Cum să încetezi să îl mai iubești, în funcție de zodia ta

Să înveți cum să nu mai iubești pe cineva necesită timp și răbdare. Poate că ai toate motivele să încetezi să mai ai sentimente pentru el, însă lucrurile nu sunt atât de simple precum ai crede!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cel mai bun mod de a înceta să îl mai iubești este să începi să iubești pe altcineva, și anume pe tine însăți.

Te-ai dedicat foarte mult relației și acum că s-a terminat, nu știi foarte bine ce trebuie să faci. Motivul pentru care încă mai ții la el este obișnuința. Iubirea pe care i-o porți se va estompa în timp, dar ai face bine să încetezi să îl mai iubești încă de pe acum. Axează-te pe acel proiect nou la locul de muncă, începe să mergi la sală și să mănânci sănătos și repetă-ți că meriți iubire în fiecare zi și vei începe să o simți.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când erai implicată în relație, erai total mulțumită.

Acea persoană a fost casa ta, iar acum că s-a terminat, te simți total pierdută. El a fost cel care a adus stabilitate în viața ta, dar acum că ești singură, nu ești sigură unde vei găsi din nou acea stabilitate. Viața ta e dată peste cap, dar există o modalitate de a înceta să-l mai iubești, astfel încât să te simți din nou stabilă. Acum este momentul să privești către tine. Ce îți dorești de la viață? Concentrează-te pe îmbogățirea interioară și învață cum să te descurci de una singură, cum să fii pe picioarele tale.
 

Citește și: 4 zodii care nu cred în astrologie

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă inima ți-e frântă, s-ar putea să urmezi sfatul conform căruia pentru a uita de o persoană trebuie să o înlocuiești cu alta.

Dar acest lucru nu va funcționa prea mult timp pentru tine. După aceea, tot vei începe să simți că lipsește ceva din viața ta. Să înveți cum să nu mai iubești pe cineva necesită timp și, chiar dacă ai nevoie de cineva care să te ajute să te simți mai bine, acea persoană nu trebuie să fie o nouă cucerire, un nou bărbat care să îi ia locul. În acest moment, ai nevoie de prietenii tăi. Nimeni nu te va putea să te facă să te simți mai bine decât ei!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Să înveți cum să nu mai iubești pe cineva este cu adevărat greu pentru tine.

Ai pus totul în acea relație, iar acum că s-a terminat, te simți trădată și tristă. Dacă vrei să treci peste, e în regulă să fii tristă, chiar dacă asta presupune să te îndopi cu popcorn și să stai ore în șir pe Netflix. Dar, nu subestima puterea pe care o au cei dragi de a te face să te simți mai bine. Sunt în viața ta cu un motiv!

Leu(22 iulie - 22 august)

În relația care tocmai s-a încheiat, ai avut parte de toată adorația pe care ți-o doreai.

Însă, acum când mergi singură prin viață, ai rămas cu un gol care obișnuia să fie umplut cu dragostea lui pentru tine. În momentul de față, ai nevoie de cineva care să-ți amintească cât de greșit gândești. Să accepți că cineva nu te mai iubește este o lovitură uriașă pentru ego-ul tău, iar prietenii și familia sunt singurii care te pot vindeca.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Să uiți de o persoană pe care o iubești e o sarcină istovitoare pentru tine.

Preocuparea ta în dragoste este să fii cea mai bună parteneră pe care un bărbat și-ar pute-o dori. Acum că s-a terminat, nu ai de cine să mai ai grijă și pe cine să mai iubești. Dacă vrei să încetezi să mai ții la el, trebuie să oferi dragostea ta altei persoane. Concentrează-te să faci ceva bun pentru alții până când ești pregătită să iubești din nou. Să-i faci pe ceilalți să se simtă mai bine te face să te simți mai bine.  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îți dorești pe cineva care să poată aduce echilibru în viața ta și să te completeze, așa că atunci când ai de-a face cu o despărțire, ai putea simți că viața ta e cu totul dată peste cap.

Acum este important să găsești din nou acel echilibru și să te întorci la vechiul sine. Ești foarte bună în a-i face fericiți pe ceilalți, dar dacă vrei să încetezi să-l mai iubești, e timpul să devii mai egoistă. Tratează-te cu ceva ce te-ar putea înveseli, apoi fă o curățenie drastică în apartamentul tău și la final meditează asupra iubirii de sine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Să încetezi să mai iubești pe cineva este cu adevărat dificil pentru tine.

Ai petrecut atât de mult timp cu persoana respectivă, iar acum trebuie să renunți la tot ce a însemnat acea relație pentru tine. Pare imposibil de făcut, dar ești mult mai puternică decât crezi. Un lucru care ajută întotdeauna este să îți verși nervii. Da, relația ta s-a terminat, așa că de ce nu ai arde toate fotografiile cu voi și nu ai sparge câteva farfurii? După aceea, gândește-te la ce te-ar putea face să îți revii. De ce ai nevoie acum? De un prieten? De un sărut din partea unui străin? De un pui de somn? Caută în tine răspunsurile!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Această relație a fost cu adevărat importantă pentru tine, deoarece te-a făcut să te simți că evoluezi.

Așadar, acum că s-a terminat, nu ești sigură dacă evoluția ta s-a oprit aici sau dacă doar ești la început de drum. Dacă vrei să încetezi să-l mai iubești, uneori să te îndepărtezi de toate sentimentele și gândurile pe care le ai acum e cea mai bună metodă. Pleacă într-o excursie cu cei mai buni prieteni ai tăi sau pur și simplu îndepărtează-te de realitate pentru câteva ore. Să îi dai o pauză minții te va ajuta să decizi următorul pas.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este în regulă să îți pară rău pentru cum s-au încheiat lucrurile în relația ta, dar nu te învinovăți niciodată pentru asta.

Relația ta a fost o investiție pentru tine, iar acum că s-a terminat, probabil simți că fiecare decizie pe care o iei este una greșită. În acest moment, este important să găsești spirjin în prieteni și familie. Poate că nu știi să te exprimi, dar ei te cunosc mai bine decât oricine altcineva. Ai răbdare cu vindecarea ta și lasă-i pe oameni să se apropie de tine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar dacă inima ți-e frântă, este foarte ușor pentru tine să negi că ești afectată.

Și deși încă îl iubești, ești foarte bună în a te convinge că nu. Probabil că emoțiile tale sunt blocate cumva pentru a stopa suferința. Ceea ce te va vindeca este mai mult timp petrecut de una singură. Exprimă-ți sentimentele prin mijloace creative până începi să te simți din nou întreagă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să fie destul de greu pentru tine să încetezi să-l mai iubești, dar în adâncul inimii tale, te gândești și la cât ești de pregătită să iubești din nou.

Pierderea unei persoane te face să vrei să completezi imediat acel gol. Pentru a înceta să mai ții la el, îmbrățișează fiecare sentiment pe care îl ai acum. Să fii în ton cu ceea ce simți te face incredibil de puternică. Reia legătura cu prieteni vechi, ai mai multă grijă de tine de interiorul și exteriorul tău și fă tot ce ține de tine pentru a te simți iubită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod