Relaxare

Cele 3 zodii extrem de leneşe. Nu le deranjează nimic!

Este în regulă să fii leneş ocazional, dar nu oricine poate să mănânce zile la rând numai cereale sau să piardă o săptămână întreagă uitându-se la serialul preferat.
Ei bine, pentru toate astea e nevoie de exact opusul efortului, adică relaxarea totală! Capacitatea de a lua lucrurile atât de lent este un dar pe care nu toată lumea îl posedă.

Iată cele 3 zodii care sunt campioane la lenevit:

Taur


Dacă îşi propune ceva, Taurul va obţine rezultate uimitoare. Dar, el trece, de asemenea, şi prin perioade de motivaţie extrem de redusă, care ar putea să îl ţine pe tuşă multă vreme. El are tendinţa de a se pierde în lucrurile simple, cum ar fi să privească natura sau să se uite în frigider fără să se poată decide ce să aleagă de acolo.
De cele mai multe ori, această atitudine este rezultatul fricii de responsabilităţi, este modul lui de a le evita.

Tot ce trebuie să ştie aceşti nativi este că odată şi odată treaba tot trebuie făcută, aşa că de ce să nu o facă mai devreme decât să tragă de timp?

Leu


Leul iubeşte să plece în vacanţe uimitoare, dar uită să tragă linie între recreere şi responsabilităţile vieţii. Nu ia viaţa prea în serios şi relaxarea este foarte importantă pentru el, dar nu poate fi constantă.


Încă trebuie să mai fie productiv, nu poare abandona viaţa atunci când dai cu pieptul de realitate. Leul trebuie să fie flexibil şi să găsească un echilibru între viaţă şi petrecerea timpului liber. Munca îl va face să aprecieze concediul, şi vice-versa.

Capricorn


Deşi caută perfecţiunea, şi acest nativ este om şi mai eşuează din când în când. Din cauză că nu şi-a atins scopul e posibil să devină apatic total din când în când. Acesta este atât de protectiv cu el însuşi, încât s-ar putea abona la convingerea că dacă nu încearcă, nu va da greş.


Trebuie să lupte contra acestui impuls şi să nu se învinovăţească atunci când dă greş. E important să se bucure de plăcerea simplă de a lucra spre a-şi atinge un ţel, fără să îi pese de rezultat sau de ce gândesc cei din jur.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod