Explorarea lumii

De ce zodia Săgetător este cea mai bună?

Săgetătorii sunt persoane aventuroase şi vesele, iar optimismul lor îi inspiră pe mulţi din jurul lor!

Zodia Săgetător este mereu în toane bune şi emană energie pozitivă


Aceşti nativi se remarcă prin optimism, indiferent de greutăţile pe care le întâmpină de-a lungul vieţii. Sunt firi vesele, privesc mereu partea plină a paharului şi învaţă din neplăcerile şi tragediile din jur fără să se lase doborâţi de ele. E o plăcere să stai lângă ei şi te fac să zâmbeşti chiar dacă nu eşti într-o stare prea bună!

Săgetătorului îi place să exploreze lumea şi să cunoască mereu lucuri şi locuri noi


Săgetătorul este însetat de cultură, de nou şi de autocunoaştere. El caută în permanenţă să evolueze şi să descopere cât mai mult din această lume.
Iubeşte călătoriile şi se bucură de ele atât însoţit, dar şi singur. Evoluţia lui se datorează  faptului că nu se mulţumeşte cu puţin şi luptă pentru a se perfecţiona întreaga lui viaţă.

Un Săgetător nu te va minţi niciodată


Acest nativ este extrem de sincer, aşa că te poţi baza pe el oricând. Dacă ai nevoie de un sfat sau de o părere adevărată, el este persoana potrivită pe care să o întrebi. Chiar dacă stilul lui direct poate răni de multe ori, el nu renunţă la a le deschide ochii celor din jur şi ştie să îşi asume riscuri.
Preferă să piardă o relaţie, decât să stea într-una în care e nevoie să mintă frumos!

Această zodie iese în evidenţă prin curaj


Nativul din această zodie se aruncă mereu cu capul înainte şi îşi asumă riscuri pe care alţii le-ar ignora din start. Este o fire libertină, aşa că nu are ce pierde în raport cu cei din jurul lui. Este acel personaj din grup care preia iniţiativa, dar şi cel care are cele mai trăsnite idei, asta atât timp cât în joc nu sunt lucruri serioase!

Te poţi baza pe un Săgetător pentru că acesta ia decizii foarte raţionale


Deşi este uşor iresponsabil atunci când vine vorba de distracţie, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre treburile cu adevărat serioase. Acest nativ ştie foarte bine să facă diferenţa între important şi superficial, aşa că se daptează în funcţie de conjunctură.
Atunci când e nevoie să ia o decizie care ar putea avea consecinţe grave asupra lui sau a celor din jur, el se gândeşte de două ori înainte şi analizează obiectiv toată situaţia.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LR pe 9 Ian 2022, 10:03
    Lipsa educatiei face asta, zodia nu are legatura!

    Lipsa educatiei face asta, zodia nu are legatura!

    0
    0

  • dsadaas pe 27 Ian 2018, 23:15
    total gresit!

    buna de aruncat la gunoi probabil. e cea mai paguboasa, primitiva, iresponsabila, consumatoare si distructiva zodie pe care am intalnit-o. e fix teapa din talcioc...costa mult, iar acasa ii pica poleiala si constati ca e un kitsch nenorocit si contrafacut!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod