Zodia Fecioară

Cele mai grave 15 defecte ale zodiei Fecioară

Deşi Fecioara are o mulţime de calităţi, acestea pot fi umbrite de unele trăsături pe care nu poate sau nu vrea să le schimbe!

Pesoanele născute sub acest zemn zodiacal nu sunt rele, dar au anumite trăsături nesăbuite care se transformă în defecte grave. Iată care sunt:

Sunt narcisiste

Lumea nu se învârte în jurul lor, aşa că nu ar trebui să mai fie aşa. Fecioarele se gândesc atât de mult la ele încât cei din jur îşi pierd interesul pentru ele. Ele trăiesc în propria lor lume în care nimic altceva nu contează, ci doar interesele lor. Ele nu au o problemă în a vorbi despre ele ore în şir, dar când cineva le povesteşte ceva personal, îşi schimbă imediat tonul şi expresia feţei. Dacă nu au aceleaşi interese ca şi tine, nu te aştepta să se schimbe prea curând, pentru că nu îşi doresc să se adapteze. Femeile din Fecioară sunt cele care simt nevoia de a pune pe reţelele sociale fiecare selfie pe care şi-l fac.

Poveştile lor de pe Instagram şi Snapchat sunt actualizate zilnic, astfel încât noi restul să putem vedea ce viaţă duc. Dacă acestea nu sunt în centrul atenţiei mereu, ele pot cădea într- stare extrem de proastă.

Critică extrem de mult

Sunt persoane care critică exagerat şi îi fac pe cei din jur să se simtă mizerabil. Le place această activitate şi găsesc defecte şi greşeli în aproape orice. Critica constructivă nu există pentru ele, ele te pun la pâmânt din pură plăcere. Acest lucru le ajută să îşi mascheze propria nesiguranţă. Dacă eşti o persoană sensibilă, este mai bine să stai departe de ele, pentru că te va face să te simţi extrem de prost fără nicio urmă de remuşcare.

Nu suportă criticile

Cele mai simple remărci le vor jigni, chiar dacă sunt în interesul lor. Ele nu sunt niciodată receptive la critică şi e foarte dificil să ai o relaţie cu ele, pentru că devinde frustrant să comunici cu ele în condiţiile în care se supără atât de uşor. Trebuie să îţi alegi cu atenţie cuvintele, astfel încât să nu se simtă rănite sau iritate.

Sunt răzbunătoare

Fecioarele sunt răzbunătoare în moduri diferite, nu uită şi nu iartă. Dacă anulezi vreodată o întâlnire cu ele, vor întrerupe complet comunicarea cu tine sau va anula şi ea data viitoare planul pe care l-ai făcut. Este dificil să ai o relaţie sănătoasă cu aceste native, pentru că ele numără greşelile pe care le-ai făcut şi contorizează tot.

Ele sunt şefii

Sunt firi puternice, probabil cele mai puternice care nu recunosc niciodată că ar fi rele sau că iubesc independenţa. Există bărbaţi care acceptă, dar mulţi optează pentru tipul tradiţional de relaţie. Femeile din această zodie sunt inteligente şi urmăresc să îşi atingă ţelurile cu orice preţ. Uneori, acest lucru creează tensiuni în viaţa de cuplu.

Au un temperament urât

Fecioarele sunt deranjate chiar şi de cele mai mici lucruri pe care majoritatea oamenilor nici măcar nu le observă. Odată ce se enervează, nu le trece prea uşor. Asta nu înseamnă că îşi propun să îţi facă viaţa grea, dar au tendinţa de a acţiona cum le dictează inima indiferent de ce provoacă în jur.

Ele spun orice le trece prin cap, indiferent de consecinşe şi folosesc insultele ca pe un mecanism de apărare atunci când se confruntă cu cineva.

Sunt greu de mulţumit

Fecioarele cred că bărbaţii ar trebui să le citească gândurile mereu. Din nefericire, aflarea adevărului le frustrează. Chiar dacă faci corect ceva, ele vor considera că o faci prea târziu şi mereu îţi vor găsi nod în papură. Fericirea lor înseamnă ca lucrurile să se întâmple mereu aşa cum vor. Sunt persoane extrem de exigente şi e nevoie de multă muncă pentru a le impresiona.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Chiar eu pe 23 Nov 2020, 08:37
    Ce sa ziceti si voi :)))

    Doamna Selena, se pare ca v-a ranit grav o fecioara! Am argumente solide pt fiecare defect de aici. Cunosc DOAR fecioare uimitor de inteligente, protective, care muncesc f mult si sunt pe pozitii inalte, atat profesional, cat si spiritual. Observ ca au comentat doar barbati care clar nu au meritat sa intre in gratiile unei fecioare pretentioase, care nu se multumeste cu putin si nu se opreste la fiecare caine care latra si se plafoneaza :))) O zi frumoasa va doresc !

    0
    0

  • Sevraja pe 31 Ian 2020, 18:36
    Feciora

    Nu ies din patratica lor de confort.E uluitor la acești nativi că deși vor sa fie mici vedete nu-și dau seama de ce sunt marginalizați de ceilalti.Sunt superficiali și deși au impresia că știu aproape totul în realitate nu știu mare lucru și chiar in unele cazuri mai nimic.Au o seriozitate dar sunt f egoiști și exagerat de sensibili .Dar defectul principal ramane pretențiile și nevoile lor exagerate izvorâte din narcisism.Atentie Mare!

    0
    0

  • Adrian pe 2 Ian 2019, 16:15
    Zodii interzise

    femeia din fecioara si barbatul din leu , ar trebui interzis sa se nasca . Ca sa cuceresti o femeie din fecioara , e o mare pierdere de timp , pana o cuceresti , daca stai in baza ei devi onanist feroce daca reusesti s-o cuceresti , ai sansa de 99,99% sa ajungi la spitalul de nebuni

    0
    0

  • serj pe 31 Oct 2018, 09:45
    sunt proaste

    e cea mai proasta zodie. femeile sunt: brutale, primitive, agresive si proaste (nu realizeaza ce fac sau ce spun). sunt cate! n-as sta cu una d'asta nici daca ma ingroapa in bani.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod