Ce tunsoare ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Vrei o schimbare, dar întâmpini dificultăţi în alegerea următorului tău look? Astrele îţi sar în ajutor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Femeile născute sub acest semn zodiacal doresc să adopte un stil care să le exprime personalitatea încrezătoare, energică şi aventuroasă.

Şi pentru că sunt mereu în mişcare şi incredibil de ocupate, tunsoarea lor trebuie să fie una uşor de aranjat şi care să nu îi creeze probleme. O tunsoare pixie cu volum în partea de sus este perfectă pentru femeia Berbec mereu pregătită să îşi asume riscuri şi care nu are timp de pierdut pentru a-şi aranja părul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Atunci când un Taur găseşte un stil care îi place, îi rămâne mult timp fidelă.

O coafură lob la nivelul umărului, cu vrâfurile răsucite uşor este cea pe care o va iubi cu siguranţă. Această tunsoare este rafinată, dar nu prea aspră, deci perfectă pentru femeia din această zodie care e caldă, iubitoare şi de încredere. Nu vrea să îşi piardă prea mult timp cu întreţinerea părului, iar aceasta poate deveni cu uşurinţă parte din uniforma ei.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Femeia din această zodie e plină de viaţă, interesantă şi îi place varietatea.

O tunsoare scurtă, asimetrică îi poate defini extrem de bine personalitatea dinamică, permiţându-i atâtea posibilităţi de coafare. În plus, pentru că îi plac schimbările, această tunsoare poate fi aranjată în mai multe feluri: păr drept, uşor ondulat sau creţ.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Toate semnele de apă, inclusiv Racul, sunt adepţi ai unui stil feminin.

O tunsoare bob cu mult volum îi garantează femeii din această zodie multă admiraţie din partea celor din jur. În plus, buclele mari ţi romantice reprezintă afecţiunea şi căldura cu care aceasta îi tratează pe cei din jurul ei.

Leu(22 iulie - 22 august)

Look-ul femeii din Leu trebuie să fie îndrăzneţ şi sexy, exact de asta are nevoie.

Leul iubeşte să aibă părul lung, bogat şi voluminos, dar asta nu înseamnă că se limitează la stiluri de lungime mare. De fapt, unei Leoaice îi stă mai bine cu părul scurt, aşa că o tunsoare cu bucle mari, volum şi puţin răvăşită e tot ce îi trebuie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Femeia din această zodie îi place să îşi exprime feminitatea.

Ea e o zeiţă superbă de o frumuseţe naturală, de aceea o tunsoare medie spre lungă a părului, cu valuri lejere şi strălucitoare i se potriveşte perfect. Acest stil simplu face cinste naturaleţii sale şi arată elegant, proaspăt şi îngrijit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Echilibrul, armonia şi simetria sunt foarte importante pentru o Balanţă.

Din acest motiv, ea va fi atrasă de un stil elegant ţi discret. Unei Balanţe îi place să se îngrijască şi să aibă un ritual atunci când vine vorba de părul ei. Nu i se potrivesc stilurile complicate, de aceea trebuie să aibă părul lung şi simplu.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii nu au frică, sunt pasionali şi sexy, şi extrem de intenşi.

Din acest motiv, o tunsoare scurtă şi îndrăzneaţă i se potriveşte foarte bine femeii din această zodie. Ea iubeşte tot ce e puternic,aşa că un stil uţor sever funcţionează foarte bine în cazul ei. Are nevoie şi de un volum suplimentar!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Această nativă îşi doreşre ca părul ei să aibă un aspect natural şi să îi ofere lejeritatea de-şi face treaba în timp ce coafura rezistă fără griji şi e foarte jucăuşă.

O tunsoare lejeră, stratificată, cu bucle sau valuri naturale i se potriveşte foarte bine. Lungimea scurtă o va asigura că nu trebuie să se agite prea mult pentru ea, ceea ce e un plus. Are nevoie de un stil care nu necesită prea multă atenţie.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Femeia din această zodie e mereu ca scoasă din cutie, aranjată profesionist şi pregătită pentru orice.

Această zodie e condusă de Saturn, ceea ce înseamnă că tinde să se îndrepte spre tunsori drepte şi serioase. Părul lung şi stratificat e tot ce are nevoie. Acest stil şi cu câteva bucle la vârfuri o vor face şi mai elegantă şi îngrijită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Femeia din această zodie e boemă, ciudată şi iubeşte să se distreze, iar tunsoare trebuie să reflecte aceste lucruri.

O tunsoare cu un aspect versatil, cu lungimea şi bretonul mediu i s-ar potrivi perfect. E foarte important ca părul să îi permită să facă schimbări, pentru să tinde să se plictisească rapid, aşa că trebuie să stea departe de tunsorile drastice şi să nu ia decizii de stil dintr-un capriciu.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Femeia din Peşti este un semn de apă, de aceea îi plac buclele curgătoare.

Aceasta este atrasă de textura naturală şi apreciază acele stiluri pentru care nu trebuie să depui prea mare efort. I se potriveşte o lungime medie spre lungă a părului şi o tunsoare deloc complicată. Se caracterizează prin simplitate şi lejeritate.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ralu pe 16 Aug 2017, 11:20
    Poza si continutul

    Daca scorpionilor li se potriveste o tunsoare scurtă şi îndrăzneaţă cu volum, de ce ati pus o poza cu par lung fara nici un volum ( care mi se pare mult mai adecvata scorpionilor).

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod