7 trăsături ale zodiilor de Pământ

Capricornul, Taurul şi Fecioara sunt zodiile care fac parte din prestigiosul grup al semnelor de pământ.
Când te gândeşti la Pământ, îţi apar în minte imagini ale unei baze densă şi solidă a vieţii. În mod similar, zodiile de pământ au o personalitate extrem de definită şi puternică.

Care sunt cele şapte adevăruri despre semnele de pământ?


1. Semnele de pământ fac din siguranţă o prioritate şi evită riscurile stupide şi inutile

Aceste zodii muncesc din greu pentru a se asigura că lumea lor şi a celor dragi este în siguranţă. În loc să se pună în situaţii riscante, ele aleg să fie precaute atunci când vine vorba de alegeri. Evaluează întotdeauna avantajele şi dezavantajele oricărei mişcări înainte de a o face. Asta nu înseamnă că sunt persoane plictisitoare, ci doar suficient de inteligente încât să nu se arunce cu capul înainte.

2.
Semnele de pământ au un puternic simţ al datoriei


Aceste zodii au, în general, un simţ puternic de datorie şi responsabilitate în tot ceea ce fac. Indiferent dacă e vorba despre responsabilitatea faţă de familie sau cei dragi, ori de dedicarea faţă de muncă şi carieră, ele îşi iau întotdeauna îndatoririle în serios. Din acest motiv, cele trei zodii sunt unele dintre cele mai de încredere persoane. Ele încearcă întotdeauna să acţioneze în interesul celorlalţi şi sunt primele care înceracă să-i ajute pe cei aflaţi în nevoie.

3. Semnele de pământ sunt cunoscute drept "constructorii" zodiacului

Acest lucru vine de la faptul că nu le este frică să-şi sumeată mânecile şi să-şi murdărească mâinile pentru a crea ceva uimitor.
Sunt capabile să lucreze metodic, împărţind sacinile mari şi complicate în bucăţi mici mai uşor de gestionat. Asta le permite să-şi ducă treaba la bun final de fiecare dată. De asemenea, sunt pline de resurse care le permite să fie cai de cursă lungă.

4. Semnele de pământ iubesc să se răsfeţe cu cele mai fine lucruri în viaţă

Aceste zodii nu muncesc atât de mult pentru nimic, ci pentru a avea o viaţă plină de confort. Nu se vor opri până nu o vor obţine-o. Ele sunt atrase de cele mai fine lucruri în viaţă, fie că este vorba despre un restaurant frumos sau despre o croazieră de lux. Cu toate acestea, ele trebuie să aibă grijă ca latura lor materialistă să nu le acapareze, dar, în general, aspiraţiile lor servesc ca o sursă sănătoasă de motivaţie.


5. Semnele de pământ pot fi încăpăţânate şi refuză schimbările

Din când în când, aceste zodii pot fi foarte încăpăţânate. Nu fac asta pentru a fi dificile, dar au anumite valori şi principii pe care nu vor să le compromită. De asemenea, ele se pot opune schimbărilor bruşte şi drastice şi preferă să pună întrebări şi să facă o analiză atentă înainte de a face o mutare serioasă.

6. Semnele de pământ sunt practice şi realiste

La fel ca un stejar care are 1000 de ani, aceste zodii sunt foarte ferm fixate în pământ. Nu sunt genul care se pierd în idei extrem de idealiste şi nepractice, ci preferă să se concentreze asupra soluţiilor din lumea reală pe care ştiu că le pot găsi.
Nu se pune problema că nu sunt ambiţioase, ci doar sunt realiste şi preferă să nu-şi piardă timpul visând.

7. Semnele de pământ sunt persistente şi determinate

Aceste zodii înţeleg că orice realizare mare necesită timp şi perseverenţă şi că greşelile fac parte, uneori, din întreg procesul. S-ar putea să dureze o zi, o lună, un an sau poate chiar mai mult, dar dacă îşi pun ceva în minte, nu se vor lăsa până nu vor obţine ce-şi doresc.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod