zodii care urasc afectiunea in public

6 zodii care urăsc să își arate afecțiunea în public

Există unele zodii care urăsc să își arate afecțiunea în public și resping orice astfel de gesturi din partea partenerului.
Nimic nu te poate face să te simți mai rău decât să vrei să îți iei partenerul de mână în public, iar el să te respingă și să se retragă. Unii oameni pur și simplu așa sunt, dar asta nu înseamnă că nu e mândru de tine sau nu e fericit că se află cu tine.

Această reticență față de afecțiune se află în strânsă legătură cu astrologia. Trăsăturile noastre de personalitate sunt stabilite de zodia în care ne-am născut, iar acesta ar putea fi motivul pentru care unele persoane nu sunt deloc afectuoase în public.
 

6 zodii care urăsc să își arate afecțiunea în public


Vărsător

Vărsătorul urăște afecțiunea în public pentru că urăște să fie atins sau să atingă pe cineva. În concluzie, de ce să facă aceste lucruri doar de ochii lumii? Nu le va face, motiv pentru care nu va fi văzut niciodată ținându-se de mână sau sărutându-și partenerul în public. Este sub nivelului lui să facă un spectacol de care să se bucure doar alții.

Scorpion

Scorpionul nu este afectuos în public pentru ca nu asta e imaginea pe care vrea să și-o proiecteze în fața celorlalți.

Cu toate acestea, există și o excepție. Este vorba despre ocaziile în care le poate arăta celorlalți că persoana care primește afecțiunea este supusă lui.

Taur

Chiar dacă în privat Taurul este foarte iubitor cu partenerului lui, nu același lucru se poate spune și în cazurile în care ies împreună în public. El este nepoliticos, egoist și chiar nu îi pasă ce gândește celălalt. Întotdeauna vrea să le lase celorlalți impresia că e singur.


Balanță

Pentru Balanță este foarte importantă imaginea și ultimul lucru pe care și-ar dori să-l gândească cineva despre ea este că are o relație. În consecință, va evita orice gest de afecțiune în public. Vrea ca toată lumea să creadă că e mereu disponibil pentru sex.

Pești

Peștii nu sunt afectuoși în public, nu pentru că nu le place, ci pentru că simt că nu e niciodată de ajuns și devin prea nerăbdători atunci când așteaptă să se întâmple. Cred că partenerii lor le sunt datori cu gesturi de afecțiune, dar niciodată ei nu o oferă fără să o primească ei primii.


Capricorn

Afecțiunea în public nu e ceva ce îl reprezintă. Există un moment și un loc pentru orice, dar să fie afectuos în public față de persoana iubită este un gest total inutil din punctul lui de vedere. Acasă este locul în care ar trebui să aibă loc afecțiunea, pentru că în public nu are niciun sens.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod