Ce rasă de câine ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Pentru a găsi animalul de companie perfect pentru tine, semnul zodiacal poate juca un rol important. Află ce rasă de câine ţi se potriveşte!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ciobănesc german. Berbecul este un semn de foc, iar oamenii născuţi în această zodie tind să fie exploratori aventuroşi. Ei pot fi singuratici şi nerăbdători, dar sunt şi extrem de muncitori şi loiali, la fel ca ciobănescul german. Împreună, ei ar putea fi parteneri grozav de viaţă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Corgi. Cei născuţi sub semnul Taurului sunt loiali şi extrem de inteligenţi. De fapt, inteligenţa lor i-a separat de prietenii lor. Taurul poate fi atât de motivat încât ajunge să fie de-a dreptul încăpăţânat atunci când vine vorba de atingerea obiectivelor, dar e şi răbdător în acelaşi timp. Astfel că rasa de câini Corgi este perfectă pentru el.  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Jack Russell Terrier. Gemenii sunt curajoşi şi caută întotdeauna experienţe noi, învăţând în permanenţă ceva şi împărtăşind ceea ce ştie cu ceilalţi. Rasa de câini Jack Russell Terrier este, de asemenea, doritor de experienţe noi şi are o gândire inteligentă şi rapidă. Ei se potrivesc perfect.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pug. Racul este foarte sensibil şi e orientat spre familie. El preţuieşte oamenii din jurul lui, se bucură de socializarea cu aceştia şi are grijă de cei dragi. Rasa de câini Pug este perfectă pentru el, pentru că aceşti câini sunt foarte comunicativi şi le place să fie în jurul stăpânilor lor în orice moment.

Leu(22 iulie - 22 august)

Labrador Retriever. Leul este foarte iubitor şi acţionează cu inima. Angajamentul lui şi loialitatea faţă de oameni îl face să fie devotat prietenilor, iubiţilor şi familiei. Labradorul este cunoscut pentru loialitatea lui şi va fi un partener excelent pentru el.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Border Collie. Cunoscută ca fiind perfecţionistă, Fecioara e agilă, inteligentă şi spirituală. Ştie ce vrea şi va munci din greu pentru a obţine ce şi-a propus. Ca şi Fecioara, rasa de câini Border Collie e cunoscută pentru abilităţile sale de învingător. Aceşti câini sunt uneori prea inteligenţi, dar asta îi face să fie partenerii perfecţi pentru o Fecioară.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pit Bull. Balanţa e o zodie care apreciază echilibrul şi ordinea, militând pentru bine. Ea e adesea timidă şi închisă în ea, dar reuşeşte să se deschidă în faţa prietenilor şi familiei. La fel ca Balanţa, Bit Bull-ul este dur, dar loial stăpânilor lui.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Schipperke. Scorpionul este îndrăzneţ şi ştie ce vrea de la viaţă. Personalitatea lui poate fi profundă, dar natura lui puternică îl face un lider incredibil, un luptător şi o persoană iubitoare. Câinele perfect pentru el este din rasa Schipperke. El este mic, dar întotdeauna încrezător şi independent.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Beagle. Săgetătorul rezolvă orice problemă şi priceput în puzzle-uri şi căutări. E cunoscut pentru inteligenţa lui, simţul aventurii şi independenţa lui. Rasa de câini Beagle este foarte activă mental şi se bucură de aventură, făcându-l un partener excelent pentru acesta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Golden Retriever. Capricornul se lasă purtat de val şi se bucură de orice clipă pe care o trăieşte. El se opreşte adesea pentru a se bucura de tot ce îl înconjoară, acest lucru învăţându-l multe despre viaţă. E definit de observaţiile şi experienţele lui liniştite. Formează o pereche perfectă cu câinii din rasa Golden Retriever.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Griffon de Bruxelles. Vărsătorul este sentimental şi sensibil, ceea ce îl face să fie un părinte, un terapeut şi un prieten grozav. El înţelege bine mintea umană şi oamenii în general, precum şi câinele din rasa Griffon de Bruxelles care are aceleaşi caracteristici ca şi el.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chihuahua. Peştii sunt cunoscuţi pentru schimbările lor de dispoziţie şi pentru abilitatea lor de a-şi schimba personalitatea imediat. Aceştia pot fi supăraţi, dar şi veseli, şi pot avea mai multe trăiri în acelaşi timp. Câinii din rasa Chihuahua sunt perfecţi pentru ei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod