Cum să treci peste o decepţie amoroasă, în funcţie de zodia ta

Poate fi util să afli modul prin care poţi depăşi un astfel de moment şi, de asemenea, să descoperi cum i-ai putea ajuta pe alţii care trec prin asta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul va începe să facă lucruri pe care nu putea atunci când era implicat într-o relaţie.

Poate la acel moment le-a considerat riscante sau prea copilăreşti, dar acum se va bucura la maximum de ele. Poate fi vorba despre orice, el se comportă ca un copil căruia i-a fost interzis mult timp ceva. Când avea un partener, el şi-a păstrat viciile sub control, dar acum profită din plin de libertate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul trece peste o despărţire prin contactarea tuturor oamenilor sau a foştilor parteneri cu care a pierdut legătura în timp ce era implicat în relaţie.

Se foloseşte de alte persoane pentru a-şi ameliora durerea. Nu e corect să le dea speranţe altora doar pentru a găsi el confortul de care are nevoie, dar în acele momente e mult prea sensibil ca să îşi dea seama.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativii din această zodie se pun pe petrecere şi încearcă să se îmbete cât mai des posibil.

Vor să îşi împărtăşească sentimentele şi gândurile, dar au nevoie întâi să îşi facă puţin curaj. Ei cred că fără puţin ajutor nu există vindecare. În plus, când devin prea sensibili sau se destăinuie mai mult decât trebuie, ei pot da vina pe faptul că au fost conduşi de alcool, nu de inima zdrobită.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul va vorbi despre sentimentele sale cu aproape oricine îl va asculta.

Poate merge la un terapeut sau la o persoană religioasă în care se încrede, va vorbi cu prietenii şi rudele sale. El va concentra totul în discuţii şi va gîsi cel mai bun mod prin care îşi poate exprima emoţiile, bazându-se pe compasiunea şi empatia celorlalţi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul îşi va schimba garderoba şi va arunca tot mai multe haine vechi.

Să arăţi bine e foarte important pentru acest nativ, mai ales pentru că se gândeşte că fostul partener va tânji după el din această cauză. Nu vrea să îşi amintească de fostul sau fosta, aşa că va scăpa de toate lucrurile pe care i le-a dăruit sau i le-a împrumutat. Începe o nouă etapă în viaţa sa şi trebuie să arate spectaculos şi irezistibil.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara va face tot ce poate pentru a scăpa de gândirea negativistă şi refuză să privească în urmă.

Ea ştie că a făcut tot ce trebuie pentru relaţia sa, iar dacă aceasta nu a funcţionat, nu a fost vina ei. Aşa că o lasă în spate şi încearcă să facă o mişcare pozitivă. Ea ştie că dacă se gândeşte la ce ar fi făcut greşit sau la ce ceea ce ar fi putut să facă diferit, se va autodistruge şi va ajunge să se dispreţuiască.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa va încerca să iasă tot mai mult şi să socializeze.

Problema este că indiferent ce ar face sau unde ar fi, ea se gândeşte la fostul sau fosta. Când nimeni nu se uită la ea, ea îşi va căuta fostul partener cu privirea şi va scana mulţimea pentru a vedea dacă se află acolo. Vrea în acelaşi timp şi să îl vadă, şi să nu.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Din moment ce e practic imposibil pentru un Scorpion să ierte şi să uite, poţi să pariezi că va avea un comportament răzbunător după o despărţire.

Cu siguranţă va fi foarte activ pe reţelele de socializare şi va încerca cât de mult posibil să se laude cu ce face. Intenţia este de a-şi face fostul partener să fie invidios, să aibă regrete sau chiar să îl facă să vină unde este el. Nu vrea să fie vizibil că îşi doreşte acest lucru, dar vrea să păstreze o legătură indirectă cu acesta.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul îşi va continua viaţa, va călători în locuri noi pe care nu le-a vizitat alături de fostul partener, astfel încât să nu există amintiri care să îl facă să sufere.

El nu a fost niciodată statornic, aşa că îi va fi uşor să se adapteze într-un nou context care să nu aibă nicio legătură cu relaţia din care tocmai a ieşit. Schimbarea mediului îi va face bine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul va începe să meargă la sala de sport în mod regulat.

După ce a trecut printr-o despărţire şi a suferit, s-a refugiat în mâncare şi băutură şi a pus câteva kilograme în plus. Acum se simte mizerabil şi e hotărât să facă tot ce trebuie pentru a-şi recăpăta stima de sine. Planul său secret e acela de a se epuiza astfel încât să adoarmă de îndată ce ajunge acasă, fără să mai aibă ocazia de a se gândi la relaţia anterioară.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

El îşi doreşte tot ce e mai bun pentru fostul sau fosta sa şi va încerca să îşi canalizeze energia pe cazuri umanitare, fără să se concentreze pe suferinţa sa.

Când lucrează la un proiect sau are planuri, el nu va mai avea timp de regrete sau de amintiri dureroase. O altă tehnică de a trece peste mai uşor este de a se înconjura de oameni noi care îl stimulează, astfel putându-se vindeca mai repede.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Îşi pune durerea în muncă şi o foloseşte ca un impuls pentru a crea ceva bun.

Poate că nu e confortabil pentru el, dar decepţia amoroasă prin care trece este muza lui. Astfel îşi canalizează toate sentimentele în opere de artă sau proiecte de suflet. Se simte recunoscător pentru situaţia prin care trece, convins fiind că din această despărţire va scoate lucruri cu adevărat preţioase.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod