Cele cinci zodii care nu te iartă dacă le faci să sufere

Unele persoane nu pot trece prea ușor cu vederea faptul că au fost trădate. Descoperă care sunt zodiile care nu iartă niciodată atunci când cineva le rănește.
Pentru unii oameni, iertarea este un proces natural, care vine lent și îi ajută să lase în urmă amintirile neplăcute din trecut și greșelile pe care le-au făcut alții față de ei. Dar pentru alții, în schimb, iertarea pare aproape imposibilă! Chiar dacă par că au uitat și au trecut peste, vor păstra mereu în suflet acea rană a trădării și dezamăgirii provocată de oamenii în care au avut încredere.

Iată care sunt cele cinci zodii care nu pot ierta cu ușurință:


Taur


Nativii din zodia Taur pun mare preț pe loialitate. Iar atunci când cineva le trădează încrederea, suferă foarte mult și nu pot trece prea ușor cu vederea ceea ce s-a întâmplat.
Cu cât persoana este mai apropiată și mai de încredere, cu atât trădarea se simte mai puternic, iar acest lucru este resimțit puternic în cazul Taurilor. Pentru acești nativi, încrederea este un dar pe care îl oferă celor din jur. Dacă acest dar este călcat în picioare, furia Taurilor va fi pe măsură. Nimic nu le mai poate recâștiga încrederea apoi. 

Rac


Persoanele născute în zodia Rac sunt foarte sensibile la comportamentul celor din jur. Se simt rănite destul de ușor, dar când vine vorba de greșeli majore pe care le fac alții față de ele, atunci nu mai pot ierta niciodată. Deși în aparență par să fi trecut peste momentul dificil, acel om nu mai are loc în inima lor.
Racii nu iartă, chiar dacă par că o fac. Rămâne ceva în sufletul lor care le amintește mereu de acea suferință. Și pentru că ei simt mai intens decât oricine altcineva, durează foarte mult timp să se vindece.

Fecioară


Nativii din zodia Fecioară pot răbda multe. Trec cu vederea gesturi aparent nevinovate din partea altora, dar care îi deranjează. Atenți la fiecare detaliu, acești nativi încep să pună cap la cap toate aceste mici gesturi și pot descoperi că unii oameni le fac rău în mod intenționat. Ei pot ierta abaterile care apar din greșeală, dar nu pot tolera ca cineva să-i rănească în mod intenționat. Iar atunci când descoperă o astfel de situație, nu iartă niciodată.
Îi elimină fără să stea pe gânduri pe acei oameni nocivi din viața lor și nu îi iartă niciodată.

Scorpion


Se spune că nativii din zodia Scorpion sunt răzbunători. Deși poate fi adevărat, în unele cazuri preferă să nu-și bată capul cu persoanele care nu merită atenția lor. Atunci când sunt trădați, răniți sau cineva îi face să sufere, nativii din zodia Scorpion taie orice urmă de comunicare și lasă de înțeles că nu vor uita niciodată răul făcut. Iar când promit ceva, în mod clar se țin de cuvânt. Prin urmare, ar fi bine să nu superi o persoană născută în zodia Scorpion...

Săgetător


Furia nativului din Săgetător este precum o explozie: se declanșează brusc și poate fi nimicitoare. Dar este o modalitate prin care Săgetătorii scapă de energia negativă și trec peste orice îi deranjează.
Cu toate acestea, atunci când cineva îi dezamăgește profund, nu uită și nu iartă niciodată. Oricât de mult ar insista cel care le-a greșit, nativul din Săgetător nu se va lăsa înduplecat. Știe că acei oameni care l-au făcut să sufere nu merită iertarea sa, astfel că pur și simplu merge mai departe și îi lasă în urmă.
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod