Cea mai bună cale să scapi de stres, în funcţie de zodia ta

Zodia ta îţi poate dezvălui antidotul care te scapă de stres sau care te ajută să îl atenuezi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este un semn zodical nerăbdător şi îi place să aibă mereu parte de acţiune.

El nu vrea numai să arate tuturor că este numărul unu, dar vor să o facă cât mai repede posibil. Nu îi plac refuzurile şi devine stresat atunci când e lăsat să aştepte prea mult timp. Pentru a se relaxa, acesta are nevoie de exerciţii de yoga.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Siguranţa pe toate planurile vieţii joacă un rol foarte important în fericirea unui Taur.

Atunci când este împins într-o situaţie în care nu se simte confortabil, nivelul de stres creşte. Are nevoie de o pace generală a minţii pentru a avea cele mai bune rezultate. El ar putea să se relaxeze prin multe moduri, cum ar fi ascultarea muzicii, gătitul sau reînnoirea garderobei.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii au rareori momente de cădere. Stimularea constantă e la de necesară pentru ei ca şi oxigenul, însă uneori devine prea mult pentru ei.

Ei trebuie să fie atenţi la câte planuri îşi fac şi ce promisiuni fac oamenilor. Păstrarea lucrurilor simple şi ieşirea ocazională din scena socială este cea mai bună modalitate de a combate stresul. De asemenea, exerciţiile de respiraţie pot contribui, de asemenea, la menţinerea unei minţi concentrate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este foarte preocupat de oamenii din jurul lui.

Dacă va vedea că cineva la care ţine nu o duce bine, atunci cu siguranţă se va stresa. Timpul petrecut acasă cu iubitul sau o simplă cină alături de familie poate face minuni pentru un Rac anxios. Este important, de asemenea, să-şi amintească că are nevoie de timp doar pentru el, cum ar fi o plimbare de unul singur care îl va scăpa de toate grijile.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încrezătorul Leu e cel mai fericit atunci când se află în lumina reflectoarelor.

El se va preface deseori că nu e stresat, dar nu e deloc aşa. Deoarece natura lui protectoare îl poate determina să-şi asume o mulţime de responsabilităţi, Leul devine extrem de stresat. El va trebui să se echilibreze prin distracţie, mergând la o petrecere, cântând, dansând sau mergând la un spectacol de comedie.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecoara gândeşte prea mult. Bagă totul la cap şi analizează întotdeauna, aşa că tinde să fie foarte critică, mai ales cu ea însăşi.

Din această cauză devine stresată şi nu poate scăpa de gândurile ei. Orice activitate care pur şi simplu o poate face să se simtă curată în minte este ideală pentru a scăpa de stres. Ar trebui să îşi facă timp pentru a-şi explora senzualitatea şi pentru a se cunoaşte mai bine. O baie relaxantă cu uleiuri exotice o poate linişti!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Deoarece Balanţa vrea să mulţumească pe toată lumea, cade adesea în capcana de a face prea multe promisiuni faţă de prea mulţi oameni.

În consecinţă, se va stresa extrem de mult şi îşi va distruge calmul interior. Când aceasta şi-a pierdut echilibrul, trebuie să se înconjoare de frumos, în orice formă a lui. Poate merge la un muzeu, îşi poate decora casa sau să îşi cumpere haine noi. De asemenea, activităţile graţioase cum ar fi baletul sau exerciţiile Pilates îi pot restabili liniştea.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pasional şi intens, Scorpionul are tendinţa de a deveni puţin obsedat.

Odată ce un gând abuziv i se strecoară în minte, este aproape imposibil să mai scape de el. El este detectivul zodiacului, iar când e pus într-o situaţie incomodă, va începe să se streseze. El are nevoie să se răsfeţe pentru a se relaxa, aşa că un masaj îl poate ajuta enorm. El este, de asemenea, zodia sexului, aşadar şi acesta poate fi o soluţie de calmare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Acest visător este mereu în căutare de aventură şi de locuri noi, dar uneori spiritul lui agitat îl epuizează.

Îşi asumă prea multe responsabilităţi şi este foarte generos, ceea ce înseamnă că poate face lucruri fără să îşi dorească de fapt. Călătoriile şi evadarea din rutina zilnică pot fi cele mai bune căi prin care să-şi hrănească sufletul. E nevoie să meargă într-un loc diferit, cât mai departe de grijile obişnuite.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În timp ce alţii abia aşteaptă să treacă timpul la serviciu, Capricornul nu ştie ce să facă mai întâi pentru a urca pe scara ierarhică.

El se implică într-o mulţime de lucruri şi îşi asumă responsabilităţi care până la urmă îl vor stresa enorm. În timp ce ţi-ar dori să spună că e prea ocupat ca să se relaxeze, acesta trebuie să se deconecteze pentru a-şi reîncărca bateriile şi pentru a da randament. Din când în când e necesar să se reconecteze cu trupul lui, să revină la natură şi să contemple.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dintre toate zodiile, Vărsătorul se relaxează cel mai greu pentru că nu poate scăpa de gândurile care îl năpădesc.

El este creativ şi inventiv, dar are tendinţa de a claca uneori. El consumă atât de mult din energia creierului lui încercând să rezolve problemele din jur, astfel încât se stresează mental foarte mult. Pentru că încearcă mereu să salveze lumea, el trebuie să îşi programeze totul. Momentele de singurătate sunt recomandate în cazul lui şi îl vor ajuta să se reîncarce. E necesar să-şi închidă telefonul şi internetul şi să ia o pauză de la orice posibilă veste negativă. Şi yoga se va dovedi utilă, dar şi hobby-urile lui.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Unii oameni ar putea crede că Peştii nu se stresează prea mult pentru că ei sunt extrem de visători, creativi şi inventivi.

Dar, în realitate, sunt extrem de empatici şi tind să pună la suflet problemele celorlalţi. Daă cineva simte ceva, şi el va simţi acelaşi lucru, iar greutatea sufletului său va apăsa enorm. Aromoterapia şi meditaţia pot ajuta la calmarea furtunii sale interioare. De asemena, ei singuri ar trebui să pună o barieră între ei şi mediul înconjurător, iar ocazional să se deconecteze de la dorinţa de a-i salva pe toţi. Dacă stă mai mult cu căştile în urechi ascultând muzică sau face masaj la tălpi, atunci se poate relaxa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod