Cum îţi exprimi furia, în funcţie de zodie

Toţi oamenii se enervează din când în când, dar fiecare îşi exprimă furia diferit. Tu cum reacţionezi la mânie?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Fiind unul dintre cele trei semne de foc, Berbecul te poate arde dacă nu ştii cum să-l tratezi.

El se poate aprinde foarte repede, în funcţie de situaţie. Iubeşte viaţa şi se poate frustra dacă cineva îi stă în cale. Chiar dacă are multe calităţi, latura sa întunecată poate ieşi la iveală atunci când lucrurile nu merg aşa cum îşi doreşte. El nu provoacă oamenii, dar alţii o pot face şi atunci îşi va ieşi din minţi. Este încăpăţânat şi când ajunge în situaţii limită, nu reacţionează prea bine. Unii oameni consideră că trebuie să se poarte ca cu un ou cu el pentru a-l împiedica să izbucnească. Cu toate acestea, chiar dacă se enervează repede, va uita la fel de rapid. El iartă şi uită, aşa că nu îţi face prea multe griji dacă ajungi să îi cunoşti latura vulcanică.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul nu se enervează uşor, dar atunci când o face, devine pasiv agresiv.

Nu îi place să recunoască atunci când cineva îl răneşte, aşa că îţi va fi destul de greu să îţi dai seama că ai făcut-o. Cu toate acestea, tăcerea lui va fi un indiciu. El se înfurie mai ales atunci când cineva minte, înşală sau îl trădează. Când se întâmplă să se supere, lasă-l singur pentru că are nevoie de spaţiu pentru a-şi pune ordine în gânduri. E ferm, încăpăţânat şi independent, aşa că îi place să fie singur atunci când viaţa îi dă o palmă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni poate fi imposibil de înţeles şi e foarte greu să ţii pasul cu el pentru că e foarte schimbător.

În ceea ce priveşte furia lui, el şi-o va exprima, aşa că vei ştii când e nervos. Iubeşte viaţa şi nu va lăsa prea mult lucrurile urâte să îl afecteze. Cu toate acestea, el e destul de direct în ideea de a rezolva problemele existente. Gemenilor nu le place ca oamenii să le spună ce să facă sau dacă încearcă să îi controleze. Deci, dacă nu faci aceste lucruri, vei rămâne în sufletul lor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este blând şi plin de compasiune. Unii oamenii profită de acest lucru, ceea ce îl face să se simtă neapreciat.

Dacă l-ai enervat, nu te aştepta să îţi dea un răspuns, va trebui să insişti să afle ce are. E pasib agresiv, aşa că nu te aştepta să îţi spună. Dacă nu eşti o persoană intiutivă şi nu îi poţi citi limbajul trupului, atunci nu îţi va fi uşor cu el. El poate fi rănit cu uşurinţă, dar, în mod normal, nu pune la suflet orice lucru mic. Dacă îl superi cu adevărat, se va închide în el şi va exploda la un moment dat. Dacă-ţi pasă de el, mergi după el. Nu va depune niciun efort pentru împăcare, aşa că asigură-te să îi arăţi că-ţi pasă. Racul are standarde ridicate şi pentru că oferă dragoste şi loialitate, are pretenţia să primească acelaşi lucru în schimb. Dacă îl vei răni, te va ierta până la urmă, dar nu se va întâmpla peste noapte.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul are un temperament vulcanic. Cu toate acestea, el nu se va juca cu mintea ta, dar, dacă îl răneşti, va avea grijă să ştii acest lucru.

E ca un copil, aşa că nu te aştepta să reacţioneze prea matur. Ar putea să arunce lucruri, să strige, să se rostogolească pe podea sau orice altceva care ar putea provoca o scenă pentru a-ţi atrage atenţia. S-ar putea chiar să spună cuvinte urâte care să nu fie adevărate, aşa că nu le pune la inimă. El trebuie doar să scape de ce are pe suflet. Se va înfuria destul de repede, dar va depăşi momentul la fel de rapid.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este o persoana foarte răbdătoare şi, probabil, se enervează cel mai puţin dintre toate celelalte semne zodiacale.

Nu îşi gestionează foarte bine sentimentele şi nu va spune ce o supără, aşa că nu te aştepta să îţi dezvăluie ce a enervat-o. Probabil va păstra acest lucru doar pentru ea. Cu toate acestea, dacă o răneşti extrem de rău, probabil o vei pierde, pentru că nu iartă deloc uşor. Devine pasiv agresivă când e furioasă. Ea se închide în ea, se ascunde şi te ignoră cât de mult poate. Nu îi place confruntarea, preferă să plece şi să se ocupe în linişte de tot. Ea poate ierta, dar nu va uita niciodată şi îşi va pierde total încrederea în tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa este pacifistă şi încearcă să evite confruntarea cu orice preţ.

Ea se bucură de menţinerea echilibrului în viaţă, iar furia nu se potriveşte cu scopurile sale. Mai degrabă ar păstra totul pentru ea pentru a evita conflictul, chiar dacă ceva a supărat-o. Ea crede în dreptate şi corectitudine, aşa că, cel mai probabil, îţi va oferi o a doua şansă dacă meriţi. Nu îi place ca oamenii să ştie că e sensibilă, de aceea se închide în ea. Nu te aştepta să facă prima mişcare dacă ai enervat-o, pentru că ea se va retrage până o vei căuta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ai supărat un Scorpion, fii atent la limbajul corpului său. Nu îţi va spune că l-ai făcut să sufere, pentru că nu vrea să arate că e vulnerabil.

Cu toate acestea, ochii, expresiile faciale şi alte semne subtile îl vor da de gol. Scorpionului îi place să se răzbune şi va face un plan împotriva ta pentru a te răni. Dacă pare liniştit, acest lucru ar trebui să te îngrijoreze. Dacă se enervează, oferă-i spaţiu pentru că nu vrea să se simtă sufocat de cel de care încearcă să se distanţeze. S-ar putea să vină el înapoi să-ţi vorbească dacă va simţi acest lucru.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Atunci când se enervează, Săgetătorul va avea grijă să afli acest lucru.

El nu tolerează trădarea sau să nu îi fii loial. Comportamentul lui se aseamănă unei bombe atunci când îi greşeşti şi-ţi vei dori să pleci cât mai departe de el. Sarcasmul este un semn că este furios. Cei mai mulţi nativi ai acestei zodii se simt stânjeniţi de temperamentul lor vulcanic şi încearcp să-l ţină cât pot în frâu. De asemenea, poate dura destul de mult timp până se va calma, timp în care analizează situaţia şi încearcă să rezolve ce se poate.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul nu se supără prea mult. El preferă să păstreze pacea şi să rămână liniştit, decât să-şi piardă energia înfuriindu-se.

Cu toate acestea, când o face, ar fi mai bine să fugi. Vei ştii când e supărat, pentru că nu se întâmplă adesea, el stochează tensiuni de-a lungul timpului şi apoi va izbucni. Nu vrei să fii în pielea celui care îl trădează, pentru că nu iartă deloc uşor. Va ţipa şi va face o scenă de zile mari. Are standarde ridicate de viaţă, aşa că, nu reacţionează bine când este dezamăgit.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul iubeşte conversaţiile bune şi provocatoare, dar nu suportă cearta şi confruntările.

Dacă l-ai enervat, nu te aştepta să rămână în jur. El preferă să se retragă în natură sau să meargă mult pe jos, decât să stea şi să îşi dea sentimentele peste cap. Cu toate acestea, dacă va trebui să se ocupe de situaţie, va face acest lucru cu clasă şi fineţe. Poate vei auzi vorbe după ce se va linişti, dar în situaţiile stresante el va păstra lucrurile pentru el. Va încerca să repare ce consideră că merită, altfel nu îşi va pierde timpul.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Sentimentele Peştilor sunt foarte profunde. Ca atare, ei tind să se supere din când în când, dar nu te vor lăsa să afli acest lucru.

Nu le place să dea explicaţii şi o vor evita cu orice preţ. Decât să rămână la faţa locului pentru a scăpa de ce are pe suflet, Peştii vor sta un timp singuri până se vor calma. S-ar putea să ţipe, să plângă, să arunce lucruri sau să asculte la maximum muzică furioasă ca să-şi dea afară emoţiile negative. Dacă însemni ceva pentru ei, probabil vor veni la tine şi îţi vor vorbi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod