horoscop 2020 taur

Horoscop 2020. Taur: Renunță la oamenii care îți influențează negativ viața!

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele pentru 2020 în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta!

 

Dragoste Taur 2020

Anul acesta te găsește mai curajoasă și mai hotârâtă să fii fericită, astfel încât să ai puterea de a renunța la tot ce nu îți face bine. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi mai mult pe rezolvarea problemelor cu care te confrunți la momentul actual, pentru a putea avea succes pe acest plan. E necesar să fii mai selectivă referitor la cercul tău social și să nu te încrezi în oricine, în special dacă ești singură și disponibilă emoțional. Problemele externe ar putea să îți afecteze într-o oarecare măsură viața de cuplu, de aceea se recomandă prudență din partea ta. Atât timp cât lași grijile la ușă atunci când ajungi acasă, totul va fi bine și pentru tine, și pentru partenerul tău, copii sau oameni dragi.

Anul 2020 e prilejul perfect de a renunța la lucrurile sau oamenii care nu îți influențează pozitiv viața.

Bani Taur 2020

În prima parte a noului an, astrele îți recomandă să reduci cheltuielile și să nu te implici în proiecte costititoare sau investiții pe care nu le poți susține. De asemenea, nu stai prea bine la capitolul comunicare, ceea ce poate fi un impediment în afaceri. E necesar să te concentrezi pe perfecționare, chiar dacă prin asta nu vei obține beneficiile financiare pe care ți le dorești. Înarmează-te cu răbdare și, cu siguranță, la final de 2020 vei primi primele semnale că te afli pe drumul cel bun. Așteptarea va merita din plin! Vei avea parte de un an intens, cu restricții și eforturi din cauza cărora vei fi de multe ori pe punctul de a ceda, însă ambiția nu te va lăsa să dai înapoi.

Cei din jurul tău te vor aprecia pentru perseverența de care dai dovadă și vei fi un exemplu pentru mulți dintre colegii tăi. 

 

 

Carieră Taur 2020

Axează-te în acest an pe îmbunătățirea și evoluția ta profesională, însă nu te aștepta la rezultate imediate. Dacă ești nemulțumită de jobul tău actual sau de domeniul în care activezi, ia în considerare o reorientare profesională. Orice început este greu, așa că înarmează-te cu multă răbdare și fă tot ce ține de tine pentru a asimila cât mai multe informații noi. De asemenea, astrele te sfătuiesc să lucrezi mai mult de una singură, pentru că munca în echipă te poate ține pe loc.

Pe cât de greu va fi începutul anului, pe atât de liniștit și plin de satisfacții va fi finalul lui. Odată cu repoziționarea ta pe scara ierarhică, se va produce și o schimbare de atitudine strâns legată de încrederea pe care ai căpătat-o în tine. Ultimele luni din 2020 vor veni cu bani mai mulți, însă puțini comparativ cu ceea ce urmează să vină în viitorul apropiat.

Sănătate Taur 2020

Anul 2020 vine cu o oarecare maturizare pentru tine, iar psihicul tău se va dovedi a fi destul de puternic. În toate planurile importante ale vieții tale, cum ar fi dragostea, cariera și sănătatea, vei da dovadă de mai multă seriozitate privitor la deciziile luate. Dacă în dragoste vei găsi puterea de a renunța la tot ce este negativ în viața ta, iar în carieră acționezi gândind pe termen lung, lucruri bune se vor întâmpla și în sectorul sănătății.

Aici, vei trata cu responsabilitate orice problemă apărută, dar mai ales te vei concentra pe prevenție. Starea ta de sănătate psihică și fizică va fi una predominant bună, ceea ce îți va permite să ai grijă de cei care nu o duc atât de bine ca tine. Sfaturile tale vor fi de un real folos!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod