Cel mai important lucru pe care nu îl acceptă zodiile într-o relaţie

Când vine vorba de relaţii, nu e totul numai lapte şi miere. Există probleme, scuze şi lucruri care, uneori, nu pot fi iertate!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru a scoate din minţi cu adevărat un Berbec, respinge-l.

Berbecul este îndrăzneţ, luptător şi foarte mândru. Respingerea e cel mai mare coşmar al lui şi, de cele mai multe, reacţionează destul de urât în faţa unei astfel de situaţii, ceea ce nu e deloc benefic pentru relaţie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ai o relaţie cu un Taur, nici nu te gândi la infidelitate.

Taurul este, probabil, unul dintre cei mai loiali din zodiac, acesta fiind incredibil de răbdător cu partenerul său. Prin urmare, infidelitatea este de neiertate în ochii lui.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

O minciună inofensivă şi nativul din Gemeni va uita de tine.

Dacă şi-a lăsat garda jos pentru a avea încredere în cineva care îl va trăda la un moment dat, atunci el nu va da înapoi. Onestitatea îi permite să fie vulnerabil cu partenerul său şi să continue relaţie, mai degrabă decât să se detaşeze şi să facă paşi în spate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este incredibil de sensibil, ca să nu mai vorbim de cât de mult îşi păzeşte inima.

Deci, imaginează-ţi cum ar fi atunci când cineva îi trădează încrederea. Acest semn de apă are o memorie uimitoare şi un ceas emoţional care îl ajută să pună punct pentru totdeauna.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este extrem de mândru, aşa că nu ai vrea să îi zdruncini ego-ul.

În caz contrar, el te va scoate din viaţa lui. Dacă cineva încearcă să îl pună la pământ sau să-i rănească sentimentele, el va fi incredibil de afectat şi nu ar putea oferi o a doua şansă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai grijă de timpul Fecioarei şi, dacă ţi-l oferă, petrece-l cu înţelepciune.

Nu o face să simtă ca şi cum timpul lor nu e important. Fecioara e eficientă, plină de resurse şi incredibil de politicoasă. Cu toate acestea, gii sigur că eleganţa ei dispare în momentul în care îşi dă seama că îşi pierde timpul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă Balanţa este supărată, nu îi răni şi mai tare sentimentele.

Dacă simte că partenerul ei e lipsit de empatie, acolo se încheie relaţia. Balanţa trebuie să fie înţeleasă, altfel nu vei primi acea validare şi nu va mai vrea să lupte pentru relaţie.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru Scorpion este totul sau nimic.

Şi, odată ce şi-a lăsat garda jos şi îşi împărtăşeşte dragostea cu cineva care ajunge să-l trădeze, nu se va mai întoarce acolo. Dacă începi o relaţie cu un Scorpion, trebuie să rămâi loial şi comunicativ. De asemenea, răzbunarea este foarte probabilă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este prietenul tuturor pentru că este destul de inteligent ca să ajute în orice situaţie.

Cu toate acestea, dacă acest semn de foc are încredere în tine şi va afla că l-ai folosit, va dispărea din viaţa ta pentru totdeauna.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Fii atent cu umorul în jurul Capricornului, mai ales dacă e victima glumei.

El este extrem de serios. Dacă cineva îndrăzneşte să-l umilească sau să-l facă să se simtă prost la locul de muncă, viaţa sa s-a terminat! Răzbunarea nu este exclusă, mai ales atunci când e vorba de dragoste.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul ştie cum să separe sentimentele atunci când e necesar.

Dacă îl ignori şi îl faci să simtă că nu te implici în relaţie, atunci s-a terminat cu tine. Dacă el îşi face timp pentru tine şi pentru relaţie, iar tu nu, acolo se sfârşeşte totul!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii sunt complicaţi, aşa că orice ar putea fi de neiertat în cazul lor.

Niciodată nu ştii la ce să te aştepţi de la ei. Cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci este să speri că se vor linişti înainte de a începe furtună. Peştii sunt imprevizibili şi schimbători în funcţie de ceea ce îi declanşează.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod