Ce înseamnă pentru tine dragostea adevărată, în funcţie de zodie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru tine dragostea este să faci lucruri pentru persoana de lângă tine.

Eşti regina competiţiei, a vitezei şi a conducerii, care joacă cu siguranţă un rol important în definirea iubirii adevărate. Crezi că dragostea depinde de ceea ce poţi să îi dovedeşti celuilalt. Vrei ca partenerul tău să-ţi arate cât de mult te iubeşte, nu doar să-ţi spună. O mare parte din modul în care îţi arăţi iubirea constă în actele faţă de iubit sau soţ. Acţiunile cântăresc mai mult decât cuvintele!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Defineşti dragostea prin confort. Crezi că atunci când te simţi confortabil cu o persoană, poţi simţi întregul potenţial al iubirii.

Pentru că simţi că dragostea şi confortul sunt atât de strâns legate, timpul de calitate împreună cu partenerul tău este extrem de important. Dacă nu vă faceţi timp unul pentru celalălat, te întrebi dacă eşti cu adevărat o prioritate în viaţa celuilalt. Urăşti sentimentul de nesiguranţă în orice situaţie, în special în relaţiile amoroase. Siguranţa unei relaţii sănătoase este ceea ce defineşte dragostea pentru tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Defineşti dragostea prin conversaţii profunde şi cuvinte afectuoase.

Comunicarea este cheia pentru tine. Eşti sociabilă, dar în acelaşi timp incredibil de analitică şi serioasă. Din acest motiv, tu vorbeşti tot timpul. Dacă conversaţiile voastre nu par să se termine  şi nicioadată nu rămâne nimic nevorbit, atunci asta este dragostea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragostea pentru tine este să fii la fel de relaxată cu el ca atunci când eşti singură.

Relaxarea e foarte importantă pentru tine, mai ales că tu trăieşti totul foarte intens. Eşti super sentimentală, aşa că cineva care te poate echilibra este cea mai importantă persoană pentru tine. Iubire este atunci când cineva te calmează mai bine decât o poţi face tu.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragostea este pentru tine ceva luxos. Îţi place să fii răsfăţată, să ai parte de mese cu stil şi cadouri neaşteptate.

Eşti naturală, dramatică şi încrezătoare, dar ai un loc şi pentru cineva care vrea să aibă grijă de tine. Dragostea ar trebui să se simtă ca o poveste şi presupune tratare bună reciprocă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Defineşti dragostea prin lucrurile mici. Eşti o persoană atentă la detalii, deci îţi place să oferi şi să primeşti dragoste.

O noapte a filmelor la domiciuliu după o zi lungă de lucru este cea mai bună expresie a iubirii. Pur şi simplu împărtăşirea afecţiunii în cuplu şi faptul că sunteţi cei mai buni prieteni este cea mai potrivită definiţie pentru iubire. Atât timp cât sunteţi loiali, eşti fericită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru tine, dragostea şi pacea merg mână-n mână.

Dragostea e definită de conexiunile sufletului. Legătura voastră opreşte întregul Univers în loc? Acestea sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. Convorbirile seara târziu şi planurile comune pentru viitor vă arată exact de ce îţi iubeşti aproapele.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Trăieşti pentru cele mai bune experienţe în viaţă, iar cea care câştigă e cu siguranţă dragostea.

Distracţia cu partenerul tău e un factor important şi definitoriu atunci când vine vorba de iubire. Iei în serios relaţia ta, astfel încât te dedici total. Vrei să ai cea mai de durată iubire şi vrei pe cineva cu care poţi să râzi, să vorbeşti şi pe care să te bazezi întotdeauna.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru tine, dragostea depăşeşte toate aşteptările.

Ai o idee mai neobişnuită despre iubire, îţi place să fii independentă şi urăşti să fii constrânsă. Dar, asta nu înseamnă că nu iei dragostea în serios. Partenerul tău trebuie să fie cel mai bun prieten al tău, cineva care râde la glumele tale şi călătoreşte alături de tine oriunde îţi doreşti. Dar care îţi şi permite să îi pui un milion de întrebări care par să nu se mai sfârşească niciodată. Pentru tine, dragostea e un parteneriat de încredere şi plin de voie bună.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Defineşti dragostea prin cuvântul tradiţie.

Eşti o persoană serioasă şi uneori iubirea e cam vulnerabilă pentru tine. Ceea ce face ca relaţiile tale să existe sunt tradiţiile pe care le creezi: obiceiuri săptămânale, noaptea de marţi la film sau vacanţa de vară la mare. Sunt lucrurile care te fac să îţi construieşti o familie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragostea e cea mai profundă formă de intimitate pentru tine.

E ca o cheie cu care deblochezi acele părţi ale creierului care par să aibă sens doar pentru persoana de lângă tine. Îţi place filozofia şi înţelegi totul, iar dragostea pentru tine înseamnă ca tu şi partenerul tău să creşteţi şi să învăţaţi împreună.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti sensibilă şi delicată, iar modul în care defineşti dragostea tinde să fie la fel.

Dragostea pentru tine e ca o formă de artă. Eşti mult mai intuitivă ca alţi oameni, iar acest lucru se vede prin felul în care iubeşti. Dragostea e cea mai artistică modalitate prin care poţi să te exprimi. Este despre armonie şi corectitudine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod