Ce urăsc zodiile cel mai mult în viață

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul urăște să fie înțeles sau interpretat greșit.

Când se întâmplă acest lucru, pur și simplu își iese din minți. Va face orice să îndrepte greșeala celor care i-au pus vorbe în gură sau care s-au grăbit să tragă concluzii. Când în sfârșit se va face dreptate, aproape a uitat de unde a pornit totul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul urăște să nu fie ascultat.

Toți prietenii lui îl cunosc atât de bine încât știu că trebuie să îl privească drept în ochi și să dea de mai multe ori din cap în timp ce vorbește. Fac toate astea de frica de a nu a primi reproșuri din partea lui. Nu îi place să vorbească degeaba și vrea să fie tratat cu respect.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii urăsc să ia decizii.

Nu contează dacă e vorba despre ceva important sau ceva banal. Ideea e că liniștea lor va fi întreruptă pentru a face loc unei probleme, deoarece ei privesc toate deciziile drept probleme. E indecis din naștere, așa că nu e un lucru surprinzător.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul urăște când ceilalți nu îi urmează drumul.

El crede cu tărie în propriile decizii, în calea pe care o urmează, în alegerile și stilul lui de viață și se așteaptă ca cei din jur să poată privi totul prin ochii săi. Nu crede că e un gest narcisist din partea lui, de fapt crede că e singura și cea mai bună soluție.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul urăște să nu obțină ce își dorește.

El vrea să fie cel mai bun prieten, cel mai atent iubit, cel mai generos coleg și cea mai inteligentă persoană din grup. Dacă vreunul dintre aceste lucruri nu se întâmplă, el se va deveni plin de ură.
 

Citește și: Cum trebuie să fie aleasa inimii lui, în funcție de zodia în care s-a născut

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Există puține lucruri pe care o Fecioară nu le urăște.

A urî este ceva obișnuit și chiar o distracție pentru ea. Dar, dacă ar fi să facem un top, pe primul loc ar fi ura pentru oameni. Oamenii sunt pachetul perfect care îi furnizează tot ceea ce îi trebuie pentru a-i alimenta ura.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța urăște oamenii care nu au la fel de multe cunoștinte ca și el despre un subiect și care încearcă să explice ceva.

Din punctul lui de vedere, nimeni nu este mai bun decât el. Când altcineva depune eforturi pentru a obține ceva, îi condamnă acțiunile, numindu-le naive și inferioare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul urăște să fie tras în piept.

Întodeauna încearcă să obțină afacerea potrivită și prețul corect. E bun la licitații și la jocuri de noroc, dar dragostea lui pentru risc se poate transforma într-o clipă într-o ură serioasă atunci când se simte păcălit.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul urăște să fie mințit și trădat.

Cu toate acestea, e expert în ambele. E cunoscut drept o persoană de încredere, dar și ușor naivă. Din păcate, alții au profitat prea mult de bunătatea sa și acum nu mai poate avea încredere în oricine.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul urăște să nu aibă ultimul cuvânt.

El crede că are mereu dreptate, iar atunci când e contestat, se panichează și reacționează prea agresiv. Îi va insulta și umili pe cei cu care are o problemă, tocmai pentru a se asigura că nu îl vor mai contrazice vreodată.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul urăște să piardă controlul.

Din păcate, privește totul drept o amenințare pentru controlul său, așa că, încearcă să controleze absolut tot ce e în jur, la orice oră din zi. E pur și simplu obsedat de asta. Nu vrea să fie ajutat de alții, pentru că ar înseamna ca planurile lui să fie date peste cap.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt foarte conștienți de ceea ce oferă și de ceea ce primesc.

De aceea, dacă nu primesc același lucru pe care l-au dat sau chiar mai mult, ei se vor umple de resentimente. Până la un război plin de ură nu mai este decât un pas. Nu e vorba doar despre egalitate, ci și despre așteptare și dezamăgire. Au așteptări prea mari, iar apoi se plâng că nu obțin ceea ce își doresc. Asta îi umple de ură la un moment dat.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod