Iubire

De ce trebuie să iubeşti un nativ din Peşti

Nativul din Peşti este foarte atent la nevoile celuilalt şi ştie să ţină aproape persoana iubită.

Alături de nativul din Peşti trăieşti clipe magice

Scest nativ este capabil de cele mai profunde sentimente, este extrem de atent la nevoile celui de lângă el şi ştie să te facă să te simţi bine în compania lui. Nimic nu se poate compara cu ieşirile alături de el sau chiar şi serile în care nu aveţi nimic de făcut. Este un talent înnăscut, iar spontaneitatea lui spulberă orice urmă de plictiseală.

Acest nativ are suflet bun

Cu toţii cunoaştem măcar un nativ din această zodie şi ştim cât de miloşi şi sensibili sunt. Sar ori de câte ori e nevoie în ajutor, indiferent despre cine sau ce este vorba.
Tot ce are simte nevoia să împartă şi nu se poate bucura pe deplin de reuşitele lui dacă nu împărtăşete bucuria cu cineva. Se uită cu regret la cei care trec prin necaz, însă nu stă cu mâinile în sân niciodată!

Peştii dau dovadă de loialitate

Dacă ai un partener din zodia Peşti, atunci poţi sta liniştite cu privire la respectul pe care ţi-l va purta. Nu se pune problema de infidelitate, pentru că intuiţia îi va spune întotdeauna să rămână fidel persoanei pe care a ales-o să facă parte din viaţa lui.
Ca şi prieten, acesta nu te va trăda niciodată pentru a-şi urmări propriile interese, ci va pune relaţia voastră înainte de toate.

Cu Peştii poţi purta cele mai inteligente discuţii

Acest nativ este foarte deştept, îi place mereu să înveţe ceva nou şi să fie la curent cu tot ce se întâmplă în jurul lui. Faptul că este bine pregătit în orice domeniu îl ajută să poată purta discuţii cu oricine, despre orice. Şi datorită acestui lucru, Peştii sunt companii atât de plăcute, pentru că ştiu şi pot să îţi menţină vie atenţia.


Orice nativ, fie el bărbat sau femeie, este foarte cuceritor şi elegant

Peştii sunt persoane care au grijă de felul în care arată, iar acest lucru îi ajută să fie extrem de şarmanţi. Cuceresc repede pe oricine prin eleganţa lor, dar şi prin stilul sexy prin care poate purta o discuţie. Nici gesturile lui nu trebuie lăsate uitării, ele fiind dintre cele mai senzuale pe care le-ai putea întâlni.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod