Cele mai bune iubite din zodiac

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În timp ce femeia Săgetător poate fi propriul său duşman şi extrem de critică la adresa ei, ea nu va avea acelaşi comportament şi faţă de cei din jurul ei. Ea îi ambiţionează şi îi ajută să îşi vadă întregul potenţial. E altruistă şi se gândeşte la ceilalţi înainte de toate. Acest lucru duce adesea la neglijarea propriilor sentimente şi nevoi care ar putea provoca conflicte în relaţie. Încrederea este cel mai important lucru pentru ea, aşa că dacă i-ai câştigat loialitatea, ea e a ta pentru totdeauna. Ea iubeşte cu tot sufletul şi nu va da înapoi dacă eşti afectuos cu ea. Ea se gândeşte mereu la ceilalăţi şi la modul în care acţiunile ei îi poate afecta. Vei fi atras de cât îi pasă de alţii şi de tot ceea ce face pentru a-şi arăta aprecierea.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

La început, nativa din această zodie e foarte timidă. Te va ţine la distanţă iniţial, dar ţi se va părea destul de interesant. Vei realiza că odată ce te-a lăsat să intri în inima ei, ea e persoana în care poţi avea cea mai mare încredere. Ca prietenă, ea e cea care te va susţine mereu şi întodeauna e acolo pentru tine. Peştii sunt foarte buni la citirea oamenilor, îţi vor urmări cu atenţie limbajul trupului. Ei au o modalitate de a cunoaşte oamenii în afara a ceea ce spun ei. Aceştia vor face orice pentru a te transforma într-un om mai bun. Dintre toate semnele, Peştii sunt cei mai sensibili, ceea ce înseamnă că ei nu vor fi niciodată maliţioşi sau să aibă intenţia de a te răni. Dacă greşesc cu ceva, vor fi primii care îşi cer iertare şi vor încerca să repare ce au stricat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Persoanele născute în această zodie sunt perfecţioniste din naştere. Atunci când vine vorba de relaţii, ele vor încerca întotdeauna să dea tot ce au mai bun. Capricornii vor fi întotdeauna cei dominanţi într-o relaţie, ei te vor apăra şi vor sta în spatele tău pentru a-ţi sări în ajutor dacă e necesar. Oamenii pe care îi iubesc sunt cei care contează cel mai mult. Ei sunt un pic mai greu de citit deoarecere ascund foarte bine ceea ce simt. Cred că aşa sunt puternici şi vor fi admiraţi pentru asta, însă uneori au nevoie să se descarce. Au o inimă incredibil de bună.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este cea mai simpatică. În relaţii, ea încearcă să evite conflictul, dar evitând să vorbească despre problemele cu care se confruntă poate face mai rău decât crede. Întotdeauna se străduieşte să fie pozitivă şi fericită, dar când cineva o răneşte, suferă foarte tare. Ea dăruieşte tot ce are şi nu reuşeşte să-şi pună nevoile pe primul loc. Nu îţi va cere nimic din ceea ce îşi doreşte. Persoanele din această zodie sunt populare, aşa că mereu vor fi sociabile şi te vor include în tot. Relaţiile unei Balanţe se încheie din cauza geloziei pe care nu o înţelege din cauză că şarmul ei e ceva atât de natural. În calitate de partener, trebuie să nu fii gelos. Defectele ei includ un temperament urât care iese foarte rar la suprafaţă, iar atunci va spune lucruri pe care le va regreta.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii au două laturi diferite. Jumătate e distractivă şi amuzantă, cealaltă este negativă şi întunecată. Într-o relaţie, ei încearcă mereu să ascundă partea care nu e bună, dar este foarte important ca tu să-i accepţi şi să îi iubeşti chiar dacă nu le reuşeşte. Cu asta vei reuşi să iubească fiecare lucru la tine. Gemenii sunt loiali şi preţuiesc încrederea unul în celălalt. A doua şansă pentru ei este foarte puţin probabilă şi e foarte departe de a o da. Ei iubesc profund şi simt durerea la fel, dar nu vor arăta niciodată prin ce trec sau cât suferă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu e iubita cea mai bună, dar nici cea mai rea. Ea e, de obicei, cea mai ciudată dintre toate semnele, dar nu e întotdeauna un lucru rău. Ea se păstreză distantă într-o relaţie, pentru că are nevoie de independenţă, dar îţi va fi loială pe vecie dacă ştii să o faci să se îndrăgostească de tine. Va fi dificil să o înveţi să se iubească pe ea însăşi. S-ar putea să te iubească pe tine cu toată inima, dar nu vor proceda niciodată la fel cu ea. Incertitudinile ei vor fi evidente încă de la început, dar relaţia voastră poate fi foarte puternică dacă poţi trece prin asta. Ea va despica firul în patru mai mult decât oricare altă zodie, aşa că trebuie să îi auzi scenariul ori de câte ori o apucă, ceea ce poate fi destul de frustrant pentru tine. Răbdarea e cheia!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leii sunt romantici incurabili, cu aşteptări care nu sunt uneori realiste. În timp ce vor face orice pentru persoana pe care o iubesc, se simt atraşi de oameni care nu oferă acelaşi lucru. Ei devin puţin frustraţi dând tot ce au pentru cineva care nu face la fel, asta provocând cele mai multe confruntări în relaţiile lor. În timp ce aşteptările mari sunt bune, provocările nerealiste îi pot răni. Ei aleg de obicei oameni nepotriviţi şi indiferent cât de mult sunt răniţi, ei nu se schimbă. Nu ascultă niciodată de sfaturile altora când vine vorba de dragoste şi continuă să se învârtă în cerc. Nu că ar fi o iubită rea, dar alege pe cine nu trebuie.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul are o inimă de aur şi din această cauză e de multe ori rănit. Nativa din această zodie nu este o iubită rea, dar ea îi îndepărtează pe cei din jurul ei. Nu are încredere în nimeni decât în ea însăşi, astfel încât relaţiile ei devin foarte dificile. Ar vrea să iubească la fel de mult precum îi e şi frică. De asemenea, întâmpină probleme în luarea deciziilor. Adevărul este că ei îi pasă chiar dacă pretinde că nu e aşa şi pare atât de aspră.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nativei din Taur îi e foarte dificil să se implice într-o relaţie. Şi nu e de vină faptul că îi place să conducă oamenii sau că nu îi place să se împovăreze cu cineva, ci ea are doar propria ei viaţă de care e foarte mulţumită. Dintre toate semnele zodiacale, ea frânge inima celorlalţi cel mai rău. Ea face totul în ritmul ei, iar dacă se simte presată va fugi. Are o inimă rece şi odată ce încheie o relaţie nu va mai oferi niciodată o a doua şansă. Ea nu crede în joacă şi nu aleargă în cerc, pentru că e singura care face regulile. E dureros de independentă, astfel încât dacă ai pus mâna pe ea, înseamnă că s-a întâmplat o minune.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Într-o relaţie, Berbecul este o persoană care se grăbeşte foarte tare. Asta poate fi un pic intimidant pentru persoanele care o întâlnesc. Îi place să preia controlul asupra oricărei situaţii. Personalitatea ei puternică ar putea fi cea care atrage, dar poate fi şi o barieră atunci când exagerează. Are nevoie de cineva care e exact opusul ei. Nativa din această zodie va fi întotdeauna cel care domină, aşa că ar trebui să fii genul de persoană care acceptă să fie pe locul doi. Ea pare dură şi cu un temperament urât la început, dar odată ce ajungi să o cunoţti vei vedea că e sensibilă. Atunci când aveţi o confruntare, nu numai că vei pierde, dar vei fi şi rănit.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara e cea mai critică zodie, acest lucru făcând ca relaţiile sale să fie extrem de grele. Ea crede că niciodată nu e destul de bună pentru persoana de care e interesată. E dureros de nesigură şi geloasă, ceea ce face ca marea majoritate a relaţiilor lor să se încheie. E perfecţionistă, aşa că atunci când nu reuşeşte ceva, o vei vedea cât de rău se pedepseşte şi va fi greu pentru tine să participi la autodistrugerea sa. Mai mult decât atât, devine obositor să tot încerci să o convingi să se privească prin ochii tăi atât timp cât nu contează ce spui şi tot ce extrage e partea negativă. Nu numai că e critică faţă de ea însăşi, dar va aplica aceeaşi tehnică şi pe tine uneori. E greu să fii cu cineva care nu numai că nu se iubeşte, ci te face şi pe tine să crezi că nu te iubeşte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Femeia din Scorpion e cel mai înspăimântător semn zodical. Ea controlează toate relaţiile în care se implică şi e foarte distantă şi fără inimă. Este, de asemenea, foarte dură, de aceea dacă te implici într-o relaţie cu ea trebuie să joci după regulile ei. Ea nu este o persoană rea, e cinstită, dar devine nemiloasă atunci când trece cineva peste cuvântul ei. Are standarde mari, ceea ce te poate face, în calitate de partener, să te simţi ca şi cum ar trebui să mergi pe coji de ouă. Descrisă ca fiind furtuna zodiacului, nu există nicio modalitate de a o cunoaşte cu adevărat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod