Cea mai seducătoare trăsătură a ta, în funcţie de zodie

Află care este cea mai seducătoare trăsătură a zodiei tale pentru a putea să foloseşti acest lucru în favoarea ta!

Leu(22 iulie - 22 august)

Încrederea în tine.

Încrederea în sine e extrem de importantă şi seducătoare, iar tu o ai în abundenţă. Eşti o persoană dominantă şi obţii mereu atenţia pe care ţi-o doreşti. Oamenii doresc să fie cu tine atât timp cât şi tu le permiţi să fie în preajma ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Inteligenţa ta.

Nu e doar instinctiv la tine să fii seducătoare, ci faci şi cercetările necesare în acest sens ca plan de rezervă. Ştii exact cum şi ce să îi răspunzi partenerului tău şi ai abilitatea de a folosi orice informaţie în avantajul tău.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Farmecul tău.

Tu eşti întruchiparea şarmului. Ştii să flirtezi, cum să fii fermecătoare, iar magnetismul de care dai dovadă este un afrodisiac natural. Eşti o persoană captivantă prin felul în care îi faci pe toţi să se simtă, adică cei mai spectaculoşi din lume.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Latura ta misterioasă.

Îi ţii pe ceilalţi în suspans şi nu spui niciodată ce ei se aşteaptă să audă de la tine. Îţi captivezi partenerul cu misterul tău şi astfel îl faci să fie foarte atras de tine. Odată ajunsă acolo, îl cucereşti cu pasiunea ta intensă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Independenţa ta.

Interesul şi dorinţa de a încerca mereu lucruri noi sunt extrem de atrăgătoare. Faci ca totul să pară distractiv şi proaspăt. Nu ai aşteptări nerezonabile de la oameni, deoarece poţi să ai grijă singură de tine însăţi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Latura ta sălbatică.

Chiar dacă oamenii nu ştiu acest lucru, pe lângă faptul că eşti harnică, fiabilă şi disciplinată, tu eşti o persoană foarte senzuală care emană sexualitate din plin. Partenetul tău va fi surprins să descopere latura ta sălbatică pentru că îi vei depăşi aşteptările.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Atitudinea ta deschisă.

Apreciezi tot ceea ce este unic şi accepţi în totalitate înclinaţiile sexuale ale altora. Nu vei judeca pe cineva pentru fanteziile sale, ba chiar ai face ceva pentru ca ele să devină realitate. Eşti deschisă la aproape orice, atât timp cât nu e plictisitor pentru tine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Creativitatea ta.

Eşti o persoană creativă şi atragi oamenii datorită acestui lucru. Vezi frumuseţea acolo unde nu e întotdeauna evidentă, iar cei din jur vor să stea cât mai mult pe lângă tine pentru că vor să vadă cât de inventivă poţi fi. Fiind muza cuiva poate fi extrem de seducător.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Prezenţa ta dinamică.

Când îţi canalizezi energia sexuală asupra unei persoane, eşti irezistibilă. Eşti un geniu în dormitor şi nu te plictiseşti niciodată pentru că ai mereu idei şi lucruri noi de încercat. Nu te opreşti din explorare atunci când vine vorba de amor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Senzualitatea ta.

Eşti o persoană extrem de senzuală, iar prezenţa ta fizică are un impact puternic asupra celor din jur. Îţi place să îţi atingi partenerul şi să fii atinsă atunci când el e pe aceeaşi lungime de undă ca şi tine. Eşti capabilă să faci pe oricine să tremure prin aceste atingeri delicate.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Abilităţile tale verbale.

Ştii exact ce să spui şi cum să spui, iar asta îi face pe oameni să se topească. Tu seduci cu vorbele tale şi ai un dar deosebit atunci când vine vorba de discuţii indecente. Nu trebuie să aduci vorba de sex, e de ajuns tonul vocii tale. Dai dovadă de o sexualitate puternică chiar şi atunci când abordezi subiecte banale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Intensitatea ta.

Când te concentrezi pe cineva, îi oferi toată atenţia, iar acest lucru e foarte atrăgător. Faptul că arăţi că eşti interesată nu numai că flatează persoana în cauză, ci o şi leagă de tine fizic şi emoţional. Tu o faci să se simtă adorabilă şi îţi va răspunde în acelaşi mod.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod