Cât de mult te potrivești cu un Săgetător, în funcție de zodia ta

Află dacă te potrivești sau nu cu un Săgetător și vezi care este soarta relației voastre!

 

Berbec


Cuplul format dintr-un Berbec și un Săgetător poate avea potențial pe termen lung. Amândoi se bucură unul de compania celuilalt, se inspiră unul pe celălalt, iar încurajarea reciprocă este cheia relației lor. De asemenea, amândoi sunt vioi, iar relația lor este plină de viață și dragostea nu pălește niciodată. Lipsa de loialitate nu există în acest cuplu.

Taur


Atunci când aceste două zodii încep o relație, se confruntă cu o mulțime de probleme de adaptare din cauza naturii lor contrastante. În timp ce Taurii sunt mai practici și cu picioarele pe pământ, Săgetătorii sunt ca păsările cerului, liberi și neliniștiți.

Gemeni


Gemenii și Săgetătorul formează unul dintre cele mai compatibile cupluri.

Ambele zodii au atât de multe în comun datorită naturii lor prietenoase, aventuroase și optimiste, încât sunt partenerii ideali. Își prețuiesc compania reciproc, comunică eficient și își oferă unul altuia spațiul de care are nevoie fiecare.

Rac


Acest cuplu nu este cel mai reușit, Săgetătorul și Racul trebuie să renunțe la multe pentru a se înțelege bine. Săgetătorii cam fug de angajament pe termen lung, iar Racul caută o conexiune emoțională profundă. Pentru ca relația lor să reziste, ambii trebuie să dea dovadă de multă răbdare.

Leu


Leul și Săgetătorul se motivează unul pe celălalt, de aceea cuplul lor va fi unul puternic. De asemenea, Leul este egocentric și vrea întreaga atenție asupra lui, iar Săgetătorul îi poate oferi din plin acest lucru.


Fecioară


Săgetătorul și Fecioara au moduri diferite de a percepe viața, dar le poate fi bine împreună dacă sunt dispuși să se adapteze reciproc trăsăturilor disticte. Fecioara aduce liniște în viața Săgetătorului, iar Săgetătorul infuzează energie în viața Fecioarei.

Balanță


Balanța și Săgetătorul formează un cuplu compatibil. Dramele și crizele de furie nu există în relația lor. Chimia este una mare, deși sunt zodii cu personalități contranstante: Balanța aduce echilibru și este stabilă, Săgetătorul este un spirit liber, independent.

Scorpion


Săgetătorii și Scorpionii sunt diferiți în anumite privințe, dar similari în multe altele. E nevoie de înțelegere reciprocă pentru a construi o relație care promite să înflorească.


Săgetător


Săgetătorii sunt liberi și independenți în activitățile lor, iar pentru ca relația lor să funcționeze, trebuie să-și acorde timpul cuvenit unul altuia. Vor fi o mulțime de discuții și dezbateri între cei doi în jurul unor subiecte nesfârșite care le intrigă interesele.

Capricorn


Personalitățile și abordarea lor față de viață sunt foarte diferite, astfel că Săgetătorul și Capricornul s-ar putea să nu fie cele mai compatibile zodii. Ambii ar putea avea o ezitare în a se adapta reciproc la persectiva celuilalt, dar pe măsură ce relația lor avansează și se maturizează, vor încerca să se aprecieze mai mult pentru ceea ce sunt. Cheia este să treacă cu vederea defectele celuilalt, încercând să se axeze pe aspectele pozitive.


Vărsător


Atât Vărsătorul, cât și Săgetătorul au naturi prietenoase și se bucură unul de compania celuilalt. Relația dintre doi este una de lungă durată, deoarece ambii se înțeleg și se acceptă unul pe celălalt așa cum sunt.

Pești


Deși nu s-ar zice, relația dintre Pești și Săgetător poate funcționa chiar bine. Peștii mereu empatici vor înțelege setea Săgetătorului de a explora lucruri noi în viață și vor avea răbdarea de a face față modului de viață al acestuia.

 

Sursă: prepscholar/ marriage/ hindustantimes

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
23 Aprilie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod