îi mulțumească pe ceilalți.

Capricorn

Capricornul vrea întotdeauna să ducă lucrurile la bun sfârșit, așadar este omul Da-ului.

El știe că singurul mod prin care poate obține ceea ce și-a propus este să se asigure că toată lumea e fericită. Capricornul ar putea crede că ești cel mai rău om din lume, dar dacă îți faci bine treaba la care ești pus, el îți va spune da, da, de o mie de ori. Nu va spune nu cuiva care muncește din greu, indiferent dacă este sau nu de acord cu el.

Rac

Racul nu poate spune nu pentru că nu crede în acest nu. El crede cu tărie că orice este posibil. Este vorba despre fapte aici, nu vorbe. Dacă îi pui o întrebare la care se poate răspunde simplu cu da și nu, atunci el va spune da și va face să fie așa. Racul vede rareori ceva ca fiind imposibil.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Pești

Acest semn prietenos luptă pentru aprobarea celor din jurul său non-stop.

E ca un job pentru el. Muncește din greu pentru a avea prieteni și pentru a-și menține relațiile cu aceștia, chiar dacă asta înseamnă că, uneori, trebuie să le facă pe plac în ciuda a ceea ce-și dorește el. Acest nativ preferă să facă ceva îngrozitor împreună cu un prieten, decât să îi spună "Nu, nu pot face asta cu tine".

Balanță

Atunci când Balanței îi este frică și are stima de sine scăzută, poți obține orice de la ea. În mintea ei poate că nu este de acord cu tine, dar îți va spune un mare da indiferent ce îi ceri. Balanța minte constant și o face pentru a-și ascunde vulnerabilitățile.


Leu

Fiind regele zodiacului, cu siguranță nu te așteptai să fie în topul semnelor care nu pot spune nu. În cazul lui, motivul este unul destul de egoist. Lumea este o scenă pentru acesta, și toate cererile sau rugămințile pe care le primește sunt încă o ocazie de a-și arăta supremația. 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod