Cum să îţi dai seama că e complet sincer cu tine, în funcţie de zodia lui

Vulnerabilitatea este un lucru minunat, iar atunci când partenerul tău se deschide în faţa ta, atunci legătura dintre voi se va suda şi mai mult!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Unora le vine foarte greu să spună ce îi deranjează.

Îţi vei da seama de încrederea pe care o are Berbecul atunci când te lasă să ştii când ceva îl deranjează. În mare parte a timpului, bărbaţii se simt presaţi să se comporta ca şi când totul e bine, iar admiterea faptul că sunt supăraţi sau răniţi i-ar face să pară slabi. Dar, Berbecul demonstrează cât de mult înseamnă relaţia voastră când el e complet sincer cu privire la ceea ce se întâmplă cu adevărat cu el.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Atunci când partenerul tău din Taur vorbeşte cu tine despre ceva important pentru el sau când se află într-o poziţie vulnerabilă, cum ar fi după sex, demonstrează cât de mult te iubeşre şi cât de mult îi pasă de părerea ta asupra unui subiect.

Este uşor să purtaţi o conversaţie atunci când vă aflaţi la restaurant, dar devine mai complicat atunci când vă aflaţi acasă la părinţii lui sau după o partidă de amor, când apărarea lui e la pământ.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ştii că partenerul tău din Gemeni se deschide în faţa ta atunci când nu numai că îţi spune adevărul atunci când îi pui întrebări importante, dar şi când este interesat cu adevărat de viaţa ta şi de trecutul tău.

El nu vrea ca voi doi să vă cunoaşteţi unul pe celălalt superficial, vrea o conexiune profundă şi cât mai cinstită.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ştii că e vulnerabil atunci când împărtăşeşte cu tine nu numai lucrurile bune, ci şi pe cele rele.

Există momente când subliniem doar aspectele pozitive ale vieţii noastre, ca şi cum împărtăşirea celor negative îi va pune pe ceilalţi pe fugă. Dar, singura modalitate de a cunoaşte pe cineva este de a-i cunoaşte greşelile şi lucrurile mai plăcute. Poate fi periculos să recunoşti lucrurile teribile pe care le-ai făcut sau defectele pe care le ai, dar dacă Racul va proceda aşa, are şansa de a rămâne în continuare lângă el.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când oamenii privesc un Leu, ei văd un lider sau o persoană cu o personalitate carismatică.

Dar, dedesupt este o persoană nesigură care are o mulţime de îndoieli. Ştii că partenerul tău din această zodie este sincer cu tine atunci când îşi dă masca jos şi îţi permite să îi vezi latura liniştită şi sensibilă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu este uşor pentru un bărbat din Fecioară să fie vulnerabil, aşa că ar putea să fie foarte discret şi absent un timp îndelungat.

Dacă acţionează nervos, acesta este un semn puternic că e complet sincer. S-ar putea chiar să sfârşească ştergându-şi lacrimile sau să-şi mişte piciorul enervant.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Partenerul tău din Balanţă îţi cere sfatul sau părerea cu privire la chestiuni importante?

Aceste lucru nu pare să fie semn de vulnerabilitate, dar este. El îţi va spune că nu are toate răspunsurile şi că nu ştie totul, ceea ce, evident, ştii deja. Dar e nevoie să recunoască el însuşi cu voce tare.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă partenerul tău din Scorpion este dispus să vorbească cu tine despre o relaţie anterioară şi să-şi asume responsabilitatea pentru despărţire, atunci înseamnă că e complet sincer.

El ia relaţiile foarte în serios şi nu îi e uşor să vorbească despre orice eşec. El e deschis cu tine pentru că nu vrea să repete aceleaşi greşeli.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În mod normal, Săgetătorul este plin de umor şi optimist, aşa că atunci când lasă garda jos şi îşi împărtăşeşte grijile şi îndoielile, el este extrem de vulnerabil.

Primul său instinct, când simte că tavanul se va prăbuşi, este să fugă. Faptul că el nu doar stă, ci te lasă să afli ce îl macină, arată că e curajos din punct de vedere emoţional.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Un bărbat Capricorn este, în general, rezervat, disciplinat şi necomunicativ atunci când nu e vorba de munca sa.

Dacă împărtăşeşte un secret din trecutul său, el îţi arată că se simte în singuranţă şi confortabil cu tine. El vrea ca tu să-i vezi adevărata faţa şi împărtăşeşte cu tine experienţele care l-au făcut să devină omul de astăzi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul tinde să se simtă mult mai confortabil cu lucrurile raţionale, decât cu cele emoţionale.

Dacă este alături de tine atunci când ai o zi proastă, atunci el e complet sincer şi vulnerabil. El crede că sentimentele sunt înfricoşătoare şi, cu toate acestea, el are grijă de tine şi e acolo când ai nevoie de el.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Când îţi spune despre lucrurile pe care le-a creat fiind inspirat de tine sau care îi amintesc de tine, atunci partenerul tău din Peşti este incredibil de deschis şi sincer.

El este rănit de multe ori pentru că nu e deloc egoist, iar oamenii profită de el. El preferă să se retragă în lumea lui fantezistă, decât să fie rănit din nou, dar tu însemni mai mult decât aceste măsuri de protecţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod