Cât de narcisistă eşti, în funcţie de zodie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu poţi face sacrificii pentru nimeni altcineva în afară de tine.

Dacă ceva nu îţi convine sau te deranjează, pur şi simplu pleci. Nu vei mişca niciun deget pentru ceilalţi. Cu toate acestea, în sinea ta consideri că eşti un om bun care ajută, însă impresia pe care o laşi e cu totul alta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te situezi undeva între a fi narcisit şi a fi empatic, totul depinzând de starea ta de spirit.

Poţi accepta punctul de vedere al altor persoane, dar nu îţi vei schimba modul de gândire, continuând să crezi că ideea ta e cea mai bună. Este destul de greu să se lucreze cu tine. Când te afli într-o stare bună, latura ta negativă nu va ieşi deloc la suprafaţă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti o persoană foarte talentată şi reuşeşti să obţii tot ce îţi doreşti.

Oamenii te vor ajuta pentru că şi tu îi ajuţi pe ei. Înţelegi logica din spatele zicalei "primeşti ceea ce oferi", astfel încât nu te ţii din a dărui. Când e posibil, încerci să fii alături de alţi oameni, aşa că şi ei vor fi acolo pentru tine când vei avea nevoie. Deci, deşi acţiunile tale sunt pure, gândurile tale au şi un substrat ascuns.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Deşi nu eşti cel mai grav caz de narcisism, eşti înnebunită după atenţie.

Ai nevoie să te înconjori de oameni care să îţi acorde o atenţie deosebită şi nu poţi suporta ca altcineva să se afle în lumina reflectoarelor. De asemenea, ai tendinţa de a face pe victima chiar şi în situaţiile în care eşti vinovată.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti foarte încrezătoare în tine şi crezi că ştii totul.

Nu asculţi niciodată de alte persoane şi e imposibil să se lucreze sau comunice cu tine. Nu poţi face compromisuri şi întotdeauna consideri că părerea ta este singura corectă. Eşti foarte egoistă şi ai grijă doar de ceea ce vrei. Nu acorzi atenţie celorlalţi şi nu îţi pasă dacă acţiunile tale îi pot afecta pe ceilalţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti atât de plină de tine, că dacă ai putea să te căsătoreşti cu tine, ai face-o.

Nu ai nevoie de nimeni în viaţa ta şi oamenii nu stau prea mult lângă tine. Ai o personalitate complicată, care uită că există şi alte persoane în jurul ei. Poţi să vorbeşti despre tine ore întregi, fără să întrebi nici măcar o dată ce face sau cum se simte cel cu care discuţi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îţi place să vorbeşti despre tine însăţi şi nu vrei să asculţi şi ce fac alţii.

Poţi fi foarte superficială şi alegi aparenţa în defavoarea evenimentelor sau oamenilor importanţi. Întotdeana acţionezi astfel încât să te pui într-o lumină bună. Oamenii pot conta pe tine, dar niciodată nu uiţi să îţi ceri favorurile înapoi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai două feţe. Când vine vorba de cea pozitivă, poţi fi cea mai frumoasă persoană din lume.

Dar când ceva te supără, uiţi de toate bunele maniere pe care le cunoşti. Poţi fi incredibil de răutăcioasă atunci când oamenii reuşesc să te dezamăgească în vreun fel. Nu eşti foarte empatică şi nu încerci să îi înţelegi pe ceilalţi, ci îţi pasă doar de rezultat.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu laşi pe nimeni şi nimic să îţi stea în cale atunci când îţi propui ceva.

Uneori, asta înseamnă să treci peste bariere şi să faci rău altora. Chiar dacă faci asta, te simţi rău după aceea, ceea ce înseamnă că ai de fapt un suflet bun. Eşti grozavă în a manipula oamenii din jurul tău pentru a obţine mereu ceea ce vrei.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

La tine totul se învârte în jurul dreptăţii.

Tratezi oamenii în acelaşi fel în care şi ei te tratează. Când cineva acţionează în defavoarea ta, nu te reţii din a te confrunta cu acea persoană sau de a-ţi spune părerea. Ai o idee despre tot şi îţi place să ai dezbateri cu alţii. Acest lucru te face să te simţi inteligentă şi chiar mai încrezătoare în propriile forţe.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te situezi undeva între independenţă şi narcisism.

Îţi ştii valoarea şi eşti fermă atunci când vien vorba de tine, dar şi de celelalte persoane, ceea ce este un lucru bun. Dar, uneori, faci lucruri doar pentru faimă şi popularitate sau te preocupă mai mult latura materială decât oamenii. Se întâmplă destul de frecvent să răneşti sentimentele cuiva sau să te porţi urât cu prietenii. Eşti grozavă atunci când ai nevoie de o persoană, însă atunci când devine inutilă pentru tine, o arunci ca pe un gunoi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti o persoană dezinteresată şi îţi place să ai grijă de toată lumea din jurul tău.

Inima ta plânge atunci când vezi un câine fără adăpost şi întotdeauna faci acte de caritate. Vrei să faci din lume un loc mai bun cu fiecare zi care trece. Nu eşti prea bună în a lua decizii, de aceea preferi să urmezi directivele unui şef.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod