Cum este afectată viața ta de fiecare fază a lunii

Cum este afectată viața ta de fiecare fază a lunii

Fiecare fază a lunii îți afectează viața. Persoanele care își cunosc limitele propriilor puteri au încercat să se ghideze probabil după fiecare fază a lunii, pentru a-i valorifica energia.
Iată cum poți profita și tu de aceste informații!

Modurile în care fiecare fază a lunii afectează orice aspect al vieții tale

Deși este posibil să cunoști deja destul de multe informații despre influența pe care o are luna plină sau luna nouă, adevărul este că și momentele cuprinse între acestea te pot afecta într-un mod impresionant. Mai jos, poți descoperi mai multe detalii cu privire la acest aspect.

1. Luna nouă


Atunci când este lună nouă, ne stabilim intențiile. Luna nouă face exact ceea ce spune și numele său - marchează începutul unui nou ciclu și reprezintă momentul perfect pentru a începe un nou proiect sau idee.
De asemenea, reprezintă și perioada ideală pentru a elabora un plan sau pentru a pune bazele a ceea ce vrei să faci în următoarele șase luni. Poți iniția și relații, care vor rezista pentru cel puțin o jumătate de an. Dacă își dorești un nou început, alege ce vrei să lași în urmă, iar luna nouă te va ajuta să faci acest lucru.

2. Primul pătrar


Primul pătrar apare la o săptămână după luna nouă. În această perioadă, vei primi un impuls lunar de energie, de care trebuie să profiți.
Potrivit astrologilor, atunci când luna crește, aceasta îți aduce aminte să intensifici ritmul vieții și să te asiguri că acțiunile tale se potrivesc cu cuvintele tale. Dacă ți-ai făcut o promisiune în timpul lunii noi, primul pătrar îți va oferi încrederea și energia necesare pentru a-ți îndeplini obiectivele. Cu toate acestea, evită acțiunile impulsive.

3. Lună plină


Atunci când este lună plină, încep să apară rezultatele. Cu alte cuvinte, obiectivele pe care le-ai stabilit în timpul lunii noi (cu șase luni înainte) încep să se manifeste.
Acesta este unul dintre motivele pentru care luna plină aduce momente emoționale. Dacă nu vezi rezultatele tuturor eforturilor tale, s-ar putea să te gândești de ce nu ai reușit să ajungi unde ți-ai propus. Cu toate acestea, este bine să te uiți în urmă, la ultimele șase luni, și să observi cât de departe ai ajuns.

4. Ultimul pătrar


Primele două săptămâni care urmează după luna plină sunt cele în care culegem recompensele. Dacă nu, este nevoie să facem schimbările necesare pentru a ne elibera calea.
În timpul lunii noi, ne relaxăm sau aruncăm greutățile. Lucrurile, oamenii și locurile pe care am crezut că le-am iubit se pot dovedi a fi nepotrivite.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod