Cum se ceartă zodiile

Descoperă semnele de avertizare care anunţă încotro se va îndrepta disputa cu partenerul tău!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul te loveşte sub centură şi este setat să te pună la pământ.

Nu există cale de mijloc în cazul lui şi nu poţi ajunge la pace cu el. Dacă partenerul tău este născut în zodia Berbecului, vei fi doborât verbal, chiar dacă ai dreptate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul nu vrea să se certe.

El îşi doreşte ca poveste de dragoste pe care o trăieşte să fie plină de pace,dar, din păcate, acest lucru nu se poate întâmpla mereu. Atunci când decide să se confrunte cu partenerul său, Taurul insultă, e nedrept şi încalcă orice regulă care a fost vreodată stabilită în relaţie.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii nu câştigă niciodată.

Într-o ceartă sau o luptă cu aceştia, tot ce vei simţi este că nici măcar nu încearcă să câştige. Asta pentru că ei te vor ignora total. Nu le pasă de câştig, ei nu vor decât să termini cât mai repede ce ai de spus şi să pui punct confruntării.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul nu se ceartă, ci se vaită.

Deci, dacă te afli într-o confruntare cu partenerul tău din această zodie, trebuie să înţelegi un singur lucru: va câştiga. Tu te vei da bătut pentru că, probabil, pur şi simplu nu vei putea face faţa valului de negativism şi plânsete.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă Leul ar putea face un pas în spate pentru a se uita la prestaţia lui atunci când se ceartă cu partenerul său, cu siguranţă ar fi mândru de el şi chiar ar vrea să facă mai mult de atât. El se alimentează singur. 

Aşadar, data viitoare când te cerţi cu un Leu, fă-l să creadă că e prea bun pentru o astfel de discuţie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Practic, nu există viaţă fără ceartă cu o Fecioară.

Deci, dacă ai un partener născut sub acest semn, pregăteşte-te pentru război 24 de ore din 24. Să nu mai vorbim de faptul că ea se bucură enorm de confruntare, iar o ceartă îi va face ziua mai bună, într-adevăr!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Probabil te întrebi de ce partenerul tău din această zodie refuză să se certe sau de ce pare întotdeauna că se retrage.

El nu se retrage, tot ceea ce face este să-şi păstreze abilităţile pentru confruntarea finală. Comportamentul său este pasiv-agresiv şi, deşi nu se luptă, el te va învinge.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Crezi sau nu, Scorpionul urăşte să se certe.

Agresivitatea şi nevoia lui de suferinţă se rezumă mai mult la surpriză. Cearta cu acest nativ nu este o situaţie deloc controlată şi, de regulă, acumulează frustrări şi acţionează răzbunător.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ciuda brutalităţii sale, Săgetătorul nu vrea să se certe cu adevărat cu partenerul său.

De ce? Pentru că ştie că dacă spune tot ce îi trece prin cap, atunci va fi sfârşitul relaţiei. E conştient că e foarte priceput la vorbe şi alege să tacă în timpul unei dispute.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cearta cu acest nativ este foarte dificilă, pentru că el este extrem de inteligent.

Atunci când are lor, trebuie să suporţi insulte, minciuni şi cuvinte grele. S-ar putea ca ele să nu însemne nimic, dar Capricornul alege să continue pe măsură ce vede că reuşeşte să te rănească atât de bine.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cearta cu un Vărsător decurge aşa: spune tot ceea ce are în minte, dar e blând şi destul de moale.

Apoi, după ce partenerul său aude toate prostiile sale, nu poate trage decât concluzia că este foarte slab în argumente. Aici se încheie totul!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Cu acest nativ, cearta este un spectacol de teatru pasiv-agresiv.

Îi place să facă pe martirul, aşa că cel de lângă el nu va reuşi să îşi susţină niciodată punctul de vedere până la final. Îl va face să îşi piardă minţile!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod