Cel mai mare păcat al tău, în funcţie de zodie

Am fost învăţaţi să evităm păcatul, totuşi este imposibil să trecem prin viaţă fără el. Iată care e cel mai mare păcat al tău!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Semnul tău zodiacal spune că ai două feţe diferite şi pare că ai păreri diferite cu privire la toate lucrurile cu care te confrunţi. Tu minţi în legătură cu orice, de la cele mai mici lucruri până la cele mai importante. Dacă povesteşti ceva şi nu iese cum ai vrea, vei modifica potrivit nevoilor tale.

Această dorinţă de a minţi este cel mai mare păcat al tău.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Atunci când iubeşti pe cineva, duci totul la extreme.

Îi pui pe cei dragi pe un piedestal, crezi că sunt tot ce ai mai bun pe lume şi refuzi să le vezi slăbiciunile. Acest lucru te face să devii prea mămoasă, şi de asemenea să te pierzi pe tine oferindu-ţi viaţa celorlalţi şi negândindu-te şi la tine.

Leu(22 iulie - 22 august)

Lucrurile vin natural pentru tine şi ai dorinţa de a fi cea mai bună în tot ceea ce faci. Te concentrezi prea mult pentru a te asigura că eşti cea mai cea dintre toţi, eşti doar tu cu tine şi uiţi de cei din jurul tău.

Eşti arogantă, narcisistă, iar asta e deranjant pentru oamenii de lângă tine şi îi îndepărtează.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Îţi place să fii în centrul atenţiei şi persoana despre care vorbeşte lumea, mai ales atunci când e vorba despre vreun potenţial iubit.

Dacă te concentrezi pe cineva care e neinteresat sau indisponibil, poţi dezvolta o obsesie pentru că nu poţi face faţă geloziei pe care o simţi faţă de cei îi atrag atenţia acelei persoane. Păcatul tău e invidia!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E dificil să treci pe lângă o oglindă şi să nu te uiţi în ea?

Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că tu consideri că frumuseţea e cea mai importantă din viaţa ta. Eşti obsedată de aspectul fizic, încercând în mod constant să arăţi cel mai bine dintre toţi. Această iubire a frumuseţii fizice te face să uiţi de alte aspecte şi calităţi ale unei persoane.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te aprinzi prea repede, iar firea ta pasională te împinge să mergi cu fluxul ghidată de pofte.

Natura ta magnetică te face să acţionezi fără să gândeşti şi omiţi paşi importanţi mai ales atunci când vine vorba de relaţii de dragoste. Incapacitatea ta de a fi responsabilă îi îndepărtează pe mulţi de tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti o hoaţă de inimi şi adori flirtul, şi treci de la un iubit la altul foarte uşor.

Nu trece prea mult timp până să te plictiseşti într-o relaţie, de aceea îţi este foarte greu să ai una serioasă. Ochii tăi sunt mereu rătăciţi, explorând ce mai apare nou. Iubeşti sexul şi acţionezi în funcţie de oportunităţile care ţi se oferă, infidelitatea fiind cel mai mare păcat al tău.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Eşti o persoană foarte muncitoare. Cu toate acestea, nu eşti mândră de munca ta, ci mai degrabă te gândeşti la bani.

Nici măcar nu îţi pasă să îi cheltuieşti, ci doar numărul lor. Ţie îţi place să ai cât mai multe doar pentru a le arăta altora bogăţiile şi succesul pe care îl ai. Această lăcomie te poate împinge să faci lucruri de care nu te credeai capabilă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tu crezi că eşti pe această planetă pentru a împărtăşi înţelepciunea ta cu oamenii simpli.

Crezi că tu nu greşeşti niciodată indiferent de situaţie. Adevărul este că, de cele mai multe ori, poţi fi foarte departe de adevăr.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu există un visător mai mare ca tine şi eşti atât de prins în iluzie încât viaţa trece pe lângă tine.

Acest lucru te face să te mişti într-un ritm foarte lent şi eşti pierdută undeva între lumea ta şi prezent. Uneori eşti complet sedentară, iar asta îţi aduce titlul de leneş.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Temperamentul tău este de neegalat faţă de oricare alt semn zodical.

Eşti imprevizibilă şi incredibil de intensă în tot ceea ce faci şi spui. Dacă amesteci toate acestea cu spontaneitatea ta, atunci se anunţă veşti proste pentru cel care îndrăzneşte să se pună cu tine. Iese crimă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu ai un singur scop, să te concentrezi pe tine.

Dacă e ceva ce nu îţi aduce bucurie sau beneficii, atunci nu ai niciun interes. Indiferent dacă e vorba de mâncare bună, de sex sau de cel mai nou şi scump gadget, dacă îl vrei, faci orice pentru a-l obţine.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ALEXANDER pe 14 Iun 2017, 16:00
    PACATUL SUPREM

    INITIAL AM CREZUT CA ZODIACUL E SI PENTRU BARBATI,IN FINE,CA SI LEU E IMPORTANT SA FI ANALITIC,CEREBRAL,INITIATOR,MATUR IN DECIZII CHIAR RISCANTE DAR CALCULATE,SA AI O FATA BLANK FARA NICI O EXPRESIE CA SA NU FI "CITIT",SA FI CALM IN ORICE SITUATIE,SI CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE SA CITESTI INTOTDEAUNA O CARTE SI SA NU LASI TIMPUL SA TREACA PE LANGA TINE SI SA-TI CAUTI O ACTIVITATE.IN PRIVINTA PACATELOR POT SA ZIC CA AM O LISTA LUNGA SI CA MI-AM TRAIT TINERETEA FOARTE ACTIV ,PASIONAL,PASAGER SI AM PIERDUT MULTE NOPTI....PER ANSAMBLU ,CRED CA SUNT PERFECT SI MA SUSPECTEZ DE GENIU...:-)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod