Cel mai amuzant lucru pe care îl faci, în funcție de zodia ta

Cu toate că nu toți oamenii au un simț al umorului nativ, absolut toți depun eforturi pentru a face o glumă bună din când în când sau sunt amuzanți măcar accidental!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Umorul e ceva natural în cazul tău. Prietenii te cunosc drept o persoană glumeață.

De asemenea, ești foarte inteligent. Aceste două calități combinate duc la povești extraordinare prin care provoci isterie în rândul mulțimilor. Ai un cerc de prieteni care cred tot ceea ce spui și asta îți menține interesul și te impulsionează să pregătești mereu următorul tău act de comedie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă vrei să te tăvălești pe jos de râs, găsește un Taur și împrietenește-te cu el.

Acest semn face tot felul de glume îndrăznețe, uneori chiar porcoase, dar de fiecare dată cu puterea de a scoate pe oricine din tristețe sau o stare proastă. Taurul este un prieten obraznic, dar încântător!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii au un umor intuitiv, profund.

Indiferent cât de supărați și îndurerați sunt, ei au inventat o formă de artă din ascunderea suferinței lor. Cumva, arta lor se transformă într-o comedie hilară.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul nu are deloc simțul umorului. Iar atunci când încearcă să facă o glumă, e și mai puțin amuzant.

Cu excepția cazului în care el va vărsa cafeaua pe masă exact ca în filmele de comedie și atunci vei râde și vei râde!!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul te va face să râzi după câteva secunde de când îl întâlnești.

El adoră să facă oamenii să râdă. Glumele lui sunt obraznice, ridicole și directe. Atunci când știi că urmează să îl vezi, ia-ți un rezervor de oxigen cu tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara are un mod unic de a fi amuzantă.

Ea nu e deloc rea, dar e extrem de talentată să le insufle oamenilor un sentiment de inferioritate, de temere și de lipsă de valoare. Tot ce te va face să trăiești este ceva ce ea consideră a fi „comedie”.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este inteligentă, dar foarte timidă, așa că simțul său de umor este special.

Vei fi nevoit să îi ceri să îți explice ce a spus. Apoi, vei experimenta cealaltă latură a umorului său, care este lipsa unui răspuns, imposibilitatea de a comunica și tăcerea ei totală. Cu alte cuvinte, nu trebuie să ai așteptări prea mari de la ea. Atât poate să ofere, iar tu poți doar să râzi și apoi să fugi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În cazul Scorpionului, este necesar să sapi adânc pentru a găsi o urmă de umor.

El devine amuzant când se amuză, și asta doar atunci când vine vorba de durerea și umilința ta. Da, în cazul lui, totul este despre distracție. Dacă te doare ceva, va râde. Dacă ceva nu îți merge bine, va râde și mai mult. Dacă vrei să dispari de pe fața Pământului, va fi o adevărată isterie. Râsul lui te va trezi puțin la realitate!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este, cu siguranță, cel mai amuzant semn din întreg zodiacul.

Devine atât de amuzant, încât îi vine greu să se oprească. Asta e problema lui, pur și simplu nu știe când se se oprească și, în cele din urmă, nu mai e deloc haios și tot nu își dă seama de asta. Nici nu îi trece prin cap că glumele sau modalitățile lui de a le spune nu mai sunt distractive, iar acest show este un altul care trebuie urmărit.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Atât timp cât există cineva de care să se amuze, Capricornul este acolo pentru a-l distruge.

Distracția și bucuria pe care le simte atunci când pune la pământ o persoană sunt enorme. Cel mai mult îi place să facă glume despre aspectul fizic. Nimic nu îl distrează mai mult decât asta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E greu de crezut că există oameni care nu au deloc simțul umorului, dar Vărsătorul ia aurul la asta.

Nimeni nu râde sau se ditrează mai puțin decât el. Nici măcar nu încearcă să fie amuzant și nu îi place nici măcar să zâmbească. În schimb, îi place la nebunie să mintă oamenii și dacă poate face pe cuneva să plângă sau să regrete ceva, atunci aceea e o zi distractivă pentru el.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Peștii fac haz de necaz de ceilalți.

Sunt destul de buni la a arunca insulte „inofensive”, pentru că știu să le transforme din oribile în dulci. Peștii au o plăcere deosebită să te privească încercând să ieși din scenariul jenant în care te-a plasat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod