7 motive pentru care Taurul este cel mai bun partener din zodiac

Dacă ai avut vreodată ocazia de a avea un partener din această zodie, cu siguranţă ştii cât de iubitor şi loial este.
Taurul are numeroase trăsături care îl fac să fie un partener grozav, dar el nu îşi oferă dragostea oricui şi oricum. Acest semn zodiacal are relaţii profunde, dedicate, pasionate şi serioase, nicidecum ocazionale sau aventuri de-o noapte.

Care sunt motivele pentru care merită să ai o relaţie cu un Taur?


1. Este foarte loial

Nu vei găsi nicio altă zodie care să se dedice într-o relaţie mai mult decât un Taur. Când găseşte pe cineva care îl face cu adevărat fericit, nu va renunţa pentru nimic în lume la persoana respectivă. Un Taur va sta lângă tine, indiferent de încercările la care este supusă relaţia voastră, pentru că nu va trăda niciodată persoana la care ţine.
Nu va trebui să îţi faci griji că Taurul se va uita la altcineva, pentru că nu-şi va sabota relaţia pentru o plăcere de moment.

2. Ascunde multe înăuntrul său

Când vorbeşti prima oară cu un Taur, el nu îţi va dezvălui prea multe şi are o aură foarte misterioasă. Nu înseamnă că e nepoliticos, dar a fost atât de rănit în trecut încât acum se păzeşte. Cu toate acestea, odată ce îl cunoşti mai bine, vei vedea ce comori frumoase ascunde. Taurul are multe de spus şi are un spirit autentic, doar că trebuie să îi îndepărtezi pe rând straturile de protecţie şi să îi oferi motive pentru a avea încredere în tine.


3. Are o etică profesională puternică

Taurul poate părea obsedat de muncă, dar să se dedice unui scop se regăseşte în multe aspecte ale vieţii sale. Taurul dă tot ce poate în viaţă, indiferent dacă este vorba despre carieră, prieteni, familie sau spiritualitate. El nu crede în lucrurile făcute pe jumătate, ci munceşte neobosit pentru ceea ce simte.

4. Are o latură încăpăţânată

Să fii încăpăţânat echivalează, de obicei, cu să fii pasionat de ceva. Taurul este o persoană pasională, dedicată, încăpăţânată care va alege să rămână singur dacă trebuie să îşi protejeze propria perspectivă şi credinţă.
El are tendinţa de a vedea lucrurile numai prin ochii lui, dar acest lucru îl face să fie puternic şi plin de încredere.

5. Urăşte să stagneze

Taurul are nevoie de o evoluţie constantă pentru a se simţi mulţumit cu viaţa sa. El are nevoie de scopuri şi de un sens. El nu îşi pierde vremea fără rost, îşi îndreaptă atenţia către un premiu şi nu se opreşte până nu îl câştigă. Într-o relaţie, un Taur nu va renunţa niciodată la tine sau la visurile tale, el te va încuraja şi te va sprijini până la final.

6. Este foarte romantic

Taurul are o latură romantică pe care persoana potrivită o poate scoate cu uşurinţă la suprafaţă.
Un Taur iubeşte lucrurile frumoase din viaţă, uneori chiar luxoase. Generozitatea şi inima lui caldă îl fac să fie una dintre cele mai iubitoare zodii, pentru că el îşi doreşte ce e mai bun pentru tine.

7. Iubeşte discuţiile profunde

Taurul păstrează în jurul lui persoanele cu care poate avea relaţii adevărate şi importante. El nu crede în relaţiile goale. Într-o relaţie, Taurul îi apreciază pe cei care îi dezvăluie cele mai întunecare taine şi cele mai profunde gânduri despre care pot discuta.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod