Cum să-ți găsești partenerul perfect, în funcţie de zodia ta

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Independenţa şi puterea sunt semnele distinctive ale Berbecului.

Deci, tu nu eşti genul de persoană care să renunţe la hobby-urile sau prietenii tăi după ce ţi-ai găsit un partener. Nu te vei compromite major, iar acest lucru e grozav! Eşti, de asemenea, foarte direct, deci dacă există o problemă în relaţa ta, atunci vei spune lucrurilor pe nume. Asta nu înseamnă că vei înrăutăţi situaţia, ci din contră, o poţi rezolva mai rapid. Un partener asemănător îţi poate oferi o relaţie armonioasă în care să te simţi confortabil. Aspectul complicat al zodiei tale este că poţi fi atras de confruntare din motive proprii. Deci, s-ar putea să ai nişte conflicte destul de explozive. Trebuie să iei în considerare ideea de a face mici compromisuri şi mici schimbări înainte de a te implica într-o relaţie. La fel de bine este şi dacă preferi să rămâi singur!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă eşti Taur, eşti o persoană foarte afectuoasă, aşa că te asiguri ca partenerul tău să se simtă iubit şi îngrijit.

Dacă acesta este la fel de grijuliu, te vei simţi în siguranţă. De asemenea, eşti senzual, ceea ce te face să fii foarte atrăgător. Când găseşti persoana potrivită, nu ai nicio problemă de a te implica într-o relaţie, ci eşti foarte fericit să o faci. Tendinţa ta pentru ataşament poate fi sufocantă în primele etape ale unei relaţii. Aşadar, ţine-ţi sub control comportamentul pentru a te asigura că nu exagerezi cu mesajele sau apelurile. Trebuie să iei în considerare faptul că nu toată lumea se simte imediat confortabil cu contactul fizic, încearcă să ai răbdare dacă ai de-a face cu un partener puţin mai rezervat!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă te-ai născut sub acest semn, probabil că eşti o persoană plină de viaţă şi sociabilă.

Ai un talent înnăscut de a te apropia de oameni şi îi poţi fascina destul de repede. De asemenea, înţelegi cu uşurinţă comportamentul şi obiceiurile unui partener. Cu toate acestea, fereşte-te de exagerări. Uneori, dacă îţi place foarte mult de cineva, ai tendinţa de a analiza detalii din comportamentul acestuia care, de fapt, nu înseamnă nimic. Când se întâmplă acest lucru, fă tot posibilul să găseşti o distragere productivă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă eşti un Rac, eşti destul de matur emoţional şi ai un instinct care te face să fii un partener minunat.

Când te afli într-o relaţie, lucrezi din greu pentru a crea o casă confortabilă şi relaxantă pentru cei dragi. Când lucrurile merg bine pentru tine, atunci relaţia ta este imaginea armoniei tale interioare. Deoarece eşti o persoană grijulie, trebuie să ştii că unii oameni pot profita de bunătatea ta şi că oamenii cu probleme emoţionale grave pot fi atraşi de tine. S-ar putea să ajungi să ai grijă de o mulţime de astfel de indivizi, irosindu-ţi energia în detrimentul bunăstării tale. De asemenea, poţi lua lucrurile prea personal, de aceea asigură-te să verifici ceea ce spune partenerul tău înainte de a trage concluzia că există o insultă ascunsă acolo.

Leu(22 iulie - 22 august)

Eşti o persoană îndrăzneaţă, entuziastă care atrage multă atenţie, în special sexului opus.

Ai carisma şi încrederea de a aborda pe cineva care te interesează şi acest lucru înseamnă că rar ratezi oportunităţile romantice. Una dintre provocările majore este că personalitatea ta dinamică poate provoca confruntări destul de des. Asta înseamnă că relaţiile tale pot fi de scurtă durată. Spre deosebire de multe alte zodii, tu trebuie să depui mai multe eforturi cu privire la comportamentul tău din cadrul unei relaţii, decât pe comportamentul tău atunci când încerci să cucereşti pe cineva. Pentru ca lucrurile să funcţioneze, nu trebuie să mergi pe premisa că orice dezacord este un motiv de despăriţire sau de a reevalua întreaga părere despre partenerul tău. Când simţi că eşti agitat, respiră adânc şi oferă-ţi un moment să formulezi ceea ce vrei cu adevărat să spui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ca Fecioară, eşti binecuvântat cu trăsături care te fac un partener pe care oricine şi l-ar dori.

Eşti dedicat dragostei şi nu ai cerinţe nerezonabile de la partenerul tău. În plus, logica ta îţi permite să rezolvi conflictele fără ţipete. Eşti, de asemenea, sensibil la nevoile celui de lângă tine, intuieşti ceea ce îşi doreşte înainte de a-ţi spune. Pe de altă parte, s-ar putea să fii timid. Din nefericire, din această cauză nu toată lumea ajunge să îţi vadă aceste calităţi grozave. În unele cazuri, abilităţile tale de organizare te împiedică să fii spontan. Pentru a atrage mai mult interes şi pentru a creşte şansele unei relaţii, fă tot ce poţi pentru a arăta ceea ce simţi şi dezvăluie-ţi personalitatea imediat ce cunoşti pe cineva. Fii suficient de încrezător încât să îţi arăţi adevăratul sine încă de la început.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă eşti o Balanţă, atunci ai o mulţime de prieteni şi, prin urmare, o mulţime de oportunităţi în dragoste.

Te încântă ideea de a fi îndrăgostit, dar acest lucru vine atât cu avantaje, cât şi cu dezavantaje. Oferi tuturor şansa de a cunoaşte şi nu excluzi pe nimeni din start. Din nefericire, acest lucru conduce la angajamente pe grabă. Cea mai bună modalitate de a-ţi îmbunătăţi viaţa amoroasă este să ai unele criterii atunci când vine vorba de alegerea partenerul de viaţă. Ascultă-ţi prietenii atunci când aceştia sunt îngrijoraţi de oamenii noi din viaţa ta. Concentrează-te pe auto-reflecţie înainte de a decide că acel cineva este alesul. În plus, ai grijă la tendinţa ta de a păstra o relaţie cu orice preţ. Uneori, e mai bine să fii singur decât cu persoana nepotrivită.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ca Scorpion, este foarte puţin probabil să profiţi de un potenţial partener.

Poţi observa o persoană nesigură de la mare distanţă şi nu o vei lăsa să intre în viaţa ta. Eşti foarte sociabil şi acest lucru te va ajuta să rezolvi multe dintre problemele care pot apărea în relaţia ta. Te preocupă să înţelegi ce se întâmplă cu adevărat cu persoana iubit şi vei continua să analizezi până găseşti cauza principală a eventualelor nereguli. Totul prin comunicare. Desigur, cinismul tău despre motivaţiile altor persoane te poate determina să nu le oferi nicio şansă. Încearcă să nu tragi concluzii pripite înainte de a cunoaşte omul. Unii oameni te pot găsi un pic intimidant, prin urmare, încearcă să faci tu prima mişcare atunci când poţi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă eşti un Săgetător, cu siguranţă nu vei sta într-o relaţie care nu funcţionează.

Nu îţi pierzi timpul cu cineva care nu te face fericit. În consecinţă, trasezi limite ferme atunci când vine vorba de comportamentul partenerilor. Tu chiar te poţi bucura de liberatate, de aceea nu intri în relaţii pentru că ţi-e teamă să fii singur. Atunci când vei simţi că ai găsit marea dragoste, probabil că asta se şi întâmplă. Pe de altă parte, faptul că eşti gata să renunţi rapid la cineva te face să iei decizii pripite după doar o întâlnire nesatisfăcătoare sau o vorbă nepotrivită. Încearcă să găseşti un echilibru între această tendinţă şi dorinţa opusă de a rămâne agăţat cu orice preţ. Cel mai bine te-ai potrivi cu cineva care iubeşte libertatea şi aventura la fel ca şi tine, astfel nu te vei simţi niciodată captiv sau constrâns.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă eşti un Capricorn, ai standarde înalte în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Nu eşti uşor de impresionat. Dacă cineva vrea să îţi câştige inima, trebuie să fie capabil să îţi ofere exact ceea ce ai nevoie, nu daruri impersonale sau comportamente false. De asemenea, este de remarcat faptul că eşti răbdător şi stabil, aşa că atunci când te implici într-o relaţie, eşti bun la negociere şi nu ai tendinţa de a fugi atunci când lucrurile scapă de sub control. Desigur, atunci când ai standarde atât de înalte, ai putea fi, de asemenea, oarecum inflexibil. Dacă cineva nu se potriveşte perfect cu imaginea mentală a partenerului ideal, ai putea să îi oferi măcar de a vă întâlni o dată sau de două ori. La urma urmei, niciodată nu ştii cum acea persoană ar putea să îţi schimbe percepţia despre ceea ce vrei de la un partener.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă eşti un Vărsător, eşti genul de persoană care nu îşi dezvăluie încă de la început cele mai profunde sentimente, aşa că oameni te găsesc misterios şi atrăgător.

Probabil atragi atenţia multor oameni care vor să ştie ce se întâmplă în spatele expresiei tale exterioare. Odată ce ai o relaţie stabilă, eşti un mare rezolvator de probleme. De obicei, poţi ajunge la un compromis bun atât pentru tine, cât şi pentru nevoile partenerului tău. Eşti corect şi poţi privi problemele obiectiv, mai degrabă decât să devii furios sau trist. Ceea ce nu îţi dai seama este că rezervarea şi calmul tău pot, de asemenea, să te facă să pari distant sau rece. S-ar putea ca partenerul tău să creadă că nu îţi pasă sau că nu eşti implicat total în relaţie. Dacă îţi place de cineva, fă un efort de a-ţi împărtăşi mai mult şi mai concret sentimentele, chiar dacă acest lucru te face să te simţi puţin nesigur. Acest timp de asumare a riscului îţi va permite să creezi conexiuni mai profunde.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă eşti născut în zodia Peşti, eşti o persoană plină de compasiune şi empatie.

Vei face tot posibilul pentru a-ţi face partenerul fericit. În plus, îi poţi înţelege sentimentele chiar şi atunci când ele sunt total diferite de ale tale. Nu simţi nevoia de a avea dreptate şi eşti mai preocupat de a face ceea ce este corect din punct de vedere moral. Ai darul de a ierta omul după un conflict sau o neînţelegere. Nu ai tendinţa de a fi vulcanic, lucru care ar putea eroda dragostea. Deşi e bine să fii umil, ai grijă să nu duci acest lucru prea departe şi să ajungi să te subapreciezi pe tine însuţi. Ai putea ajunge în situaţia de a le permite celorlalţi să te trateze prost. Deci, asigură-te să rămâi pe poziţii atunci când cineva nu te respectă. Ceea ce îţi doreşti tu este la fel de important ca ceea ce vrea partenerul tău. Nu îţi sacrifica propria fericire şi stima de sine pentru a face pe altcineva să se simtă bine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod