Cum poate cuceri bărbatul Balanţă o femeie Gemeni

Dacă eşti născut în zodia Balanţă şi vrei să cucereşti o femeie din Gemeni, iată câteva sfaturi cu adevărat utile!
Ştii că e o fată specială şi nu vrei să renunţi la ea, dar nu ştii sigur ce trebuie să faci ca să te placă? Nu ştii dacă eşti agresiv şi ţi-e teamă să nu o sperii, dar nu vrei să fii nici pasiv astfel încât să creadă că nu eşti interesat de ea. Problema ta este că eşti foarte sociabil şi eşti atât de obişnuit să fii prietenos cu aproape fiecare persoană pe care o întâlneşti, iar cei din jur ar putea confunda flirtul cu prietenia. Iar tu nu vrei ca acest lucru să se întâmple cu o femeie Gemeni.

Cum faci o femeie din zodia Gemeni să se îndrăgostească de tine?


Fă-o să găsească în tine siguranţă şi stabilitate

Femeia Gemeni vrea să se simtă în siguranţă cu tine. Ea este o doamnă foarte nesigură şi va dori să se asigure că orice persoană cu care se întâlneşte nu îi va alimenta această nesiguranţă.


Foloseşte-ţi inteligenţa pentru a-i menţine interesul

Eşti o persoană foarte inteligentă şi într-adevăr trebuie să foloseşti această forţă specială în avantajul tău. Trebuie să te asiguri că îi menţii viu interesul pentru tine. O femeie din Gemeni se plictiseşte foarte uşor, dar dacă îi arăţi că eşti o persoană interesantp, atunci totul ar trebui să fie ok.

Profită de abilităţile tale sociale

Eşti o persoană sociabilă şi la fel este şi femeia din Gemeni. Niciunul dintre voi nu vă feriţi de situaţiile sociale şi vă place să interacţionaţi cu oamenii. De aceea, ar trebui să te joci cu puterea ta şi să o iei la petreceri şi la adunări sociale tot mai des, aşa veţi putea străluci amândoi.


Fii cât mai demn de încredere posibil

Ca Balanţă ar trebui să fii mereu de încredere. Nativa din Gemeni este destul de nesăbuită şi îi place să joace riscant. Ea nu va lua întotdeauna cele mai bune decizii şi vor exista momente în care ea va veni la tine pentru a o ajuta. Trebuie să o asiguri că vei fi mereu acolo pentru ea, trebuie să îi arăţi că nu e singură şi că o vei sprijini mereu.

Apelează la abilitatea ta de a fi romantic

Eşti un romantic incurabil, întotdeauna ştii cum să faci o fată să se simtă bine. S-ar putea să nu îţi placă să fii prea siropos, dar ştii cum să fii romantic ori de câte ori e necesar. Nu îţi este teamă să îţi arăţi vulnerabilităţile şi latura ta sensibilă.


Fii oglinda personalităţii sale

Singurul lucru pe care voi doi îl împărţiţi este că sunteţi amândoi persoane foarte amabile. Vă pricepeţi de minune să satisfaceţi persoana cu care interacţionaţi şi de aceea vă veţi înţelege atât de bine.

Fii cât mai raţional cu putinţă

Eşti o persoană foarte inteligentă şi nu te confrunţi niciodată cu instabilitatea emoţională. Asta înseamnă că nu vei intra în niciun conflict inutil şi nu vei face vreo dramă cu femeia din zodia Gemeni. Această abilitate a ta îndepărtează riscul certurilor dintre voi, ba chiar o vei face să se simtă confortabil alături de tine.

Las-o să fie ea însăşi, să se simtă liberă

Un lucru pe care femeia Gemeni îl urăşte de moarte este să se simtă constrânsă.
Ea vrea să fie peste tot şi să facă o mulţime de lucruri, dar asta nu va fi o problemă pentru tine atât timp cât eşti Balanţă. Nu eşti deloc posesiv şi întotdeauna laşi oamenii să facă ce vor fără a-i limita în vreun fel.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod