Ce fel de sarcină vei avea, în funcţie de zodia ta

Să fii însărcinată poate fi cel mai frumos sau cel mai urât lucru pe care îl poţi trăi. Tu ce sarcină vei avea?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încrederea, determinarea şi dragostea pentru provocările fizice te vor face să vezi sarcina ca pe o experienţă binevenită.

Natura ta oprimistă te va ajuta să faci faci cu brio emoţiilor cu care se confruntă femeile în această perioadă. Cu toate acestea, fii precaută, deoarece din cauza schimbărilor hormonale, temperamentul tău ar putea să se transforme în izbucniri de furie şi agresivitate. Tendinţa de a fi în competiţie şi de a fi prima în toate te vor face o persoană enervantă. Natura ta sinceră te va ajuta să nu fi reticentă sau timidă cu latura mai puţin plăcută a sarcinii, aşa că vei vorbi lejer despre hemoroizi sau greţurile matinale.  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Caracterul tău fiabil şi practic te ajută să faci faţă cu brio stresului sarcinii.

Îţi place să fii mereu în contact cu doctorul şi să te ocupi aşa cum trebuie de rutina de sănătate a sarcinii. Cu toate acestea, dispreţul tău faţă de schimbările bruşte şi faţă de instabilitate în ceea ce priveşte corpul tău te pot face să ai parte de momente grele pe parcursul acestei perioade.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Firea ta nervoasă te face să te panichezi pentru tot pe parcursul sarcinii, de la a fi o mamă rea până la teama că nu te vei descurca cu ceea ce ai de făcut.

Pentru că nu îţi place să ţi se impună limite, e posibil să simţi un oarecare disconfort atunci când va trebui să respecţi restricţiile legate de mâncare, băutură sau despre ceea ce poţi face şi ce nu. Şi faptul că nu te poţi decide uşor va fi un motiv de stres în plus pe parcursul sarcinii, deoarece vei fi nevoită să iei o mulţime de decizii în cele nouă luni.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Discreţia care te caracterizează te-ar putea face să ţii ascunsă sarcina în prima perioadă a ei.

Eşti o fire emotivă, sensibilă şi sentimentală, de aceea vei fi genul de gravidă care face fotografii la orice pentru a păstra ca amintire această perioadă. Eşti uşor instabilă emoţional şi treci de la o stare la alta foarte rapid în general, aşa că fii pregătită pentru schimbările legate de starea de spirit pe parcursul sarcinii, care vor fi şi mai accentuate.

Leu(22 iulie - 22 august)

Tinzi să fii destul de încăpăţânată şi inflexibilă, de aceea e posibil să nu fii dispusă să faci compromisuri în timpul sarcinii.

De la numele bebeluşului până la locul în care vei aşeza pătuţul, cel mai probabil nu te vei abate de la planul preferat şi vei refuza să auzi alternative. Eşti o fire dramatică, aşa că e posibil să faci ca totul să fie despre tine pe parcursul sarcinii. Te poţi enerva destul de uşor şi te poţi simţi jignită dacă nu ţi se fac surprize sau dacă nu ţi se aduc complimente.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Eşti o fire harnică şi practică, ceea ce te va ajuta să faci faţă sarcinii cu multă graţie.

Bucuria ta de a lectura cărţi de sănătate şi de a te ocupa cum trebuie de maternitate va ieşi în evidenţă. Cu toate acestea, ai tendinţa de a fi prea critică cu tine însăţi, ceea ce înseamnă vei experimenta de multe ori sentimentul de mamă rea chiar înainte ca bebeluşul să fi sosit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai tendinţa de a-ţi plânge de milă, iar asta te poate împinge să te simţi destul de rău pe parcursul sarcinii, mai ales atunci când traversezi perioade mai puţin plăcute.

Nu îţi place să fii singură, aşa că îi vei aprecia pe cei care vor fi alături de tine când dai piept cu greţurile matinale, lăsându-i pe aceştia să vadă şi părţile neplăcute ale sarcinii sau ale înfăţişării tale pe parcursul sarcinii.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Natura ta calmă şi rece te vor ajuta să faci faţă foarte bine stresului legat de sarcină.

Acest lucru, combinat cu latura ta curajoasă, te fac ideală pentru maternitate, pentru naşterea în sine şi pentru rolul de mamă pe care urmează să îl joci de acum înainte.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Maternitatea poate fi un lucru dificil pentru tine din cauza dispreţului tău faţă de constrângeri, iar asta te va face să fii puţin anxioasă.

Acest lucru, combinat cu iubirea pentru libertate şi călătorie te vor duce într-o situaţie de criză. Dar, simţul umorului şi natura ta optimistă şi entuziastă te vor ajuta să faci faţă tuturor îndoielilor legate de a deveni mamă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Tu eşti pro maternitate.

Abilităţile tale de auto-control, disciplină şi responsabilitate te vor ajuta să ţii orice dietă ţi se impune, vei respecta orice program trebuie şi vei ajunge la toate întâlnirile prenatale. Vei fi chiar o super mamă. Ai tendinţa de a fi foarte orientată către familie, aşa că nu te vei îndoi nicio clipă că nu vei face faţă noului rol care te aşteaptă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Natura ta independentă te va îndemna să mergi singură la întâlnirile prenatale.

Eviţi să te exprimi emoţional, iar asta i-ar putea face pe ceilalţi să creadă că nu eşti încântată că vei avea un copil. Doar cei care te cunosc foarte bine pot spune cât eşti de entuziasmată de această sarcină.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti uşor temătoare în ceea ce priveşte sarcină, de aceea te vei îngrijora din orice pe parcursul ei.

Vei încerca să scapi de ea distrăgându-ţi atenţia cu diverse activităţi. Ai tendinţa de a te întrista destul de uşor, aşa că acordă atenţie stării tale pentru a evita să intri în depresie post-partum.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod