Cât de mult te potrivești cu un Vărsător, în funcție de zodia ta

Descoperă compatibilitatea dintre zodia ta și zodia Vărsător și vezi dacă relația voastră are vreo șansă!

Berbec


Vărsătorul și Berbecul au un viitor luminos în față. Ambii sunt liberi, independenți și motivați în felul lor. Cei doi au multe de învățat unul de la celălalt. Berbecul ia inițiativa, iar Vărsătorul continuă.

Taur


Vărsătorul și Taurul formează o pereche problematică. Fiecare dintre ei vede lumea diferit, iar asta înseamnă că le este greu să ajungă la un numitor comun. Taurul este un om de casă cam lent, pe când Vărsătorulului îi place să iasă în lume și să fie înconjurat de oricine.

Gemeni


Vărsătorul și Gemenii formează cuplul ideal. Ambele zodii sunt sociabile și deschise la minte. Ceea ce face ca lucrurile să funcționeze între ei este faptul că își acceptă unul altuia ciudățeniile.


Rac


Vărsătorul și Racul nu sunt făcuți să fie împreună. Relația lor este una instabilă, deoarece Racul respectă tradițiile și tiparele sociale, pe când Vărsătorul preferă să fie original și împotriva curentului.

Leu


Vărsătorul și Leul sunt două zodii opuse care se atrag. Vărsătorul poate fi rece și distant, în timp ce Leul este afectuos și romantic. Totuși, fiecare are ceea ce celălalat are nevoie, așa că, atât timp cât ambii parteneri dau și iau, relația lor ar putea fi grozavă.

Fecioară


Relația dintre un Vărsător și o Fecioară este plină de potențial. Chiar dacă sunt diferiți din multe puncte de vedere, amândoi sunt buni la inimă și foarte raționali, lucruri care îi unește.


Balanță


Vărsătorul și Balanța sunt foarte compatibili, așa că relația lor este una armonioasă. Ambele zodii sunt foarte sociabile și pozitive, formând un cuplu extrem de puternic. Fiecare îmbrățișează pasiunile celuilalt, lucru foarte important pentru orice cuplu.

Scorpion


Vărsătorului și Scorpionului le este mai bine ca prieteni. Vărsătorul este prea rațional și calculat, pe când Scorpionul face totul cu inima și se bazează pe intuiție. Fiind semne fixe, niciunul nu va lăsa de la el.

Săgetător


Vărsătorul și Săgetătorul formează perechea ideală.  Cei doi se completează bine unul pe celălalt. Singurul loc în care s-ar putea ciocni este că Vărsătorul tinde să vadă lucrurile numai în alb-negru, în timp ce Săgetătorului îi place să fie deschis la minte.
Dacă pot învăța unul de la altul, vor fi de neoprit.

Capricorn


Relația dintre Vărsător și Capricorn este una complicată. Vărsătorul se concentrează mai mult pe binele și viața altora, pe când Capricornul este dedicat propriului său drum. De asemenea, Capricornul este mai rigid și tradițional, pe când Vărsătorul este mai libertin și neconvențional. Cuplul poate fi unul dinamic dacă amândoi sunt deschiși spre schimbare.

Vărsător


Doi Vărsători se sincronizează perfect. Ei se vor înțelege imediat, deoarece îi unește dorința de a salva lumea. Chiar dacă au o relație romantică, vor fi și cei mai buni prieteni. Se simt confortabil unul cu celălalt, deoarece își oferă reciproc spațiu pentru a respira.


Pești


Vărsătorul și Peștii nu se potrivesc deloc. Dacă vor începe o relație, în ea va exista multă neliniște. Deși amândoi au o inimă mare și o imaginație bogată, Vărsătorul gândește foarte logic, pe când Peștii sunt foarte visători.


Sursă: prepscholar/ instyle/ people
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
9 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod