Cât de uşor ierţi, în funcţie de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Una dintre caracteristicile acestui nativ este foarte importantă atunci când vine vorba de iertare, şi este vorba despre comunicare.

Talentul său de a vorbi cu oamenii şi de a obţine un avantaj de pe urma acestui lucru în cazul în care a fost neîndreptăţit sau rănit în vreun fel. Păstrarea unei comunicări deschise este întotdeauna cheia către iertare în cazul acestui nativ.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Poate fi o provocare pentru acest nativ să renunţe la ceva ce consideră greşit, fâcând iertarea mult mai dificilă.

Cu toate acestea, una dintre cele mai importante calităţi ale sale este empatia şi abilitatea de a se pune în pielea altcuiva. Ştii cum te-ai simţi dacă cineva căruia i-ai cerut iertare nu îţi răspunde şi nu ţi-ar plăcea. În cele din urmă, compasiunea sa îl ajută să ierte.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul trebuie să fie mai deschis şi mai atent la ceilalţi, astfel încât atunci când cineva reacţionează urât faţă de el, să înţeleagă de ce se întâmplă acest lucru şi ce poate face el pentru a nu mai provoca acel lucru dacă este cazul.

Cu cât e mai prezent şi mai responsabil, cu atât va fi mai bine în ceea ce priveşte relaţiile cu cei din jurul său.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

De vreme ce Fecioara face tot posibilul pentru îmbunătăţirea şi stabilirea lucrurilor, ea are un talent deosebit de a ierta.

Cu toate acestea, are tendinţa de a fi hipercritică şi exigentă faţă de ea şi faţă de ceilalţi. Trebuie să încerce să nu pună atât de multă presiune pe ea şi să îşi amintească că noi toţi greşim.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Acest nativ bate pe oricine atunci când vine vorba de iertare, în sensul că o face mult prea uşor.

O va da chiar şi atunci când nu e necesar doar pentru a păstra pacea. Iertarea e importantă în relaţii, dar nu ar trebui oferită în detrimentul demnităţii şi al respectului de sine. Nu spune îmi pare rău doar pentru a evita conflictul, mai ales dacă nu e adevărat. Însă asta se întâmplă din cauza faptului că nu suporţi să nu fii iertat la rândul tău.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nativul din Scorpion este răzbunător şi îşi menţine acest plan pe viaţă.

Când nu poţi ierta pe cineva, vei ajunge să te răneşti mai mult pe tine decât pe cealaltă persoană. Când cineva se blochează la acest tip de negativitate, poate fi afectat atât spiritual, cât şi fizic. Sfatul pentru Scorpion este să înveţe să ierte, de dragul lui, dar şi al celorlalţi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul stă foarte bine la capitolul iertare pentru că de cele mai multe ori e bine să renunţi la suferinţă şi mânie şi să o iei de la capăt cu cineva.

Totuşi, acest nativ ar prefera să nu se ocupe de consecinţele rănirii unei persoane şi ar putea trăi fără să fie iertat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul s-a ars în trecut, aşa că are grijă şi încearcă să evite oamenii care în cele din urmă vor ajunge să îl dezamăgească.

Îi este dificil să ierte, dar ştie că e cel mai bun mod de acţiune atunci când vrea să obţină ceva.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Când vine vorba de iertare, Vărsătorul este imprevizibil.

Deoarece are propriul mod de a face totul, poarte ajunge şi să ierte într-un fel total diferit faţă de orcine altcineva. Trebuie să încerce să nu ataşezi condiţii la iertarea ta, pentru că aceasta ar trebui să fie necondiţionată. În general, are nevoie de timp pentru a rezolva problema.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Pe acest nativ îl caracterizează compasiunea şi are talent pentru iertare.

Peştii iartă cu uşurinţă, dar ar trebui să fie atenţi să nu o facă în mod repetat pentru aceeaşi greşeală. Tind să dea oamenilor prea multe şanse şi e posibil ca totul să se întoarcă împotriva lui, lumea profitând de bunătatea lui.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul tinde să izbucnească, să fie impulsiv şi să spună lucruri fără să gândească.

De obicei, nu îşi propune să rănească oamenii, dar e temperamental şi poate fi insensibil la sentimentele altora. Vestea bună e că furia sa nu durează mult şi uită lucrurile care l-au deranjat.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Iertarea nu e un lucru prea uşor pentru acest nativ.

Taurul nu e prea bun la a uita lucrurile care l-au deranjat în trecut sau la un incident uşor şi se blochează în acel tipar de comportament. Este greu pentru el să se schimbe şi încăpăţânarea sa poate transforma un mic dezacord într-o dispută. Poate ierta, dar e ceva extrem de greu ţi dureros.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod