Ce merită zodiile cel mai mult în viață

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul merită să primească ajutor atunci când are nevoie și să aibă pe cineva care să depună eforturi pentru el.

Berbecul este foarte independent și capabil, dar, din când în când, ar aprecia dacă nu ar trebui să facă totul de unul singur. Îl va ajuta acest lucru să se relaxeze? Probabil că nu, dar se va simți bine văzând că cineva are grijă de el, iar asta înseamnă mult pentru el.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul merită să fie răsfățat.

Muncește foarte mult și ajută pe toată lumea, ceea ce poate fi epuizant la un moment dat. Merită o zi de spa sau un masaj la picioare. În afară de pedichiură, picioarele sunt adesea trecute cu vederea și acest lucru se întâmplă și în cazul lui. Dacă picioarele Taurului se vor relaxa, întregul corp se va simți grozav.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii merită să fie auziți, să fie ascultați.

Da, sunt foarte buni la comunicare, dar asta nu garantează că persoana cu care vorbesc este un ascultător fantastic. Nativul din Gemeni merită pe cineva care este atent la ceea ce spune și prezent în discuție, nu pe cineva care doar își așteaptă rândul la replică. Merită pe cineva care îl înțelege și care este pe aceeași lungime de undă cu el din punct de vedere intelectual. Merită un partener de conversație care să îi stimuleze creierul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul merită pe cineva care să îl apere și să lupte pentru el, dacă este necesar.

Nu e vorba de luptă fizică, ci de a simți că este susținut. Nu are nevoie în jurul lui de oameni care vorbesc despre bunătate și compasiune, dar care niciodată nu fac lucruri de acest gen.
 

Citește și: Semne că vrea să vă împăcați, în funcție de zodia lui

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul merită genul de respect pe care și el îl are față de toți ceilalți.

Leul nu tratează oamenii cu respect doar pentru a primi același lucru la schimb, o face pentru că așa îi stă în caracter. Toată lumea merită respect și Leul știe cel mai bine asta, fiind șocat atunci când nu e tratat așa cum trebuie. El face atât de multe lucruri pentru oameni, încât merită să primească demnitate și loialitate.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara merită să primească înțelegere și grijă.

Întotdeauna vrea să se descurce de una singură, chiar și atunci când trece prin ceva precum o despărțire sau o criză financiară. Când traversează un moment dificil, devine reticentă în a se apropia de oameni. Cu toate acestea, uneori nu poate face față și are nevoie ca cineva să aibă grijă de ea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța merită să poată spune NU. Uneori, nu vrea să facă ceva, dar totuși o face din cauza presiunii din jur.

Este sănătos să spui NU și să nu te simți ca și cum le-ai face rău celor din jur. A refuza ceva ce nu dorești poate fi cel mai cinstit lucru pe care îl poți face!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul merită să aibă prieteni adevărați.

El e un prieten grozav și extrem de fidel, dar nu întotdeauna primește același lucru la schimb. Are nevoie de cineva care să fie mereu acolo pentru el, indiferent de situație.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul merită să trăiască într-un loc unde se simte complet acasă, chiar dacă acest loc este departe de prieteni și familie.

Dacă Săgetătorul rămâne undeva unde se simte restricționat și plictisit, va începe să se sufoce. El trebuie să trăiască într-un loc care îl inspiră și încântă.  

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul merită să fie privit drept o persoană sociabilă și amuzantă, nu să aibă imaginea de om plictisitor, așa cum mulți par să creadă că e.

Da, Capricornul este muncitor, dar asta nu înseamnă că e plictisitor sau că nu îi place să se distreze. Simte nevoia să fie apreciat și să fie invitat la evenimentele care se organizează în jur, chiar dacă nu le va putea onora pe toate din cauza muncii.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul e atât de deștept, încât uneori se concentrează doar pe activitățile care îl stimulează intelectual, uitând de nevoile sale fizice.

Oamenii au nevoie de atingeri și gesturi fizice de afecțiune, iar el nu e o excepție de la regulă. Vărsătorul își dorește afecțiune, deși poate nu e conștient de asta. O îmbrățișare sau o strângere puternică de mână poate face ca un drum lung să pară scurt, dar îl face și să se simtă iubit.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii merită să se simtă bine în pielea lor. Ei trebuie să se simtă bine cu el înșiși și să fie mândri de felul în care arată.

Trebuie să li se reamintească că sunt demni de iubire, iar asta include și iubirea de sine. A te iubi nu e un gest egoist, ci e vorba de grija față de propria persoană și atât!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod