Cel mai generos gest pe care îl face fiecare zodie

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este generos prin modul în care își susține prietenii și prin implicarea sa în proiectele lor.

Nu numai că va participia la reușitele sau evenimentele lor importante, ci va împărtăși frânturi din acestea și altora pe rețelele de socializare. Nu va pleca în mijlocul spectacolului, chiar dacă se plictisește, ci va sta până la sfârșit pentru a-i felicita și îmbrățișa.  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul urăște risipa de mâncare bună și nu suportă să vadă cum oamenii suferă de foame.

Unul dintre cele mai generoase lucruri pe care le face este să strângă rămășițele atunci când pleacă de la masă, astfel încât să le poată oferi celor care au nevoie. Dacă dă o petrecere și rămâne o mulțime de mâncare, după ce va încuraja invitații să ia câte ceva acasă, el va oferi mâncarea unui adăpost sau unei bucătării sociale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt foarte generoși din naștere, dar unul dintre cele mai frumoase astfel de gesturi este să-i îndrume pe oameni.

Ei oferă sfaturi utile celor care sunt interesați de aceleași lucruri ca și ei. Gemenii au cunoștințe foarte vaste și sunt fericiți să le împărtășească cu ceilalți. Ei știu că există loc pentru toată lumea și nu se tem de concurență.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Generozitatea Racului stă în bunătatea lui.

Este amabil cu funcționarii, cu femeile de serviciu și cu personalul de la fast-food, cu oricine care lucrează cu publicul. Atunci când cineva nu primește ceea ce își dorește sau ceea ce merită, nu este exclus să îi sară în ajutor. Este foarte răbdător și înțelegător, mai ales cu cei defavortizați.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este binecunoscut faptul că Leul este generos, dar unul dintre cele mai importante astfel de gesturi este că oferă cadouri la întâmplare.

El poate oferi un dar unei persoane dragi fără niciun motiv anume sau poate cumpăra cafea pentru persoana care stă în spatele său la rând. E grijuliu și nu așteaptă nimic în schimb. Să fie generos îl face să se simtă extrem de bine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cel mai generos lucru pe care îl face o Fecioară constă în acte de caritate.

Poate însemna să se pună în serviciu pentru o cauză nobilă, să facă curățenie sau să ofere lucrurile pe care nu le mai folosește sau nu și le mai dorește. De Crăciun, ea mereu va cumpăra jucării și le va dona sau va cumpăra mâncare pentru nevoiași.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cel mai generos lucru pe care poate să îl facă o Balanță este să ofere oamenilor, chiar necunoscuți, complimente din inimă.

Ea știe că nimeni nu poate avea habar prin ce trec oamenii, cu ce probleme și greutăți se confruntă și că, uneori, un cuvânt potrivit îți poate face ziua mai frumoasă. Mereu va găsi o laudă la adresa cuiva, de aceea se face atât de plăcută indiferent de mediu.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cel mai generos lucru pe care îl face Scorpionul este să aibă grijă de mediul înconjurător.

Nu este exclus să se alăture unui grup care curăță plaja sau să ridice gunoiul de pe traseele de drumeție. Va dona bani și timp pentru a ajuta planeta și încearcă întotdeaună să îi determine și pe ceilalți să facă același lucru. Este genul de persoană care recliclează obliectele pe care le-a folosit și strânge gunoiul selectiv.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este generos prin faptul că face tot posibilul să îi conecteze pe cei care se pot ajuta reciproc.

El recomandă pe cineva pentru un loc de muncă sau sugerează un parteneriat între două persoane care au abilități complementare. Uneori, e capabil să vadă posibilitățile pe care oamenii le ratează sau le ignoră.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cel mai generos lucru pe care îl face un Capricorn este să ofere timpul lor.

El ascultă pe oricine care are ceva pe suflet, oferă soluții și îl face să se simtă mai bine. Este extrem de răbdător și nu va grăbi pe nimeni dacă acea persoană simte nevoia să se descarce. Nu e ca și cum el nu ar avea nimic de făcut, dar va fi acolo întotdeauna pentru cine are nevoie!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cel mai generos lucru pe care îl face un Vărsător este să găsească soluții.

Dacă cineva are nevoie de ajutor, el va interveni și va afla răspunsul sau rezolvarea. Are o minte extrem de creativă și e capabil să găsească adesea soluții la care ceilalți nici nu s-ar gândi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt generoși prin dragostea lor.

Ei au grijă de ceilalți și îi fac să se simtă întotdeauna mai bine. Au multă iubire de oferit și suferă atunci când văd oameni sau animale rănite sau abandonate. Ei fac frecvent voluntariat, pentru că fac tot ce pot pentru a ajuta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod