Cum să treci mai uşor peste o despărţire, în funcţie de zodia ta

Dacă unele zodii se eliberează prin plâns, altele îşi cumpără un bilet de avion doar dus într-un loc pe care nu l-au mai vizitat niciodată sau merg la shopping. Află cum să treci mai uşor peste o despărţire, în funcţie de semnul tău zodiacal.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

O despărţire nu va fi completă pentru tine fără să-ţi oferi şansa de a-ţi distruge fostul iubit în faţa prietenilor tăi şi ai lui.

Fie îi laşi comentarii răutăcioase pe Instagram, fie îl ştergi complet din lista de prieteni, cert este că cei din jur trebuie să vadă că iei atitudine. De asemenea, nu e exlus să te împaci cu el chiar a doua zi, cu toţii am trecut prin asta măcar o dată în viaţă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

După despărţire, ai tendinţa de a-ţi cheltui tot salariu pe un nou iPhone, pe o geantă de lux sau pe cele mai fiţoase restaurante din oraş.

Există momente când te răsfeţi la maximum, iar acesta este unul dintre ele. Cu toate acestea, e posibil să regreţi mai târziu. De asemenea, îţi tot repeţi în minte că fostul tău iubit va regreta ceea ce ţi-a făcut, asta în timp ce te axezi pe shopping.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

De ce să îţi faci griji de fostul iubit, când te poţi bucura din plin de viaţă?

Petrece-ţi nopţile în club alături de cei mai buni prieteni ai tăi şi, cel mai probabil, te vei trezi a doua zi dimineaţa în pat cu un străin. Trebuie să mergi mai departe şi să realizezi că nu merită să suferi din cauza lui.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

După despărţire ar trebui să te concentrezi asupra ta.

Poţi să faci curăţenie în casă, să găteşti ceva gustos, să ieşi cu prietenii, să mergi la petreceri şi să îţi înnoieşti garderoba sau look-ul. Ai nevoie de o perioadă în care să revii la tine şi să te conectezi cu tine la nivel spiritual.

Leu(22 iulie - 22 august)

Tu nu vei permite ca o despărţire să îţi încetinească ritmul.

Aceasta poate fi imboldul de care ai nevoie pentru a te stimula şi mai mult. Poţi scrie pe blog, poţi înregistra un vlog, poţi posta diverse lucruri pe Instagram despre dragostea în sine, orice care să arate cum ai ieşit tu câştigător din toată treaba asta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Decât să stai să plângi după fostul iubit, mai bine ai putea să îţi treci sarcini noi pe lista ta zilnică.

Înainte de masa de prânz duci gunoiul, apoi îi reaminteşti mamei să-ţi hrănească câinile şi încerci tot felul de aplicaţii de planificare. Când cineva întreabă dacă încă te mai gândeşti la fostul iubit, îi poţi răspunde că ai un program atât de încărcat încât nici nu ai timp de aşa ceva.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Încearcă să înţelegi ce fel de persoană ar putea să se despartă de tine.

Cu siguranţă face o mare greşeală. Deci, acum mai mult decât oricând, începe flirtul cu toţi bărbaţii din jur care te atrag şi care sunt disponibili şi vezi câţi te refuză. Renunţă la flirtul cu fostul iubit ca mai apoi să îl blochezi din răzbunare, această tehnică nu te va ajuta la nimic!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu veţi rămâne prieteni, vă veţi bloca pe reţelele de socializare şi vei şterge toate fotografiile cu el din telefonul tău.

Trebuie cu orice preţ să scapi de amintirea lui. Brusc vei uita că a existat vreodată şi faci tot posibilul să nu mai revină în viaţa ta. Nu ar fi exclus să îţi creezi un cont fals de Instagram pentru a-l urmări, însă doar pentru a afla ce mai e nou în viaţa lui şi nicidecum de împăcare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În cele din urmă vei avea libertate şi îţi rezervi imediat un bilet de avion.

De ce să stai supărată când te poţi folosi de acest moment pentru a călători unde vrei tu în lume? Ştii foarte bine că nu poţi fi îmblânzită. Mai mult decât atât, îi mulţumeşti fostului iubit pentru că ţi-a făcut o favoare atunci când s-a despărţit de tine, pentru că acum eşti liberă să îţi trăieşti viaţa pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Despărţirile sunt frecvente, este normal ca la un moment dat în viaţă să îţi pierzi energia şi să nu mai vrei să încerci să salvezi ceva.

Tu foloseşti acest timp pentru a fi mai productivă la locul de muncă, aşa că eşti prea ocupată să preiei apelurile telefonice şi să îţi duci sarcinile la bun sfârşit. Îţi pui creierul la treabă şi te dedici unui scop.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu îţi place să dramatizezi lucrurile. Despărţirea de cineva nu înseamnă sfârşitul lumii.

Tu alegi să rămâi prietenă cu fostul tău decât să te lupţi cu el o bună perioadă de timp. Păstrezi o relaţie amicală şi eşti acolo pentru a-i oferi sprijin moral dacă are nevoie. Chiar vei fi capabilă să îi oferi sfaturi privitoare la o eventuală nouă relaţie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

După despărţire, tu trebuie să te concentrezi asupra lucrurilor importante şi să faci tot ce poţi pentru a-ţi uşura durerea.

Acest lucru înseamnă că eşti pusă pe distracţie, trimiţi mesaje şi te întâlneşti cu toţi prietenii tăi şi ai o viaţă socială foarte activă. Te simţi mult mai bine astfel, nu?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod