Rac si Pesti

Compatibilitatea dintre femeia din zodia Rac şi bărbatul din Peşti

Compatibilitatea acestor nativi este una foarte bună pentru că ambele zodii sunt semne de apă. Racul este guvernat de Lună, iar zodia Peşti este guvernată de Neptun.
Femeia din Rac şi bărbatul din zodia Peşti se înţeleg foarte bine unul pe celălalt. Ambii sunt firi fluide, adaptabile şi se confruntă adesea cu fluctuaţii ale stărilor de spirit. El este visător şi idealist, iar ea este emoţională şi sensibilă. Dar cum sunt amândoi foarte intuitivi, reuşesc să înţeleagă imediat care este starea partenerului şi ce pot să facă pentru a-l ajuta.

Bărbatul din zodia Peşti are o atitudine destul de relaxată, ceea ce îi permite să trateze cu lejeritate stările schimbătoare ale femeii din Rac. La rândul său, partenera sa îi oferă multă afecţiune şi are grijă să îi îndeplinească cu drag fiecare dorinţă.


Niciunul dintre ei nu poate lua decizii importante cu rapiditate. Nativul din Peşti este atent şi meticulos, iar femeia din Rac este analitică şi grijulie. Din această cauză le poate fi destul de greu să facă paşi importanţi pentru relaţia lor şi pentru viaţa lor împreună. Durează destul de mult timp până ce se decid să facă un pas serios înainte.

Nativa din Rac este foarte loială şi dedicată partenerului său de viaţă, iar bărbatul din Peşti îi va răsplăti acest devotament prin multă afecţiune. Ei sunt precum două feţe ale aceleiaşi monede, fiecare dintre ei fiind un sprijin pentru celălalt, contribuind astfel la consolidarea relaţiei.

Iar compatibilitatea lor sexuală foarte bună vine să consolideze şi mai multă această uniune.
Atât femeia din Rac, cât şi bărbatul din Peşti sunt generoşi în dormitor, fiind dispuşi să-i facă pe plac persoanei iubite. Latura lui emoţională se îmbină excelent cu creativitatea şi chiar îndrăzneala de care poate da dovadă această nativă atunci când vine vorba de satisfacerea bărbatului pe care îl iubeşte.


Una dintre marile provocări ale acestei relaţii este lipsa de iniţiativă. Niciunul dintre parteneri nu excelează când vine vorba de îndrăzneala şi curajul necesare pentru a face paşi importanţi pentru viitorul relaţiei. Din această cauză, există riscul ca viaţa lor de cuplu să stagneze, iar relaţia să aibă foarte mult de suferit.
Nehotărârea lor ar putea să împiedice o dezvoltare firească a relaţiei.

Pe de altă parte, pot cădea cu uşurinţă în capcana firilor lor visătoare. Atât nativa din Rac, cât şi bărbatul din zodia Peşti pot fi afectaţi de stări de melancolie care i-ar putea face să evite confruntarea unor situaţiile mai puţin plăcute. Amână rezolvarea unor dificultăţi care trebuie rezolvate cu orice preţ. Dacă învaţă să-şi găsească împreună stabilitatea de care au nevoie, atunci sunt şanse mari ca relaţia lor să fie una excelentă.

Nativa din zodia Rac este o iubitoare a căminului şi a vieţii de familie.
Idealul său este un partener care să fie dispus să depună multă energie pentru ca viaţa lor de familie să fie una fără griji şi care să se asigure că nu le lipseşte nimic din punct de vedere material. Dar bărbatul din Peşti este o fire visătoare, care nu pune mare preţ pe chestiunile materiale, ceea ce poate fi o dezamăgire pentru partenera sa din Rac.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod