Când îşi doreşte să devină tată, în funcţie de zodia lui

Unii bărbaţi vor să-şi întemeieze o familie încă de tineri, pe când alţii preferă să amâne momentul în care intenţionează să aibă copii. Iată ce gândeşte partenerul tău!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul s-ar putea să nu vrea copii niciodată.

Dacă vrei să îţi faci o familie alături de acest nativ, ar trebui să analizezi mai bine situaţia. Cel mai probabil, bărbatul Berbec nu îşi doreşte deloc să devină tată. Îi place libertatea şi nu vrea să renunţe la nimic. Cei mai mulţi dintre aceşti nativi recunosc de la început că această alegere nu este cea potrivită pentru ei, cel puţin nu prea devreme în viaţă. Ei vor fi cinstiţi cu femeile pe care le întâlnesc, astfel încât să nu existe surprize.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

El va fi un tată de 32 de ani.

Taurul va fi un tată excelent, pentru că este liniştit, organizat şi atât de priceput în prioritizarea lucrurilor importante în viaţă. Nu toţi oamenii au aceste calităţi, aşa că el va fi cel mai bun tată din întreg zodiacul. Cu toate acestea, dacă partenerul tău este născut în această zodie, nu te aştepta ca acesta să vrea o familie cu tine încă de la vârsta de 20 de ani. El va dori să aştepte până când va căpăta mai multă experienţă de viaţă, iar acesta se va aşeza la casa lui în jurul vârstei de 32 de ani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni este foarte indecis.

El este faimos pentru nehotărârea lui, iar decizia de a avea copii nu este una pe care o poate lua cu uşurinţă. Adevărul este că o mulţime de bărbaţi din această zodie nu vor avea copii până la urmă. Şi, pentru ei, aceasta este cea mai bună alegere pe care ar fi putut să o facă. Cu toate acestea, există, de asemenea, mulţi bărbaţi Gemeni care aleg să îşi întemeieze o familie, doar că nu se ştie când vor să o facă. Este important să ai discuţii deschise cu acesta despre acest subiect pentru a ştii la ce să te aştepţi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul va fi pregătit pentru a avea un copil în jurul vârstei de 25 de ani.

Aceasta este vârsta la care cei mai mulţi bărbaţi şi femei încep să facă paşi mari în carieră, dar Racul pune mai mult preţ pe familie decât pe viaţa profesională. De fapt, majoritatea bărbaţilor din această zodie se simt pregătiţi pentru a avea o familie şi implicit copii. Racul este dispus să rămână acasă cu copilul mai mult decât alte semne zodiacale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul se gândeşte să aibă copii în jurul vârstei de 28 de ani.

S-ar putea să te gândeşti că bărbatul din această zodie nu îşi va dori niciodată copii pentru că iubeşte prea mult libertatea şi nu l-ai vedea cheltuindu-şi banii cu greu munciţi pe copii. Aceşti nativi fac progrese uriaşe în carieră între 20 şi 30 de ani, iar mulţi dintre ei încep să se gândească la o schimbare majoră a stilului de viaţă în apropiere de 30 de ani. În general, îşi încep o familie în jurul vârstei de 28 de ani.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară va aşteapta până la vârsta de 35 de ani.

Bărbatul născut în această zodie nu este sentimental, el ia hotărâri importante doar pe baza unor liste cu argumente pro şi contra. El are întotdeauna nevoie de un plan înainte de a trece la acţiune, de aceea majoritatea nativilor vor aştepta până la vârsta de 35 de ani ca să aibă copii. Prioritatea lui cea mai importantă înaintea de a avea o familie sunt banii. Va dori să aibă stabilitatea financiară care să îi poată permită să crească aşa cum trebuie un copil.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa se va gândi serios la copii începând cu vârsta de 29 de ani.

Bărbatul din această zodie va fi deseori indecis în privinţa copiilor de-a lungul vârstei de 20 de ani. El va câtări avantajele şi dezavantajele înainte de a lua această decizie. Cu siguranţă nu e o decizie uşoară, de aceea e perfect să aştepte cât are nevoie. La urma urmei, întemeierea unei familii este o schimbare serioasă. Cei mai mulţi bărbaţi din această zodie vor constata că vor copii în jurul vârstei de 29 de ani.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul va aştepta până la vârsta de 30 de ani.

El se va gândi la familie începând de la vârsta de 20 de ani, dar are nevoie de multă pregătire până să devină tată. Se gândeşte la sacrificiile pe care trebuie să le facă, la lipsa de somn, la revizuirea completă a rutinei şi la toate celelalte aspecte care vin la pachet cu paternitatea. Nu îi este uşor, de aceea trebuie să facă anumite schimbări în viaţa sa încă din timp, iar la 30 de ani să poată fii sigur de acest pas.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul va avea o familie până la vârsta de 30 de ani.

Cei mai mulţi dintre aceşti nativi nici nu iau în considerare ideea de familie în jurul vârstei de 20 de ani, dar partea amuzantă este că îşi vor schimba opinia pe parcurs. S-ar putea ca Săgetătorul să întâlnească o femeie care să îl facă să gândească altfel sau ar putea căuta, pur şi simplu, un stil de viaţă mai stabil. Ceea ce e de apreciat este că atunci când va sosi momentul, el va fi un tată uimitor. El îşi încurajează cu adevărat copiii să exploreze şi să gândească diferit.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul consideră că în jurul vârstei de 35 de ani este momentul perfect pentru a deveni tată.

Capricornul investeşte mult în cariera sa şi munceşte mai mult decât oricare alt semn zodiacal. Cu toate acestea, există încă o şansă că majoritatea nativilor îşi vor dori copii într-o zi. Dar, va fi dispus să aştepte mai mult decât majoritatea oamenilor. De fapt, cei mai mulţi dintre ei nu vor avea copii până la vârsta de 30 de ani şi sunt perfect mulţumiţi cu asta. Ei vor vrea să-şi îndeplinească toate obiectivele majore legate de carieră înainte de a avea un copil.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul va vrea să devină tată târziu în viaţă.

El îşi preţuieşte prea mult independenţa pentru a face această schimbare prea devreme. Mulţi dintre aceşti nativi aleg să renunţe la ideea de a deveni părinţi pentru că recunosc că nu pot face sacrificiile de care e nevoie. Alţii devin taţi, dar acest lucru se întâmplă, de regulă în jurul vârstei de 40 de ani, pentru că vor să se bucure de libertatea lor cât mai mult timp posibil. Dacă partenerul tău este născut în această zodie, pregăteşte-te să aştepţi şi fii răbdătoare!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Va vrea să aibă copii până la vârsta de 27 de ani.

În comparaţie cu alte zodii, Peştii vor fi pregătiţi să devină părinţi de tineri. Acesta nu o va face chiar devreme, ci se va încadra undeva la mijloc. Atunci, el va fi suficient de matur emoţional pentru a face faţă tuturor încercărilor şi provocărilor care vin odată cu paternitatea. De asemenea, se va simţi mulţumit de ceea ce a reuşit până atunci în carieră, astfel că va putea să pună apoi familia pe primul loc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod