Cum trebuie să fie iubitul perfect, în funcţie de zodia ta

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Când vine vorba de a-ţi întâlni sufletul pereche, nu vei fi mulţumită până când nu găseşti pe cineva care să te provoace.

Mai simplu, tu ai nevoie de cineva care să fie mai mult agresiv decât pasiv şi care nu se teme să îţi spună lucruri pe care nu doreşti să le auzi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai nevoie lângă tine de o persoană care să te facă să fii mai bună.

Îţi trebuie un partener care să nu te accepte atunci când te porţi mizerabil, ci care să te împingă să transformi ziua în una incredibilă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Pentru că în mintea ta sunt în mod constant un milion de idei şi planuri, ai nevoie de cineva care te va ajuta să îţi concentrezi energia în ceva productiv în viaţă.

O astfel de persoană te va aduce cu picioarele pe pământ, astfel vă puteţi dezvolta şi construi multe lucruri împreună.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai nevoie de o persoană care ştie să te asculte şi care e dispus să o facă fără să te judece.

O astfel de persoană trebuie să aibă compasiune şi să fie capabilă să te ajute să găseşti răspunsurile pe care le cauţi. Nu ai nevoie doar de vorbe spuse în vânt, ci de soluţii reale din partea partenerului de viaţă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai nevoie de un suflet  care înţelege că faţa pe care o afişezi în public nu e neapărat cea adevărată.

Da, îţi place să fii în centrul atenţiei şi vrei să te menţii constant la un standard înalt, dar în particular, îţi place să-ţi laşi masca să alunece şi să îţi dezvăluie adevăratul sine celui cu care ai o legătură intimă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cel mai bun partener pentru tine este cineva care te poate ajuta să te accepţi, pentru că eşti super autocritică.

Ca atare, spre deosebire de alte zodii, nu ai nevoie de cineva care să te împinfă constant de la spate pentru a te îmbunătăţi. Ai nevoie de cineva care te acceptă şi care te iubeşte pentru cine eşti.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai nevoie de un partener care îţi poate arăta cât e de bine să ieşi din când în când din lumina reflectoarelor.

Eşti obişnuită să fii în permanenţă în jurul oamenilor şi să fii în centrul atenţiei. Partenerul ideal este cel care îţi va da din când în când spaţiu pentru a-ţi arăta că poţi supravieţui singură cu gândurile tale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Cea mai valoroasă caracteristică pe care trebuie să o aducă partenerul tău în relaţie este încrederea.

În trecut, ai dezvoltat o teamă de a fi cu adevărat apropiată de oameni din cauza faptului că ţi-a fost trădată încrederea. Iubitul perfect trebuie să fie capabil să te simţi confortabil şi să te poţi deschide din nou.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai nevoie de un partener care să iubească schimbarea şi entuziasmul.

Te-ai plictisi de moarte de cineva care ar prefera să stea în casă în fiecare seară şi care nu are o afinitate pentru călătorie. Alesul inimii trebuie să iubească aventura şi de multe ori chiar să te surprindă cu natura lui spontană.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai nevoie de un partener care vede entuziasmul din interiorul tău.

Persoana potrivită te va ajuta să te relaxezi şi să îţi condimentezi puţin viaţa. Acest bărbat te va ajuta să explorezi şi să descoperi tot mai multe lucruri legate de tine, lucruri la care nici nu ai visat vreodată.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Partenerul tău va trebui să fie unul care îţi susţine chiar şi cele mai nebuneşti şi iraţionale idei.

Eşti înconjurată de mulţi oameni, la serviciu şi în viaţa personală, care se îndoiesc de tine. Iubitul ideal va fi mereu acolo pentru tine cu un cuvânt de susţinere.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ai nevoie de un partener optimist care să te umple de sentimente calde şi duioase.

Acest lucru te va ajuta să adopţi o atitudine mai pozitivă decât până atunci şi care îţi va permite să te dezlănţui cu latura ta creativă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod