Cea mai enervantă trăsătură de caracter a fiecărei zodii

Fiecare om are defectele lui. Din păcate, unele dintre ele pot fi extrem de enervante!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este exagerat de impulsiv.

Aproape niciodată nu gândește înainte să acționeze sau să spună ceva. El consideră acest lucru drept o dovadă de putere, numai că uneori asta înseamnă să creeze probleme celorlați. Știm cu toții că nu îi este teamă să înfrunte pe cineva, dar, uneori, ar fi mai bine să își țină gura.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este foarte încăpățânat.

În loc să lase trecutul în urmă, el preferă să aducă foarte des aminte de lucruri vechi, mai ales în confruntări. Ajută la ceva? Nu! E genul de persoană care a rupt total legătura cu fostul, dar care tot simte că trebuie să fie supărată pe el. Asta îl face să se simtă mai bine. Viața își continuă cursul firesc și ar trebui să meargă mai departe. Este destul de frustrant să trăiești în trecut!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt superficiali.

Dacă o conversație sau o situație nu este despre ei, atunci probabil sunt nepăsători și ignoranți. De asemenea, este frustrant atunci când prietenii lor le cer sfaturi de viață, iar aceștia ajung să vorbească doar despre ei. Poate vor să ajute povestind experiențele lor, dar se poate face asta și fără să fie egocentrici.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este hiper-sensibil.

Duce totul mult prea departe, lucru destul de enervant. În loc să își controleze emoțiile ca un adult, are tendința de a exagera cu orice. Dacă s-a despărțit de partener sau a spart o farfurie, se pune imediat pe plâns. Nu face față prea bine presiunii din cauza sensibilității lui.
 

Citește și: Cum să îți dai seama că te înșală, în funcție de zodia lui

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul are un ego mare, dar asta nu înseamnă întotdeauna un lucru rău.

Are voie să se iubească și toată lumea ar trebui să se simtă așa cum se simte el când se privește în oglindă. Cu toate acestea, el duce lucrurile la extrem și oamenii din jurul său devin iritați de faptul că întotdeauna se ajunge să fie vorba despre el. El mereu conduce conversația, vorbește numai despre problemele sale și are întotdeauna o părere despre orice, chiar dacă nu este întrebat.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este nevrotică.

Întotdeauna trebuie să dețină controlul absolut, chiar și în raport cu lucrurile care nu o privesc. Îi este foarte greu să se relaxeze și să se distreze. Ar trebui să încetinescă puțin ritmul și să uite de responsabilități din când în când. Nu totul are nevoie de atenția sa, mai ales problemele celor din jur.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța vrea cu orice preț să se facă plăcută. Vrea să fie populară, să fie iubită, orice ar fi. Uneori, nici cele mai apropiate persoane nu îi văd adevărata față. Să se confrunte cu temerile sale nu e punctul ei forte, iar una dintre cele mai mari temeri este să nu fie pe placul tututor celor pe care îi întâlnește. Prietenii îi spun adesea să nu mai fie cine vor alții să fie.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul își controlează cu greu impulsurile.

Poate că acest lucru nu îi creează lui probleme, dar celor din jur sigur le provoacă dureri de cap. Poate nu e în stare să se oprească din băut sau din a pune punct unei discuții care degenerează, dar indiferent despre ce este vorba, cei din jurul lui sunt puși într-o poziție proastă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul are tendința de a spune povești prea lungi și ireale.

Nu e vorba că e un mincinos notoriu, ci doar caută atenție. Dacă trebuie să denatureze puțin adevărul pentru a face totul mai interesant, o va face fără probleme. Îi place să îi facă pe alții să-l invidieze. Ar trebui să știe că oamenii l-ar iubi chiar dacă ar fi sincer.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este prea sfidător și libertin.

Este în regulă că merge până în pânzele albe pentru un job pe care și-l dorește, dar, în același timp, este frustrant pentru alții să fie atât de sfidător. Nu îi pasă ce cred ceilalți, iar dacă are vreodată o oportunitate de a ajunge unde și-a propus, o va face chiar dacă asta înseamnă să îi părăsească pe cei dragi. E ca o vulpe care stă la pândă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este mereu dispus să ajute, dar și să se laude cu asta.

În loc să facă fapta bună și să plece, el rămâne să se asigure că toată lumea a înțeles cât de bun și de amabil e. Nu face o faptă bună fără să o facă publică.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii nu fac altceva decât să își amintească de vremurile bune și de lucrurile plăcute din trecut.

Poate fi destul de enervant când devine nostalgic fără niciun motiv, în loc să se bucure de ceea ce îi oferă viața în prezent.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod