Cât de aroganţi sunt oamenii, în funcţie de zodie

Cu toţii avem în viaţa noastră măcar o persoană care crede că lumea se învârte în jurul ei.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru Berbec este foarte dificil să ia în considerare o altă persoană.

Nu e vorba că nu îi pasă, doar că îşi gestionează atât de bine emoţiile şi sentimentele încât pare insensibil. E prea ocupat să aibă grijă de alţi oameni şi nu se pricepe prea bine în a-şi da seama când o persoană se află în nevoie. Dacă i se cere direct ajutorul, Berbecul va fi acolo, dar trebuie să i se spună, pentru că nu este cea mai intuitivă persoană. Dacă pui laolaltă nerăbdarea sa şi stima de sine, poţi să tragi concluzia că este o persoană arogantă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul nu crede în compromis.

El crede că are mereu dreptate şi e arogant până în punctul în care ignoră complet nevoile şi sentimentele altor persoane. Problemele sale sunt cele mai importante şi ar trebui tratate cu prioritate, chiar dacă asta înseamnă că cei din jurul său vor fi neîndreptăţiţi. El poate fi atât de plin de sine încât oamenii îl vor considera nesăbuit. Lui îi pasă, doar că vrea să fie mereu pe primul loc.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt aroganţi şi egoişti.

Acestea ies în evidenţă mai ales din conversaţiile pe care le poartă, deoarece le place să vorbească despre ei înşişi şi le place să audă că se vorbeşte despre ei, în moduri pozitive desigur. Cel mai bun lucru e că au un simţ al umorului dezvoltat atunci când vine vorba despre propria lor persoană, aşa că atunci când sunt aroganţi, nu iau lucrurile prea în serios. Ei pot râde de ei înşişi şi gustă glumele despre ei.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este sensibil, dar nu crede că sentimentele lui sunt mai importante decât ale altora.

El este un semn foarte iubitor şi protector şi are tendinţa de a pune nevoile celorlalţi deasupra nevoilor sale. Când face ceva pentru binele celor din jur, el nu aşteaptă nimic în schimb. El nu face nimic pentru a fi lăudat şi recompensat, el face pentru că simte acest lucru şi pentru că poate îmbunătăţi viaţa altcuiva.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este plin de sine şi crede că are mereu dreptate, dar de obicei este justificat.

Dacă nu ar fi atât de carismatic, nu ar avea atât de mulţi prieteni şi fani. Ego-ul lui este atât de mare încât poate provoca unele piedici în calea succesului său. Odată ce îi intră o idee în cap, e greu să-l faci să se răzgândească. El crede că are dreptate în legătură cu orice, chiar şi cu lucrurile care nu au legătură cu el. Cel mai mare factor care îl face să fie atât de plin de sine este aroganţa lui. El nu crede, el ştie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este genul de persoană care le ştie pe toate, deci nu e deloc surprinzător faptul că pare foarte încrezătoare.

Ea ştie că are dreptate şi nu vrea să ascundă acest lucru, vrea ca lumea să ştie cât de genială, creativă şi minunată este. Pe de altă parte, trăsăturile care o fac să fie arogantă se pot transforma, iar Fecioara va ajunge să se învinovăţească că nu e perfectă. Din fericire, indiferent cât de plină de ea însăşi va fi, ea va face mereu tot ce poate pentru a ajuta pe cineva sau pentru a rezolva o problemă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa e arogantă în ideea că încearcă mereu să se îmbunătăţească şi nu e niciodată mulţumită.

Ea ştie că are nişte calităţi admirabile, dar şi că există mereu lor de mai bine. Consideră că atunci când încetezi să evoluezi eşti ca şi mort. Se pricepe de minune să vadă lucrurile din toate punctele de vedere, nu numai pe ale sale, ci şi pe ale altora. E conştientă, de asemenea, de efectele pe care le va avea deciziile ei.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este arogant doar atunci când se simte pierdut sau trădat.

Atunci, o nouă latură a sa iese la iveală. Când provoci un Scorpion şi îl faci să îşi piardă încrederea în tine, îl instigi la răzbunare şi cu siguranţă vor exista repercusiuni. El crede că e de datoria lui să îşi facă dreptate singur. În cazul în care partenerul lui se desparte de el sau un partener de afaceri îl înşală, el va deveni obsedat de a-i da acelei persoane o lecţie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este fermecător, curios şi optimist.

Totuşi, problema apare din cauza faptului că el crede că aceste calităţi sunt de ajuns încât să-i compenseze egoismul şi vanitatea lui. El consideră că toată lumea trebuie să îl ia drept exemplu şi nu înţelege când oamenii deraiază.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul e prea înţelept şi practic pentru a fi arogant.

El înţelege cum funcţionează lumea şi nu crede că nevoile lui sunt mai importante decât ale altora. El se concentrează poate prea mult pe munca şi obiectivele sale, iar acest lucru îl poate face să pară egoist. Capricornul vrea să facă lucruri de care toată lumea să beneficieze, nu doar el.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul nu se poate ocupa de sentimentele celorlalţi, dar dacă nu primeşte ajutor atunci când are nevoie, va face un mare caz din asta.

Este atât de încăpăţânat încât e inutil să încerci să îi schimbi modul de gândire. Dacă e în miezul creaţiei sau lucrează la ceva important pentru el, trebuie să fii norocos să te asculte sau să te ajute. Ce face el e cel mai important lucru, chiar dacă realitatea stă cu totul altfel.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii sunt prea dezinteresaţi pentru a fi aroganţi.

Ei sunt foarte uşor de influenţat şi iartă uşor, aşa că au tendinţa de a-i pune pe alţii pe primul loc. Sunt foarte intuitivi şi acest lucru îi ajută să facă exact ce au ceilalţi nevoie. Peştii dau dovadă de compasiune, sunt amabili şi foarte rar se pun pe primul loc. Nu ar face niciodată nimic care să rănească pe cineva.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod