Care este numărul tău norocos, în funcţie de zodie

Indiferent cine eşti, este posibil să ai un număr norocos. Poate e vorba de numărul casei sau al apartamentului în care locuieşti sau de ziua de naştere a copilului tău. Află care este!
De asemenea, poate să fie un număr care nu are legătură cu ceva anume. Oricare ar fi situaţia, având un număr norocos poate fi util în anumite situaţii. Jucătorii la loterie folosesc frecvent numărul lor norocos, cu mari speranţe că le va aduce avere şi bogăţii. Şi la cazinouri şi pariuri e destul de comun pentru jucători să mizeze pe numerele lor norocoase.

Norocul nu e doar ceva cu care te-ai născut, ci si ceva pe care îl creezi. Deşi aceste numere pot proveni dintr-o mulţime de surse diferite, astrologia poate dezvălui care ar putea fi adevăratul număr norocos.

Fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului posedă calităţi şi abilităţi unice în diferite aspecte ale vieţii lor.
Dacă eşti Berbec sau Săgetător, eşti mai mult mai nerăbdător decât persoanele născute în zodia Taurului. Pe de altă parte, Leul, Scorpionul şi Peştii sunt plini de pasiune emoţională, în timp ce Vărsătorul nu este un fan al exprimării sentimentelor şi poate adesea să respingă un contact emoţional apropiat cu alţii. Diferenţele nu se opresc aici: zodia unei persoane poate să dezvăluie care sunt numerele sale norocoase. Astrologia poate fi surprinzător de vizibilă în acest domeniu, deoarece poate prezice care numere au cea mai mare şansă de a aduce noroc fiecărui semn zodiacal.

Care sunt cele mai norocoase numere, în funcţie de zodia ta?


Berbec

Berbecului competitiv şi curajos îi place să conducă şi vrea să fie mereu ocupat.

Numere norocoase: 6, 18, 41, 77 şi 83.

Taur

Seriozitatea şi încăpăţânarea Taurului se bat adesea cap în cap.


Numere norocoase: 5, 35, 50, 57 și 82.

Gemeni

Cunoscuţi pentru că sunt simpatici şi sociabili, Gemenii se confruntă cu probleme atunci când sunt singuri sau blocaţi într-o rutină.

Numere norocoase: 1, 10, 18, 35 și 86.

Rac


Racul este condus de sentimente, e cunoscut ca fiind sentimental şi sensibil.

Numere norocoase: 1, 21, 24, 58 şi 66.

Leu

Leul s-a născut ca să fie lider şi va prelua adesea controlul asupra situaţiilor, dar acest lucru ar putea să se manifeste ca aroganţă sau inflexibilitate.

Numere norocoase: 6, 24, 39, 59 şi 83.

Fecioară

Fecioara este prea critică atât faţă de propriile acţiuni, cât şi faţă de cele ale celorlalţi. Uneori se blochează în cele mai mici detalii ale vieţii.

Numere norocoase: 16, 29, 79, 80 și 90.

Balanţă

Balanţei îi place liniştea şi pacea şi este un mare fan al diplomaţiei echitabile.
Dar, dacă nu e atentă, ea ar putea lăsa conflictele să se transforme în ranchiună.

Numere norocoase: 7, 20, 55, 77 și 86.

Scorpion

Scorpionul este cinstit şi sincer faţă de ceilalţi şi aşteaptă acelaşi lucru în schimb.

Numere norocoase: 27, 29, 45, 53 şi 89.

Săgetător

Curiozitatea, energia şi libertatea Săgetătorului îl propulsează pe tot parcursul vieşii, astfel încât nu îi plac restricţiile sau să se simtă legat de ceilalţi

Numere norocoase: 6, 16, 23, 60 şi 81.

Capricorn

Capricornul este foarte responsabil şi deţine mult auto-control, dar este, de asemenea, cunoscut ca fiind neiertător dacă cineva îi greşeşte.

Numere norocoase: 3, 21, 66, 83 și 84.

Vărsător

Vărsătorul are tendinţa de a se gândi mai mult la probleme decât să îşi expună sentimentele atunci când dă piept cu ele.


Numere norocoase: 17, 40, 46, 61 și 76.

Peşti

Peştii sunt foarte prietenoşi, dar acest lucru ar putea constitui o problemă dacă devin prea încrezători şi sunt neîndreptăţiţi de cineva de care s-au apropiat.

Numere norocoase: 8, 10, 27, 56 și 69.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod