Ce vin preferi în funcție de zodie?

Alegerea unui vin bun poate fi dificilă, însă te poți baza pe zodie. Iată care este licoarea care ți se potrivește în funcție de semnul zodiacal!

Ce preferințe pentru vin ai în funcție de zodie?



Berbec


Berbecul este un semn de foc, ceea ce înseamnă că s-ar putea bucura de un vin Rosé. Este realizat dintr-o varietate de struguri, este vinul perfect pentru grătar, plajă, picnic, dar și pentru o seară petrecută în casă.

Taur


Taurul este un semn de pământ, ceea ce înseamnă că este dur și puternic în mod tradițional. Taurul preferă șampania dulce pentru aroma și bulele care pot echilibra natura sa destul de serioasă.

Gemeni


Gemenii se pot înțelege cu oricine cu ușurință. Gemenii se pot bucura de un șpriț cu vin roșu, cu un strop de ghimbir.
Vinul roșu merge cu ghimbirul în această combinație care trezește natura distracției din ADN-ul Gemenilor.

Rac


Racul este un lider emoțional, călător și îngrijitor. Acest semn zodiacal poate bea un shiraz sau Syrah, adică cel mai întunecat vin roșu existent. Este un vin aromat, putând avea gust de zmeură, piper, tutun și chiar și carne afumată. Merge bine cu orice, iar nivelul ridicat de taninuri din vin ajută la creșterea acțiunii antioxidanților din corp.

Leu


Nativilor în Leu le place să călătorească și să exploreze. Preferă un vin de Porto, adesea servit ca un desert, pentru că este ușor, dulce și sănătos, ajutând Leii să se relaxeze.

Fecioară


Fecioarele sunt rafinate. Acestea se vor delecta cu un Pinot Noir, deoarece este realizat dintr-un tip de struguri care datează din primul secol.
Vinul Pinot Noir este unul dintre cele mai variate și temperamentale tipuri de vin din lume.

Balanță


Balanța este un ascultător bun și o persoană care se adaptează social ușor. Preferă un Zinfandel datorită popularității sale și combinației de gusturi explozive.

Scorpion


Această zodie este profund emoțională, pasională și intensă. Scorpionii preferă un Cabernet, datorită gustului său îndrăzneț.


Săgetător


Săgetătorii sunt niște persoane curioase, dornice de aventură, de explorat întreaga lume și culturile sale. Din moment ce Săgetătorii iubesc diversitatea, această personalitate merge perfect cu un Riesling, care complimentează orice tip de mâncare.

Capricorn


Capricornii sunt perfecționiștii care planifică din timp și preferă să rămână cu ceea ce știu. Vinul perfect este un Chardonnay, deoarece este un vin vechi.

Vărsător


Vărsătorul este un semn de aer fix, ceea ce înseamnă că este prietenos, creativ și distractiv. Preferă vinul spumant sau șampania dulce, deoarece se potrivește cu personalitatea sa.

Pești


Peștii sunt un semn de apă cu o personalitate caldă, moderată și romantică. Peștii pot savura un Merlot, care este în mod tradițional servit aproape la temperatura camerei.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod