Greşeala pe care o faci la beţie, în funcţie de zodia ta

Pentru că fiecare semn zodiacal are un set diferit de caracteristici şi comportamente, ele reacţionează diferit atunci când vine vorba de alcool.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Când un Berbec se îmbată, luptă cu oamenii, probabil chiar fizic.

Acest semn devine foarte irascibil şi nebun, iar mânia şi-o exprimă prin forţa fizică. Dacă cunoşti vreun nativ născut sub acest semn, fii cu ochii pe el şi ţine-l cât poţi de departe de orice necaz!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când un Taur e beat, el cheltuieşte foarte mulţi bani pe mâncare.

Devine prea pofticios după ce bea cu prietenii lui şi întotdeauna vrea să se oprească la un restaurant pentru a lua o gustare. Dacă nu e atent, poate să depăşească cu mult bugetul. Cu toţii mâncăm şi bem, însă acest nativ are tendinţa de a exagera de fiecare dată. Dacă cunoşti un astfel de nativ, ascunde-i portofelul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Când nativul din această zodie e beat, vorbeşte cu oameni cu care nu ar discuta de obicei.

Atunci când e treaz, acele persoane nu îi prezintă interes, dar când e beat se gândeşte să încerce. Când se trezeşte dimineaţa următoare şi vede apelurile sau mesajele date, cu siguranţă se va simţi ruşinat. Dacă eşti un prieten de-al lui, dă-i telefonul pe modul avion atunci când ieşiţi în oraş!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Atunci când e beat, Racul îşi contactează fostul partener.

Sentimentele sale devin mai bune în stare de ebrietate şi probabil nu se poate abţine să îi scrie şi să îl întrebe ce face. Când se trezeşte dimineaţa următoare, se va simţi îngrozit. Ce ai putea să faci înainte de a ieşi la bere cu el ar fi să îi schimbi numele fostei sau fostului din agendă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când un Leu se îmbată, face greşeli regretabile.

El flirtează mai mult decât de obicei, lucru care nu e neapărat rău dacă nu e implicat într-o relaţiie. În caz contrar, el ar putea să îşi înşele partenerul. Flirturile mici cu un străin pot merge destul de departe, iar apoi va regreta cu siguranţă că s-a lăsat dus de val. Dacă cunoşti un astfel de nativ, încearcă să nu îl laşi prea mult timop singur.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Când o Fecioară se îmbată, ea flirtează agresiv.

Alcoolul îi ameliorează anxietatea şi o ajută să capete curaj pentru a se da la cineva. Din păcate, nu ştie deloc să flirteze. Unii oameni ar putea să o găsească draguţă, dar alţii s-ar simţi ciudat şi agasaţi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Când o Balanţă e beată, se apucă de cântat.

Ideea de a merge la karaoke după beţie sună foarte distractiv pentru ea. Din păcate, mai mult urlă şi mormăie decât cântă. Ea va fi jenată a doua zi când va viziona videoclipuri din noaptea trecută. Aşadar, dacă eşti prieten cu acest nativ, fie nu postezi nimic cu el, fie insişti să stea mai liniştit.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Când un Scorpion e beat, el îţi face poze destul de deplasate cu el sau cu prietenii lui.

Aceste fotografii sfârşesc de cele mai multe ori pe reţelele de socializare. Din fericire, le poate şterge cu uşurinţă dimineaţa următoare, înainte de a le vedea prea mulţi oameni. Dacă eşti prieten cu el, încearcă să îi ascunzi cât de bine poţi telefonul!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Când un Săgetător de îmbată, postează mai mult decât trebuie pe reţelele de socializare.

Scrie cugetări pe Facebook care ridică semne de întrebare în rândul amicilor virtuali. Cei mai apropiaţi vor ştii că e beat, însă problema e cu ceilalţi. Va spune lucruri ridicole şi jenante de care îi va fi tare ruşine. Regula numărul unu este să nu combine băutura cu internetul!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul e foarte discret şi nu vrea ca oamenii să ştie prea mult despre viaţa sa personală.

Atunci când se îmbată, ar putea începe să dezvăluie nişte secrete sau lucruri pe care, de obicei, nu le-ar spune nici de i s-ar pune pistolul la tâmplă. A doua zi, când îşi aduce aminte de ceea ce a făcut, se va simţi extrem de jenat. Ţine-i teorie înainte de a ieşi la bere şi spune-i că poate fi sincer cu tine, ca prieten de-al lui, dar să nu facă acelaţi lucru cu alte persoane!

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Când un Vărsător e beat, devine obraznic.

El alege să îi provoace pe cei din jur şi de cele mai multe ori întrece limita. El e, de regulă, o persoană plăcută, dar când bea, îi place drama. Acest nativ are sentimente intense pe care le ţine în el, iar în acel moment le dă afară pe toate. Dacă eşti prieten cu el, încearcă să îl opreşti înainte de a provoca un dezastru.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti devine super sensibil atunci când bea prea mult.

Chiar dacă seara începe bine pentru el, pe parcurs devine trist şi sfârşeşte prin a plânge fără niciun motiv. Când se întâmplă acest lucru, prietenii ar trebui să îl consoleze, cu riscul de a rămâne tot ei confuzi. În dimineaţa următoare se va simţi mai bine!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod