6 zodii care se uita de sus la ceilalti

6 zodii care se uită de sus la ceilalți

Indiferent de vremurile pe care le trăim, întotdeauna va exista cineva care crede că este mai bun decât altcineva. Nu se va schimba niciodată asta!
Există unele zodii care se cred mai bune decât celelate tocmai pentru că sunt nesigure. Dacă ar avea încredere în propria persoană, nu ar simți nevoia să facă pe nimeni să se simtă prost sau inferior.

Îi privesc pe cei din jur de sus pentru că vor să îi sperie, să îi facă să creadă că sunt cele mai bune. Dar, a acționa într-o așa manieră este doar un spectacol inconștient de frică.

  • Zodii care se uită de sus la ceilalți


Berbec


Berbecul este semnul zodical care crede cu tărie că este cel mai bun.
El este extrem de sigur pe sine și nu își găsește cusur, așa că atunci când îi tratează pe ceilalți de sus, nu o face din răutate, ci cu o credință neclintită în el însuși. Din păcate, abordarea lui nu este una ușor digerabilă.

Gemeni


Snobi prin natura lor, Gemenii căută lucrurile cele mai fine din viață. Din păcate, odată ce le găsesc, toate celelalte sau ceilalți oameni încep să li se pară sub nivelul lor. E ceva obișnuit să auzi din gura lor că nu ești de nasul lor!

Citește și: De ce merită să îl iubești și să îl apreciezi, în funcție de zodia lui

Leu


Nu doar că Leul are tendința de a-i face pe ceilalți să se simtă prost, ci atrage și atenția asupra acestui lucru făcând un adevărrat spectacol.
Nu îi pasă să dea de pământ cu cei din jurul lui și, cel mai adesea, se leagă de înfățișarea acestora.

Fecioară


Fecioara are țeluri personale mărețe, care, de obicei, sunt atinse pe spatele celorlalți. Din păcate, ea nu obține niciodată pe cont propriu ceea ce își dorește, căpătând astfel frustrări și amărăciune. Din această cauză, devine obraznică și sâcâitoare față de ceilalți.

Citește și: 3 zodii de bărbați alături de care poți fi fericită, în funcție de zodia ta

Scorpion


Scopul Scorpionului este de a-i trata de sus pe ceilalți.
Indiferent de situație, un Scorpion va găsi mereu calea de a-i conduce pe ceilalți. Mai mult decât atât, îi stă în caracter să îi jignească destul de des și de mult pe cei din jur, dar, din fericire, nu va scăpa de fiecare dată nepedepsit.

Săgetător


În mintea Săgetătorului nu există nicio ființă mai bună decât el. El are un complex de superioritate extrem de vizibil. Prin tot ce face, el vrea să demonstreze că ceilalți sunt sub el!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod