Horoscop 27 februarie: Capricornul este propria sa victimă...


Fecioară


Vei avea astăzi parte de o surpriză foarte plăcută din partea colegilor, mai ales dacă au aflat de reușita ta. S-ar putea să te invite în oraș ori chiar să organizeze ceva mai spontan la locul de muncă. Faptul că s-au gândit la tine va însemna enorm și o să încerci și tu să le întorci favorul în viitorul apropiat!

Balanță


Starea ta de sănătate lasă mult de dorit astăzi și, din această cauză, o să ai un randament scăzut la locul de muncă. Cel mai bine e să vorbești cu șefii tăi și să le spui care este motivul pentru care nu te ridici la înălțimea așteptărilor! Altfel, vor crede că ai o problemă personală cu ei!

Scorpion


Situația ta materială s-a îmbunătățit considerabil în ultima perioadă, dar - chiar și așa - tot nu ești mulțumit/ă! Ar trebui, în primul rând, să renunți la pretențiile exagerate și să achiți utilitățile sau serviciile care nu mai suportă amânare! Dacă nu știi să te organizezi, cere sfatul partenerului!

Săgetător


Relația ta de iubire s-a deteriorat foarte mult, iar tu ești principalul vinovat pentru acest aspect.
Încearcă să găsești activități distractive pentru tine și ai tăi și să nu te mai gândești atât de mult la bani!


Capricorn


Nu o duci deloc bine la locul de muncă, iar tu ești principalul responsabil pentru această situație. Practic, ai considerat că poți să îți determini colegii să îți urmeze exemplul și să te asculte în orice chestiune, dar momentan situația este fix pe dos! O să ieși puțin cam șifonat/ă din această rebeliune!

Vărsător


Ascultă-ți instinctul, mai ales când vine vorba de investiții financiare! Dacă o voce interioară îți spune insistent să îți păstrezi câteva economii și să nu faci achiziții riscante, trebuie să o asculți cu orice preț! Pe seară, cineva drag te va vizita acasă, iar lucrul acesta te va bucura nespus!

Pești


E cazul să experimentezi lucruri și senzații noi, mai ales dacă simți că s-a instalat rutina în viața ta! Pentru mai multă distracție, poți să alegi să vizitezi un oraș nou sau, de ce nu, să faci o călătorie puțin mai lungă cu trenul!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod