Cum să îţi dai seama că ascunde ceva, în funcţie de zodia lui

Când cineva îţi ascunde ceva, consecinţele ar putea să nu se vadă imediat, dar să aibă un efect nociv asupra inimii tale!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Când un nativ din Gemeni ascunde ceva, el are abilitatea de a se transpune într-o altă persoană care nu a greşit cu nimic.

El nu se simte vinovat pentru secretul lui, ceea ce îl ajută să evite detectarea lui. El este, de asemenea, foarte priceput la convingere, iar dacă e confruntat, el ştie cum să te facă să ajungi să crezi că te îngrijorezi degeaba, spunându-ţi că totul e în imaginaţia ta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Când un Rac păstrează un secret faţă de tine, va fi foarte supărat.

Nu vei ştii niciodată ce simte, dar va depune eforturi pentru a nu-şi vărsa nervii pe tine. El va fi mai amabil şi mai simpatic decât de obicei pentru că are remuşcări. În mod normal, acesta ar spune tot, dar când ascunde ceva, el va părea mai reticent când vine vorba de a dezvălui ce se întâmplă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai crede că ar fi evident când un Leu ascunde ceva, dar nu e deloc aşa.

El va deţine atunci şi mai mult controlul decât de obicei, astfel încât să poată manipula focalizarea departe de ceea ce ascunde. Va începe să se implice şi să se intereseze tot mai mult de viaţa ta, pentru a te ţine departe de secretele lui şi pentru a te face să îţi dispară bănuielile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din această zodie e un adevărat maestru atunci când vine vorba de păstratul secretelor sau de ascunsul dovezilor.

El se ocupă de fiecare detaliu care ar putea să te facă să te îndoieşti de el, aşa că nu prea ai cum să găseşti indicii cu privire la ce ascunde. Această abilitatea a se datorează naturii sale meticuloase şi analitice.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă o Balanţă ascunde ceva de tine, va fi mai evaziv decât de obicei.

Nu îi place confruntarea, deci dacă crezi că încearcă să păstreze un secret faţă de tine, întreabă-l direct despre asta. Probabil va avea o reacţie ieşită din comun dacă e adevărat. Dar, ai grijă, dacă nu gestionezi bine situaţia, ai putea să îţi deteriorezi relaţia. Dar dacă ascunde ceva foarte important, aceasta oricum va fi sortită eşecului.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii urăsc minciuna şi mincinoşii, aşa că dacă va ascunde ceva de tine, va fi ceva total neimportant.

Dacă acest nativ pare deprimat sau se enervează din cele mai mici lucruri, atunci ar trebui să ştii că se întâmplă ceva. Cel mai probabil, el nu va putea să trăiască cu el însuşi aşa şi îţi va mărturisi adevărul până la urmă. Cu toate că e o persoană foarte cinstită, el va ţine unele lucruri doar pentru el pentru că e o persoană foarte discretă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când un Săgetător ascunde ceva de tine, el va fi neglijent.

El nu va fi deloc atent la detalii, dar probabil se va implica într-o activitate care să îl facă să uite că ascunde ceva. Când te confrunţi cu el, el va mărturisi totul ca şi cum nu ar fi mare lucru şi se aşteaptă la o reacţie calmă din partea ta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă iubitul tău din Capricorn ascunde ceva de tine, va avea mai multă grijă de tine decât ai tu.

El urăşte minciuna şi ia foarte în serios încrederea, dar dacă ascunde ceva, el are un motiv serios pentru a face acest lucru. Dacă are un secret, el va avea grjă de tine şi va împiedica să fii rănită, compensând într-un fel alegerea sa.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă un Vărsător ascunde ceva de tine, atunci va evita orice scenă romantică sau alintări, lucruri pe care le adoră de obicei.

Probabil secretele pe care le păstrează au legătură cu sentimentele lor sau cu un defect de caracter, dar niciodată nu vei cunoaşte în întregime această persoană.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din Peşti vrea să îşi facă iubita fericită şi e îngrozit de faptul că ar putea face ceva care să ducă la despărţire.

Dacă el vrea să ţină un secret, atunci va fi mai afectuos şi mai romantic decât este de obicei. Aşteaptă-te la răsfăţ, gesturi tandre sau cadouri pe care le-a creat special pentru tine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă iubitul tău din această zodie ascunde lucruri de tine, va încerca să îţi distragă atenţia pentru a nu îi pune prea multe întrebări sau de a bănui că se întâmplă ceva.

Deşi viaţa sa e deja plină de activiţăţi, acestea vor creşte şi probabil te va include în cele mai multe dintre ele. El te poate provoca la un joc de tenis sau de şah sau să planifice o escapadă pe weekend pe care ţi-o doreai de multă vreme. Cu toate acestea, dacă este încolţit, el va fi agitat şi va face lucruri mai puţin periculoase.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă Taurul ascunde ceva de tine, probabil îţi va transfera ţie toate sentimentele lui de vinovăţie şi te va acuza pe tine că îl minţi cu ceva.

Deşi ştie că el este cel care a greşit, ţi-a repetat de atât de multe ori că tu eşti vinovată încât va începe chiar el să creadă acest lucru.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sdad pe 7 Iun 2017, 21:46
    rahat

    Nu va mai drogati

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod