Horoscop 4 ianuarie: Certuri în cuplu pentru Tauri

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Berbec

Te vei mobiliza destul de greu astazi la serviciu. Din fericire, nu ai sarcini importante de rezolvat si in plus, colegii tai sunt mai saritori decat de obicei. Poate ca sunt cuprinsi de spiritul sarbatorilor, cine stie? Profita de aceasta perioada favorabila pe care o traverseaza si fa-ti viata mai usoara!

Taur

Te vei certa foarte rau cu partenerul tau de viata in aceasta zi. Chiar daca motivul de la care ati pornit este unul pueril, niciunul dintre voi nu vrea sa cedeze. Nu e exclus ca peste cateva zile sa va ganditi serios la despartire!

Gemeni

O duci foarte bine din punct de vedere material, dar cu toate acestea, simti ca iti lipseste ceva.
Daca e vorba de latura ta emotionala, trebuie sa ii acorzi o importanta majora. Pe seara, un prieten te va vizita si iti va face o mare surpriza!

Rac

Nu cauta sa gasesti vinovati! Daca un lucru merge prost si e din cauza ta, trebuie sa iti asumi vinovatia cat mai barbateste! Altfel, mai tarziu vei primi pe langa pedeapsa binemeritata, si una pentru lipsa de verticalitate!

Leu

Nu ai suficient timp liber ca sa faci atatea lucruri pe cat ti-ai propus. De aceea, sa nu te surprinda atunci cand o sa primesti critici. Cea mai eleganta solutie e sa nu mai promiti ca vei face ceva, decat atunci cand esti absolut convins/a ca o poti face!

Fecioară

Pentru tine, aceasta zi va fi ca oricare alta.
Din pricina oboselii acumulate in ultima perioada, vei refuza invitatiile primite de la prieteni si vei prefera sa iti petreci seara in intimitatea camimului tau. Nu-i nimic rau in asta, te vei bucura in sfarsit de liniste!

Balanță

Dimineata va fi extrem de agitata la serviciu, mai ales daca se desfasoara un audit/control la locul de munca. Totusi, nu trebuie sa te lasi cuprins/a de panica, pentru ca nu esti tu direct raspunzator/raspunzatoare!

Scorpion

Esti foarte echilibrat/a mental si datorita acestui lucru, nu exista lucru de care sa te temi! Chiar daca uneori nu atingi rezultatul dorit, toti colegii te invidiaza pentru energia si curajul de care dai dovada!

Săgetător

Astazi te vei preocupa de un aspect care te macina de ceva timp, dar pe care nu ai avut curajul sa il abordezi.
Daca e vorba de posibila infidelitate a partenerului, s-ar putea sa ajungi la concluzii contradictorii. Nu actiona decat daca esti sigur/a de acuratetea investigatiei!

Capricorn

Un superior iti va rasplati astazi seriozitatea si sarguinta pe care le-ai afisat permanent la locul de munca. Nu trebuie sa te astepti la ceva deosebit, dar simplul fapt ca s-a gandit la tine, te va determina sa pastrezi acelasi randament ridicat!

Vărsător

Nu e exclus ca un coleg ori un prieten mai vechi, sa aiba nevoie de tine. Inainte de a te grabi sa il sprijini, asculta-l cu atentie si afla ce ii lipseste cu adevarat! De multe ori, din diferite cauze, nu reuseste sa se faca bine inteles!

Pești

Dimineata aceasta te vei confrunta cu o durere de cap/de spate, care te va impiedica sa iti executi sarcinile.
Decat sa deschizi sirul unor discutii interminabile, mai bine te lipsesti si ceri o invoire din partea sefului!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod