Ce ar trebui să îl întrebi la prima întâlnire, în funcţie de zodia lui

Pentru a-ţi da seama mai bine cu cine ai de-a face, iată ce întrebări să nu ratezi la prima întâlnire!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul munceşte mult şi îşi doreşte ca oamenii să observe realizările sale.

Una dintre cele mai bune întrebări pe care i le poţi pune este: Care e cea mai mare realizare a ta de până acum? Nu numai că acest lucru îi va da şansa de a se lăuda puţin, dar poţi să îţi dai seama ce fel de bărbat e.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când vine vorba de Taur, totul se învârte în jurul valorii.

El poate pune preţ fie pe oameni, fie pe priorităţi sau pe ceea ce deţine. Aşa că întreabă-l: Ce preţuieşti mai mult în viaţă? Nici unul dintre răspunsurile sale nu va fi neapărat greşit, deoarece fiecare are priorităţile lui în viaţă, dar îţi vei forma o idee comparând ideile sale cu ale tale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni are două laturi, una serioasă şi una mai jucăuşă, relaxată.

Cel mai bun mod de a ştii cum se vede el însuţi este să îl întrebi cu care crede că se identifică mai mult. Aceasta e o întrebare foarte sugestivă, deoarece va fi interesant să auzi ce gândeşte. Întreabă-l: Te consideri o persoană extrovertită sau introvertită? Dacă spune că se crede mai mult serios, poţi insista pe ultimul său succes în carieră. Iar dacă se crede mai jucăuş, întreabă ce îi place să facă pentru a se distra!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este în totalitate conectat la sentimentele sale, aşadar e o idee bună să-l întrebi ceva despre familie sau prieteni, pentru că vei primi un răspuns cât se poate de autentic.

Dacă vrei să sapi cu adevărat adânc, îl poţi întreba: Cine te-a inspirat cel mai mult sau Cine e modelul tău în viaţă? Cu siguranţă vei avea un răspuns personal şi vei reuşi să îl cunoşti mai bine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leului îi place să se facă văzut şi să impresioneze.

Nu există nicio îndoială că e foarte implicat, deci poţi să îl întrebi cum este el la şcoală, la serviciu, în timpul liber sau oriunde. El îţi poate spune despre o organizaţie de care e pasionat şi la care lucrează, sau îţi poate spune o poveste despre sport. Oricum, această întrebare îl face să zâmbească şi să îi ofere şansă să te dea pe spate. Întrebându-l despre el însuşi înseamnă că eşti interesată să îl cunoşti la nivel personal. Adresează-i mai multe întrebări personale, cum ar fi: Ce îţi place să faci atunci când eşti departe de prietenii tăi? sau Cum îţi place să îţi petreci timpul atunci când eşti singur?

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară munceşte din greu, aşa că încearcă să nu vorbeşti despre muncă.

Desigur, îl poţi întreba ce face, dar indicat ar fi să vorbiţi despre orice altceva la o primă întâlnire. Întreabă-l lucruri precum: Ce-ţi place să faci în timpul liber? sau Care e modul tău preferat de a te relaxa? Poţi sugera cu siguranţă ceva ce ar trebui să încerce pentru a se relaxa mai mult, chiar împreună cu tine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanţă pare să fie cel mai bun atunci când se află implicat într-o relaţie.

Desigur, ai putea fi tentată să îl întrebi ce apreciază şi iubeşte la persoana de lângă el, dar asta ar putea să îl facă să îşi amintească lucruri mai puţin plăcute din trecut. Aşa că întreabă despre el însuşi raportat la relaţii, cum ar fi: De ce cauţi o relaţie chiar acum? şi Cum arată partenerul ideal pentru tine?

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Întreabă-l pe acets nativ care a fost cea mai tare experienţă pe care a trăit-o.

Scorpionul e atât de curajos, încât răspunsurile lui te vor surprinde de fiecare dată. Poţi să îl întrebi simplu: Care e cel mai bun lucru pe care l-ai făcut vreodată? El iubeşte să împărtăşească pasiunile lui cu alţi oameni, aşa că nu îţi fie frică nici să vorbeşti despre propriile tale experienţe inedite. Chiar dacă e o poveste mai puţin atractivă ca a lui, el va aprecia onestitatea şi capacitatea ta de a ieşi din zona de confort.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este gata să facă orice pentru a-şi atinge scopul, aşa că întreabă-l exact care este ţelul lui în viaţă.

Este acela de a călători cât de mult poate? Este să aibă succes în carieră? Este unul din care poţi face şi tu parte? Ascultă cu atenţie ce scopuri are. Întreabă-l: Unde te vezi peste 5 ani? şi Ce fel de obiective personale ţi-ai setat pentru viitorul apropiat? Aceste lucru este, de asemenea, foarte sugestiv pentru că îţi va arăta ce fel de om este.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul se concentrează pe multe lucruri în viaţa sa: muncă, prieteni, familie, viaţă socială.

Deci, întreabă-l care e cel mai important lucru din viaţa lui pentru a-ţi da seama cine este el ţi ce preţuieşte mai mult. Îl poţi întreba: Ce preţuieşti mai mult în viaţă? şi Cum îţi vezi viaţa de acum înainte? Capricornul e genul de om care caută o relaţie de lungă durată, astfel încât conversaţia voastră trebuie să fie serioasă şi la obiect.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorului nu îi place să vorbească despre sentimentele sale.

Deci, aceasta este o şansă bună de a-l face să se confrunte cu temerile sale şi să-l întrebi indirect despre el. Poate că nu va pica în plasă de la început, dar păstrând un contact vizual constant şi puternic şi ascultând cu adevărat ce are de spus, îl poţi ajuta să se deschidă. O întrebare perfectă ar fi: De ce s-a terminat ultima ta relaţie? sau Cum te-ai schimbat de atunci? Este dur, dar dacă continui să încerci, vei sparge gheaţa.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti petrece mult timp concentrându-se pe ceilalţi oameni şi mai puţin pe el însuşi.

Cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci este să îl întrebi despre el, ceva personal. Evită întrebările la care poate da răspunsuri simplu, cum ar fi da şi nu, ci pune unele la care să trebuiască să relateze o poveste. O întrebare bună de început este: Ce te-a făcut să fii cine eşti astăzi? Va duce la un răspuns profund care va crea o legătură puternică între voi doi. În plus, va începe să îi placă să se deschidă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod