De ce ţi-e cel mai mult frică, în funcţie de zodia ta

Ce te sperie cel mai mult? Cu toţii ne temem de ceva în viaţă, trebuie doar să avem puterea să recunoaştem!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ţie îţi e frică să nu-ţi pierzi prietenii.

Ştii că, indiferent cât de grea şi stresantă poate fi viaţa, poţi conta pe prietenii tăi, aşa că încerci pe cât posibil să îi păstrezi cât mai aproape de tine. Chiar dacă nu vorbeşti cu ei în fiecare zi, încă faci un efort serios de a menţine legătura. Tu eşti o persoană impulsivă şi nesăbuită uneori, iar asta înseamnă că nu faci întotdeauna ceea ce trebuie, chiar dacă inima îţi spune altceva. Dacă se întâmplă să îţi pierzi un prieten, cel mai probabil este din cauza acelor momente de iresponsabilitate.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Tu eşti îngrozită de instabilitate, fie ea financiară, familială sau amoroasă.

Ori de câte ori te dedici total, o faci crezând că va dura pentru totdeauna. Deci, în timp de oamenii te-ar putea privi drept egoistă şi obsedată de control, tu ţii lucrurile pe care le iubeşti foarte aproape de inima ta pentru că ai fi distrusă dacă le-ai pierde. În dragoste, acest lucru te face să fii extrem de precaută. Gândul la instabilitate în orice sector al vieţii tale te îngrozeşte. Ai o inimă mare şi multe planuri pentru viitor, aşa că vrei să ştii de pe acum dacă e nevoie să îţi faci griji. Ştii mai bine decât oricine că aceste lucruri se pot întâmpla, de aceea întotdeauna munceşti din greu pentru a obţine ceea ce îţi doreşti şi pentru a crea relaţii de durată.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu eşti foarte speriată de angajamente.

Eşti conştientă de faptul că nu eşti prea bună în luarea deciziilor, de aceea obişnuieşti să te bazezi pe ceilalţi pentru sfaturi şi să păstrezi lucrurile ocazionale ori de câte ori e posibil. Fie că este vorba despre dragoste, carieră sau bani, nu te poţi hotărî să alegi ceva. Ceea ce te sperie cel mai mult legat de angajament este posibilitatea foarte realistă de a-ţi schimba opţiunile imediat după ce ai luat o decizie. Zodia ta este într-o permanentă căutare de nevoi conflictuale, ceea ce îţi afectează în mod negativ sentimentele.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ţie îţi e frică de necunoscut.

Îţi place să ţii aproape tot ce e important pentru tine. Te simţi confortabil cu tot ce e familiar, indiferent ce presupune acest lucru. Dar nu te temi doar de necunoscutul fizic, ci şi de cel emoţional. Îţi protejezi foarte atent inima şi aproape că nu îţi asumi niciodată riscuri, fie în relaţiie, fie în viaţă. Eşti fericită cu cine eşti şi unde eşti, dar această frică de necunoscut nu face altceva decât să te împiedice să fii persoana pe care ţi-o doreşti.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ţie îţi e frică să te pierzi pe tine, să pierzi acea identitate care te face să fii Leu.

Nu există nicio îndoială că ai foarte mare încredere în tine şi că te foloseşti de asta pentru a avansa în viaţă, indiferent de provocările care ţi se pregătesc. Dar, există puţină îndoială în mintea ta care te face să te opreşti din când în când. Vrei să arăţi lumii că eşti de neclintit, astfel încât să nu mai simţi această teamă niciodată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ţie îţi e frică de imperfecţiune, atât în ceea ce te priveşte, cât şi în general.

Petreci atât de mult timp concentrându-te pe detaliile din viaţa ta, îmcât dacă ceva nu iese cum îţi doreşti, te simţi complet pierdută. Ai nevoie în permanenţă de organizare şi de disciplină în viaţa ta. În timp ce unii ar putea să se plângă că nu eşti altceva decât o perfecţionistă, ţie îţi place să fii catalogată aşa. Să îţi planifici totul, să ai un telefon plin de mementouri şi notiţe te menţine în formă. Când viaţa ta devine haotică, ştii că poţi să cedezi sub presiune.  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pe tine te îngrozeşte singurătatea.

Nu te deranjează să fii singură din când în când, cu toţii avem nevoie de asta, dar gândul de a fi singură total te sperie la maximum. Chiar ai nevoie de acel echilibru între timpul de una singură şi timpul social ca să te simţi bine cu tine. Îţi place să rămâi conectată cu anumite persoane online sau direct şi faci acest lucru nu din dorinţă neapărat, ci din necesitate. Teama de a nu avea prieteni sau parteneri amoroşi te ţine mereu în suspans. Atunci când găseşti pasiune şi sprijin în oameni, te simţi fericită şi împlinită.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tu eşti foarte speriată de intimitate.

Ai tendinţa de a-ţi bloca sentimentele şi de a fi în gardă permanent pentru că vrei să te asiguri că persoanele cu care ai de-a face merită să facă parte din viaţa ta şi o vor face pentru totdeauna. Nu înseamnă că îţi propui să nu oferi iubire, ci e o necesitate pentru tine. Te sperie gândul de a te deschide şi de a-ţi arăta vulnerabilităţile. Cu siguranţă ai încercat înainte şi te-ai ales cu inima zdrobită şi cu pierderea încrederii. Deci, în loc să te pui din nou în această poziţie, tu te închizi în tine. Nu ai nicio problemă în a-ţi face prieteni sau în a te implica într-o relaţie, dar când lucrurile încep să devină serioase, trebuie să te asiguri că acea persoană nu te va răni din nou.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ţie îţi e frică să nu devii captivă, fizic şi emoţional.

Orice sentiment de restricţie care nu te lasă să respiri, să te mişti sau gândeşti te sperie. Trebuie să fii capabilă să vezi orizonul şi să ştii că nimic nu te poate reţine sau lega. Acest lucru poate îngreuna clădirea relaţiilor serioase, dar îţi place să îţi asumi riscuri oricum. Pentru a lupta împotriva acestei frici, ai nevoie de şi multă libertate. Mereu vei milita pentru o minte şi un suflet deschis şi liber. De asemenea, ai nevoie de spaţiu pentru a aevolua, nu doar fizic, ci şi mental şi emoţional. Viaţa pentru tine e o oportunitate de a avansa, aşa că eşti mereu în căutare de aventură. Fiind mereu în continuă mişcare te ajută să scapi de temeri.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ţie îţi este frică de eşec.

Nu poate spune nimeni că nu încerci să faci tot ce poţi, pentru că o faci negreşit de fiecare dacă când începi ceva. Se poate spune chiar că eşti dependentă de succes. Poate că de vină e adrenalina pe care o simţi sau poate că îţi place satisfacţia lucrului bine făcut, dar simţi nevoia de a reuşi zilnic. Ţi-e teamă de eşec, dar încrederea şi determinarea cu care faci totul te ajută să ţii această frică la distanţă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pe tine te sperie regulile.

Se vede cu ochiul liber că eşti rebelă, că faci tot ceea ce vrei, dar acţionezi aşa de frica regulilor impuse de societate. Dacă ţi se oferă opţiunea de a alege între a face ceea ce fac ceilalţi sau să mergi pe propriul drum, cu siguranţă o alegi pe cea din urmă. Pe lângă conformare, eşti îngrozită de pierderea identităţii într-un grup. Dacă oamenii nu văr copacii din pădure în mod individual, atunci nu vrei să ai nimic de-a face cu ei. Ai nevoie de liberatate şi de originalitate pentru a supravieţui şi vei merge până în pânzele albe pentru a le obţine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Pe tine te îngrozeşte responsabilitatea.

Îţi place să fii matură şi să ai răspunderi, dar şi să aibă cineva grijă de tine. Nu înseamnă că eşti leneşă sau copilăroasă, dar gândul de a avea pe cineva care se ocupă de probleme te atrage mai mult. Tu eşti foarte înţeleaptă uneori, fiind capabilă să dai sfaturi uimitoare, dar îţi este destul de greu să ţii sub control lucrurile de zi cu zi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod